• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hemoroid beni öldürdü:(

merhba arkadaşlar aynı sorun bendede var ya ölücem valla daha 2 bucuk aylık hamileyim bu hep böylemi devam edecek.memeler olusmaya başladı bugün kanda geldi çok korktum :( canım cıkıyo sanki ya doktor krem verdi işyerindede öle kullanılmıyoki hep kabız olma dedi su içiyorum ama çok değil yinede oluyorum napçam şaşırdım...

Patlıcan sapıyla yapılan bir kür var internette kesin bulursun iyi gelir 5 senede bir tekrarlanan bir kür bu inan rahatlarsın.Abime yengem yapmıştı ki onunki kronikleşmişti kanamalı falandı iyi geldi birde aktardan bir ot almışlar ama adı ne bilmiyorum sabahları aç karına içiyormuş

Bu arada netten buldum okumuştum abimde aynı bu şekilde yapılıcak
10 adet patlıcanın (Bostan patlıcanı olmasın) yeşil sap kısmını patlıcandan ayır. Temizce yıka; bir tencerede 10 bardak suyla kaynat. Kaynamaya başlayınca tencerenin kapağını kapat.* Alevi iyice kıs, yarım saat * yavaş yavaş kaynasın sonra ocağı kapat. Kapağı açmadan * kendi kendine soğusun. Soğuyunca içindeki sapları at. Sarı rekli suyu buzdolabına koy.

-Akşam yatarken aç karnına 1 su bardağı iç.

-Sabah Kalkınca aç karnına 1 su bardağı iç.

10 bardak su olduğuna göre bu tedavi 5 gün sürecek. Bu 5 gün içinde Sirke, Turşu, Domates, Bulgur, Çilek, Acı Biber yasak sonra hepsi serbest. Demir sandelyeye, taşa oturmak bunlara çıplak ayakla basmak ebediyyen yasak.

Hamilelikten dolayı oluşan veya yakın bir zamanda meydana gelmiş Hemeroidlerde perhizi de aynı zamanda yapmanız şartı ile tedaviniz bu kadardır.

Eski Hemeroidlerde fistülün içinde muhtemelen iltihap vardır. Bu yüzden vucut onu geri çekemez. Doktorunuza danışarak uygun bir antibiyotik ile bu iltihabı bertaraf etmelisiniz. Böylece patlıcan suyunu, perhizi, antibiyotiği aynı zamanda tatbik etmelisiniz.

Allah ın izni ile zahmetsiz, masrafsız, anadan doğmuş gibi bu dertten İnşallah kurtulursunuz . Tek borcunuz sadece hayır dualarınız. Siz de etrafınızdakilere duyurarak onların da kurtulmasına vesile olun.

kızlar yaklaşık 3 haftadır bu sıkıntıyı çekiyorum.sürekli tekrarlıyor.yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum kanama yok.memeler oluşuyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum.Doktor yapacak bişi yok diyor.kabız olma dikkat et diyor.ama benim ki çok fena sıcak su banyosu flan her şeyi denedim eskiden 1 gün diyince o memeler kayboluyordu.ama 5 gündür aynı duruyor:( ilaç verdi korkuyorum ama mecbur alıyorum.fayda etmio galiba bide merhem verdi sürüyorum.kadın doğumcum da OSMOLOK şurubu vermişti.benim gibi olan var mı daha doğuma da var.ne yapacağım ben ya:(((

Hamileliğinize sıcaksu banyosu zarar vermezse onu deneyin leğene koyup oturun birde iç ve dışa gece yatarken vazelin sürün zararı olmaz doğal diye düşünüyorum.Üstte yazdığım kür belki hamilelerde kullanılmayabilir.:6:

Benim annemdede iç hemoroid var. Marankinin zeytinyağını uyguluyor. zeytin yağı ile pamuğu ıslatıp yerleştiriyorsunuz. Gece yatarken fitil gibi yapıp birazdı dışarda kalıcak şekilde yerleştiriyormuş sabahta çıkarıyormuş. 3 hafta bunu aksatmadan uygulamak gerekiyormuş. İlk başlarda kanama oluyormuş ve baya acı oluyormuş ama 3. hafta geçiyormuş. Birde dereotuna başladı inşallah etkisi olur. 1 ay sabah öğle akşam aç karnına dere otu yenmeliymiş

Dereotunun Yan Etkileri, Zararları :

* Dereotunun içeriğinde, fototoksik bir bileşik olan furocoumarin bulunduğundan, bazı kişilerde fotosensitivizm görülmesine neden olduğu bilinmektedir. Böyle kişiler ultraviyole ışık veya güneş ışığına maruz kaldıklarında ciltlerinde alerjik reaksiyonlar görülür.

* Hamilelerin kullanmamaları tavsiye edilir.

Kızlar bi sitede gördüm şimdi araştırdım dikkat edin

Back
X