Bu ilacı doktor üç ayda içinde her gün kullan dedi ama iki gündür eşim getirmeye unutuyor bir şey olur mu?

nejlasonmez

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
226
12
13
24
Cumartesi günü sipariş etti söyledi alacaktı unuttu pazar gününe geldi bugün de sipariş etti alacaktı yine unuttu yarın alacak inostrol ilacı iki gündür içmedim sıkıntı olur mu?

Eklentiler

• GAG-1735563071921.jpg
    17,8 KB · Görüntüleme: 20
Cumartesi günü sipariş etti söyledi alacaktı unuttu pazar gününe geldi bugün de sipariş etti alacaktı yine unuttu yarın alacak inostrol ilacı iki gündür içmedim sıkıntı olur mu?
Aman eczaneden bir yerden alsın bir folik asit unutulacak neyi varmış bunun?
E içsen bebeğin gelişimi için iyi olur takviye sonuçta
İçmesen dünyanın sonu değil ama olsa da iyi olur

İlacın bahanesi olmaz bence kendiniz gidin alin.
Açıklamanızı okudum.
Esiniz unutkansa siz hatırlatın ilaç bu.
Meyve sebze unutsa neyse ama bu önemli.

Gebe degilmissiniz bünye kendini hazırlayacak Allah’ın izniyle kullanmaya başlayın vakit kaybetmeden şifa olsun insalllah

İlaç hakkında bilginiz var mı Acaba ?
Tam olarak ne işe yarıyor

Sipariş ederek getiriyor ve hava çok soğuk halimde yok belimde ağırı filan oluyor üç gündür
Aa ne alakası var canım karda kışta hamile hamile işe gidip geliyoruz, siz bebek sahibi olmak için iki adım yürümeye üşeniyorsunuz.

Eee siz alin. Bu kadar hassas bir konuysa hava soguk, halim yok gibi sebepler bahane. Millet sabahin köründe kalkip ise gidiyor, siz 3 gundur bir eczaneye gozunuz alip gidememissiniz.
Ezaceneye gitmek için yaklaşık 1 km yürümem gerekiyor şehrin ortası değil ve bu şehirde aşırı derece rüzgarlı hava uçur

Ezaceneye gitmek için yaklaşık 1 km yürümem gerekiyor şehrin ortası değil ve bu şehirde aşırı derece rüzgarlı hava uçur
Yani? Ortalama 10-15 dklik yurume mesafesi degil mi? Minibuse binin ozaman, taksiye binin. Konu acacak kadar onemli bir ilacsa ve 3 gundur ikinizde uzerine dusup halletmediyseniz kusura bakmayin ikinizde de tembellik var

Doktorum bana da günde 2 doz şeklinde yazdı kullanmaya başladınız mı ?
Birde bu ilaç zaten bana baştan içme sinmiş değil içiyorum ama bilmiyorum bende over senderumu yok yumurtlar gayet sağlıklı her şey yerinde sırf iki kimyasal gebelik geçirdim diye bu ilacı verdi günde iki tane üç ay boyunca kullan dedi ama Hamile kalınca bırak dedi hala adet olmadım 9 gün gecikme var
Adetlerim zaten bir gün iki gün oynama oluyordu o kadar çıldırttı bu ilaç yarın kan vereceğim bir daha ilacı içmek istemiyorum

İnsülin direnci için ve gebelik oluşmasına katkı sağladığı için verdi . Geçen ay klomen kullandım gebelik olmadı bu ay klomene ara verelim bunu kullanalım dedi

İnsülin direnci için ve gebelik oluşmasına katkı sağladığı için verdi . Geçen ay klomen kullandım gebelik olmadı bu ay klomene ara verelim bunu kullanalım dedi
Anladım bugün kan verdim bakalım ne çıkacak inşallah gecikme gebelik olduğu için olmuştur gebelik yoksa ve gecikme varsa inşallah başka bir sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…