• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Bu idrar yollari enfeksiyonu beni mahvediyor!!

Fiona22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
748
1.504
113
34
Hanımlar merhaba.
İdrar yolları enfeksiyonu olmuşum. Çok fenayım, doktora da gidemiyorum şu an. Nolur bana iyi gelen bir şey söyleyin. İlacsiz ne iyi gelir :(( saatlerdir o doluluk hissi beni mahvetti, yola çıkmam gerek acil. Ne hafifletir bu mereti
Yarın gidebilirim ancak doktora :((

Canım benim, hafif sulandırılmış sirke sürebilirsin vajinana pamukla. Bi ara bende işe yaramisti . Yanina da al fırsat buldukça sür. Ama mutlaka su ile seyreltilmis olsun yoksa yakabilir canını. Geçmis olsun.

Geçmiş olsun. İlaçsız geçmez, ilacı da standarttır, acilde ya da aile hekiminde yazdırabilirsiniz. Onun dışında bol su içip sık idrara çıkmak gerek.

bugün için bol bol su. Akşam yatmadan önce son tuvaleti yapınca m.nurol diye bi ilaç var. Onu iç yat sabaha kadar tuvalete gitme.
Sabah geçer

Hanımlar merhaba.
İdrar yolları enfeksiyonu olmuşum. Çok fenayım, doktora da gidemiyorum şu an. Nolur bana iyi gelen bir şey söyleyin. İlacsiz ne iyi gelir :(( saatlerdir o doluluk hissi beni mahvetti, yola çıkmam gerek acil. Ne hafifletir bu mereti
Kızılcık suyu. Bir koca bardak içince bile etkisini gösteriyor. Hamileyken çareyi onda buldum.

Bol su içmek ve idrarınızın geldiğini hissettiğiniz an nerde olursanız olun tuvalete çikmak gerek. Tutmamanız lazım. Sistit vardı bende de doktorum bunu öğrenmişti. Ek olarak antibiyotik yazmıştı bana.

Hanımlar merhaba.
Günlük 2 3 litre su,surekli temiz pamuklu iç çamaşırı degis, ayaklari sıcak tutuyorsun, kızılcık suyu gerçekten çok faydalıymıs doktorlar bile tavsiye ediyorlar. Antibiyotik kullanmayı ben de sevmiyorum ama çok ilerlerse böbreklere kadar tutulum yapabiliyormus. C vitamini ve bol su yani kısaca

Dut kurusunu kaynatın suyunu için. Ama eczanelerde bir ilaç var suya katıp içiyorsun 1 sefer geçiriyor doktorlarda genelde onu yazıyor

Hanımlar çok teşekkür ederim hepinize. Cansınız. Şimdi bol su iciyorum. Monurol alacağım. Ama yok böyle bir şey, resmen Sürünüyorum. Dut kurusu da alayım.
Antibiyotik alana kadar az hafifleseydi, ona da sukredecegim.

Yakınınızda eczane varsa Eczacıya sorarak Eczaneden ilaç alabilirsiniz başka bir çözüm gelmedi aklıma😔

Ayakları usuttunmu tamam bide kronik hale gelebiliyor ilaçsız nasıl geçer bilmiyorum geçmiş olsun

Hanımlar çok teşekkür ederim hepinize. Cansınız. Şimdi bol su iciyorum. Monurol alacağım. Ama yok böyle bir şey, resmen Sürünüyorum. Dut kurusu da alayım.
Antibiyotik alana kadar az hafifleseydi, ona da sukredecegim.

Ben olduğumda doktor bana Monurol'dü sanırım şimdi ismini unuttum toz vermişti bir şase.
Artı 1 kutu başka bir ilaç. Ben tozu yatarken içmiştim sabah her şey bitmişti zaten iyileşmiştim.
Benimki ilerlemişti bir de kan gelmeye başlamıştı artık.

Bana iyi gelen tek ilaç Purinol, suya karıştırıp içilen toz halinde antiseptik bir ilaç. Eğer enfeksiyon çok ağır değilse bu ilaç tek başına temizler. Ama beraberinde probiyotik alsanız iyi olur çünkü yan etki olarak ishal yapabilir.

Bana gece icilen tek kullanimlik ilaclar iyi geliyor
Ama asil iyi gelen ic camasirlarimi uzun uzun utulemek oldu. Cok uzun sure tekrarlayan tedavi aldim bitti kesildi basladi derken utu en etkili yontem oldu

Bana iyi gelen tek ilaç Purinol, suya karıştırıp içilen toz halinde antiseptik bir ilaç. Eğer enfeksiyon çok ağır değilse bu ilaç tek başına temizler. Ama beraberinde probiyotik alsanız iyi olur çünkü yan etki olarak ishal yapabilir.
Eczaci monurol vermedi, reçetesiz satılmıyormus. Dediğiniz gibi purinol aldım inşallah ise yarar. Çok sağolun. Ay o kadar kötü ki yan etkiye razıyım.

Eczaci monurol vermedi, reçetesiz satılmıyormus. Dediğiniz gibi purinol aldım inşallah ise yarar. Çok sağolun. Ay o kadar kötü ki yan etkiye razıyım.
1-2 kullanımdan sonra yavaştan bir düzelme görürsünüz ama yine de şişe bitene kadar kullanın. Düşmanımın başına gelmesin çok illet bir rahatsızlıktır, geçmiş olsun.

Back