- 23 Mart 2015
- 5.715
- 12.053
- 248
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
hepsi geçecek. canınızı hiç sıkmayın. acınızı yaşayın. sonra keyfini sürmeye başlayacaksınız.Kızlar hepinize selam,iyi geceler diliyorum .Beni tanıyorsunuz eşimden 5 aydır ayrı ve 2 ay öncede resmi olarak boşandım .Devlet kadrosunda öğretmenlik yapıyorum .Şuan 1 seans memleketimde terapi aldım , görev yaptığım yerde yok malesef .Arkadaşlarımla zaman geçiriyorum tatilde ailemin yanına gideceğim .Ama kızlar o kadar hüzünlüyum ki yani çok mutsuzum .Her şey bitmiş ve gençliğim geçmiş gibi hissediyorum.Evli mutlu insanları görünce bizde böyle olabilirdik diyorum. Çok fazla düşünüyor ve düşüncelere dalıyorum .Benim gibi olan var mı , mutlu olabilecek miyim yeniden .Tavsiyelerinize açığım.Bu arada İBS rahatsızlığı başladı bende karnım sürekli şişiyor üzüntüden sanırım. Dışarıdan mutlu gibi görünüyorum ama çok üzgünüm.
Neler oldu özel değilse moralinizi bozacakBende boşandım süreci atlatmak bir yıl kadar sürdü.Sonra başka başka şeyler oldu.Boşandıgım için hiç pişman olmadım ama keşke o adamla hiç evlenmeseydim diyorum.Bende sevgi kalmamıştı boşanma kararı aldığım zaman sadece yaşadıklarıma haksızlıklara üzüldüm.Sonraki hayatımda pek parlak geçmedi yeni acılar boşanmayı unutturdu.Moral verici bir son olmadı biliyorum ama sizin için durum farklı olur inşallah.Bende de farklı gelişmeler olur belki umut bitmez.
Özel değil ama çokk uzun konular sadece özet geçeyim çok mutsuzum.Boşanma yanında hiç kalır.Neler oldu özel değilse moralinizi bozacak
Bir yıl olması hemen ayrılmak beni çok üzdü.
Allah yardımcınız olsunÖzel değil ama çokk uzun konular sadece özet geçeyim çok mutsuzum.Boşanma yanında hiç kalır.
Mantığıyla hareket eden insan için tabiki önemsiz ama süreçte üzüyor insanı.Allah dert verecekse aşk acısı versin gerisi hallolur
Evli ve mutlu diye bir insan türü yok ya canını hiç sıkma. Alayı şov peşinde. Gerçekten mutlu olan evli çift sayısı bir elin parmağını geçmez.Kızlar hepinize selam,iyi geceler diliyorum .Beni tanıyorsunuz eşimden 5 aydır ayrı ve 2 ay öncede resmi olarak boşandım .Devlet kadrosunda öğretmenlik yapıyorum .Şuan 1 seans memleketimde terapi aldım , görev yaptığım yerde yok malesef .Arkadaşlarımla zaman geçiriyorum tatilde ailemin yanına gideceğim .Ama kızlar o kadar hüzünlüyum ki yani çok mutsuzum .Her şey bitmiş ve gençliğim geçmiş gibi hissediyorum.Evli mutlu insanları görünce bizde böyle olabilirdik diyorum. Çok fazla düşünüyor ve düşüncelere dalıyorum .Benim gibi olan var mı , mutlu olabilecek miyim yeniden .Tavsiyelerinize açığım.Bu arada İBS rahatsızlığı başladı bende karnım sürekli şişiyor üzüntüden sanırım. Dışarıdan mutlu gibi görünüyorum ama çok üzgünüm.
Canım ben de yeni bosandim konumda var sitede. İlk başlarda çok kötüydüm şimdi şimdi toparlıyorum. Bende senin gibi öğretmenim. Dikiş nakış kursuna kaydoldum o kadar iyi geldi ki bin terapiye bedel. Sen de boyle bi uğraş bulmaya bak derim. Senin çocuğun yokmuş ben de 2 tane çocuk var onlarla ilgileniyorum zaman bi şekilde geçip gidiyor. Zaman zaman yataktan bile çıkmak istemiyorum mutsuzluktan. Ama ilk zamanki gibi değilim çok şükür geçecek acıtsa da üzse de geçecek sana da dua edeceğim rabbim kalbine ferahlık versinKızlar hepinize selam,iyi geceler diliyorum .Beni tanıyorsunuz eşimden 5 aydır ayrı ve 2 ay öncede resmi olarak boşandım .Devlet kadrosunda öğretmenlik yapıyorum .Şuan 1 seans memleketimde terapi aldım , görev yaptığım yerde yok malesef .Arkadaşlarımla zaman geçiriyorum tatilde ailemin yanına gideceğim .Ama kızlar o kadar hüzünlüyum ki yani çok mutsuzum .Her şey bitmiş ve gençliğim geçmiş gibi hissediyorum.Evli mutlu insanları görünce bizde böyle olabilirdik diyorum. Çok fazla düşünüyor ve düşüncelere dalıyorum .Benim gibi olan var mı , mutlu olabilecek miyim yeniden .Tavsiyelerinize açığım.Bu arada İBS rahatsızlığı başladı bende karnım sürekli şişiyor üzüntüden sanırım. Dışarıdan mutlu gibi görünüyorum ama çok üzgünüm.
Of nur of yaMantığıyla hareket eden insan için tabiki önemsiz ama süreçte üzüyor insanı.
Teşekkür ederim okulda felan söylediniz miCanım ben de yeni bosandim konumda var sitede. İlk başlarda çok kötüydüm şimdi şimdi toparlıyorum. Bende senin gibi öğretmenim. Dikiş nakış kursuna kaydoldum o kadar iyi geldi ki bin terapiye bedel. Sen de boyle bi uğraş bulmaya bak derim. Senin çocuğun yokmuş ben de 2 tane çocuk var onlarla ilgileniyorum zaman bi şekilde geçip gidiyor. Zaman zaman yataktan bile çıkmak istemiyorum mutsuzluktan. Ama ilk zamanki gibi değilim çok şükür geçecek acıtsa da üzse de geçecek sana da dua edeceğim rabbim kalbine ferahlık versin
Soyismim degisene kadar en yakın arkadaşlarım hariç kimseye bisey demedim. Degistikten sonra bayan arkadaşlarıma kısa bi açıklama yaptım. Zaten değişince herkes anlıyor.Teşekkür ederim okulda felan söylediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?