• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hintliler çok güzel mi

edanur1997

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
229
22
13
27
Saçma olucak a a kompleks sardı beni
Haftaya hindistan gidiyorum.
Ve bi yandan heyecanliyken bi yandan korkuyorum ya bu hintliler filmlerdeki gibi brezilyalılar mi benziyorlar bi etkinliğe katilicam ve o kadar güzel kızın arasındaacail kompleks yaparım diye düşünüyorum
Hindistan giden var mi ?

Saçma olucak a a kompleks sardı beni
Haftaya hindistan gidiyorum.
Ve bi yandan heyecanliyken bi yandan korkuyorum ya bu hintliler filmlerdeki gibi brezilyalılar mi benziyorlar bi etkinliğe katilicam ve o kadar güzel kızın arasındaacail kompleks yaparım diye düşünüyorum
Hindistan giden var mi ?
Ben kadın olarak da erkek olarak beğenmiyorum Hintlileri.
Her milletten olduğu gibi onlardan da güzelleri var tabi ki ama ben beğenmiyorum.
Erkekleri zaten dışardan çok evleniyorlar.

Hintliler kadın erkek bir şeye benzemiyor bana göre.

Hanslar beğeniyor mesela, egzotik kadın seviyorlar.

Güzellik algısı gözden göze değişir, ben beğenmem, öteki beğenir....bu kadar göreceli bir şey için strese girme.
Ya sarışın beğenen beğenmez tabi a a brezilyalılar gibiyse çoğu inşa beğenir kuzenlerim sarısı sever ama brezilya ya bi gittiler beğendiler gayete

hayır yokta ara ara vıdeoları goruyorum youtube karsıma cıkıyor
ne erkegınden hayır gelır ne kadınından yahu
hıc bır ozellıklerı yok bence

Ya sarışın beğenen beğenmez tabi a a brezilyalılar gibiyse çoğu inşa beğenir kuzenlerim sarısı sever ama brezilya ya bi gittiler beğendiler gayete
brezilyaların kalcası fılan var bunlarda o yok dumduz popomu olur :KK49: turk kadınları ıyıdır ıyı

Tam tersi bildiğim bir Çok kişinin güzel diye tabir ettiği kadınlar sayılıdir. En beyaz tenlileri avrupai yuz hatlarına sahip olan azınligi zaten guzel kabul ediliyor oralarda da. Merak etme sen hepsinden beyaz tenli olarak en dikkat çekenlere biri olacaksın muhtemelen:) bu arada brezilya esmerligiyle Hint esmerligiyle çok farklı... yani belli oluyor melez mi Hint mi..

Tam tersi bildiğim bir Çok kişinin güzel diye tabir ettiği kadınlar sayılıdir. En beyaz tenlileri avrupai yuz hatlarına sahip olan azınligi zaten guzel kabul ediliyor oralarda da. Merak etme sen hepsinden beyaz tenli olarak en dikkat çekenlere biri olacaksın muhtemelen:) bu arada brezilya esmerligiyle Hint esmerligiyle çok farklı... yani belli oluyor melez mi Hint mi..
Süt beyaz değilim ama beyazim onlara göre nasıl olurum bilemem Deepika padukone meşe,a kadın filmlerde sut beyaz tenli.Fotolarda kapkara anlamadim

Sevgilinizle ya da esinizle değil alt tarafı kuzenlerinizle gidiyorsunuz. .Onlar beğense bile neden bunu kiskanasiniz ki??
Ben güzel kız gördüm mu kendim gösteririm kuzenlerime. .
Neden bu kadar dert ettiniz ??

Sevgilinizle ya da esinizle değil alt tarafı kuzenlerinizle giriyorsunuz. .Onlar beğense bile neden bunu kiskanasiniz ki??
Ben güzel kız gördüm mu kendim gösteririm kuzenlerime. .
Neden bu kadar dert ettiniz ki??
Abim gibiler onlar benim hem o kızlar yüzünden beni bos lar,arsa kıl olurum hem de katı,ayağımız yerlerde o kadsr kızın arasında kötü hissederim kendimi haliyle

Abim gibiler onlar benim hem o kızlar yüzünden beni bos lar,arsa kıl olurum hem de katı,ayağımız yerlerde o kadsr kızın arasında kötü hissederim kendimi haliyle
Arapların tüm türk kızlarını tuba buyuk ustun gibi sanma,arı kadar saçma

e kendi sorunuza kendiniz cevap veriyosunuz işte.

ek olarak, bu kadar ilgi meraklısı olmayın. pek çok ortama gireceksiniz ve sizden güzel, alımlı, zeki çok kadın olacak. bu düşünce yer bitirir sizi.

Back