Jinekoloji Bu ilacı kullanıp hamile kalan var mı?

victoria0

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2024
23
4
26
Merhaba. 😊 Ben 7 aydır evliyim çocuk istiyoruz ama hamile kalamıyorum. Doktora gittiğimde folikül yetişmediğini ve yumurtalıkların biraz zayıf olduğunu söyledi. Vokalin forte ve femara yazdı. Vokalin forteyi bu aydan kullanmaya başladım 1 ay kullanıcam . Femara ise reglin 3. Gününden başlayıp 5 gün içicem. Aranızda böyle olanlar var mı?

Vokalin forte içeriğine benzer bi takviye ben de kullandım 1 ay ve adetin 5.günü başlayarak 4 gün femara kullandım. Sonucunda hamile kaldım inşallah size de nasip olsun

Femera çok etkili bir ilaç ben duphaston kullandım geçen ay bu ay erken gebelik testinde pozitif gördüm doktora gideceğim günüm gelince , ama femera yı kullanan çopu kişi hamile kalıyor

Femera çok etkili bir ilaç ben duphaston kullandım geçen ay bu ay erken gebelik testinde pozitif gördüm doktora gideceğim günüm gelince , ama femera yı kullanan çopu kişi hamile kalıyor
Merhaba bende dün adet oldun doktorum tedaviye başlayacağız dedi adet ol kontrole gel dedi büyük ihtimalle böyle ilaç verecek süreç nasıl oluyor bilgi ala bilir miyim.

Merhaba bende dün adet oldun doktorum tedaviye başlayacağız dedi adet ol kontrole gel dedi büyük ihtimalle böyle ilaç verecek süreç nasıl oluyor bilgi ala bilir miyim.
Canım adetten sonra sanırım sana folik asit başlatacaktır çünkü benim kullandığım adet olmam içindi folik asit gebelik planlayanlara başlatılıyor ekstra gebelik için ilaçlar falanda verebiliyor

X