• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hemoroid beni öldürdü:(

yasitek

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2010
85
1
296
kızlar yaklaşık 3 haftadır bu sıkıntıyı çekiyorum.sürekli tekrarlıyor.yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum kanama yok.memeler oluşuyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum.Doktor yapacak bişi yok diyor.kabız olma dikkat et diyor.ama benim ki çok fena sıcak su banyosu flan her şeyi denedim eskiden 1 gün diyince o memeler kayboluyordu.ama 5 gündür aynı duruyor:( ilaç verdi korkuyorum ama mecbur alıyorum.fayda etmio galiba bide merhem verdi sürüyorum.kadın doğumcum da OSMOLOK şurubu vermişti.benim gibi olan var mı daha doğuma da var.ne yapacağım ben ya:(((

kızlar yaklaşık 3 haftadır bu sıkıntıyı çekiyorum.sürekli tekrarlıyor.yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum kanama yok.memeler oluşuyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum.Doktor yapacak bişi yok diyor.kabız olma dikkat et diyor.ama benim ki çok fena sıcak su banyosu flan her şeyi denedim eskiden 1 gün diyince o memeler kayboluyordu.ama 5 gündür aynı duruyor:( ilaç verdi korkuyorum ama mecbur alıyorum.fayda etmio galiba bide merhem verdi sürüyorum.kadın doğumcum da OSMOLOK şurubu vermişti.benim gibi olan var mı daha doğuma da var.ne yapacağım ben ya:(((

canım merhaba bende hemoroit (meme) sıkıntısı vardı ben hamileliğim boyunca sabahları aç karınla dere otu yiyerek aştım. akşamlarıda mutlaka 2 adet kivi yiyorum ben 36 haftalık hamileyim. çoook şükür bir sıkıntı yaşamadım... hergün bazen günde 2 sefer wc çıkıyorum. ben böyle çözdüm tavsiyede ediyorumm kesinlikle dere otu ve kivi çözdü benim sorunumu inşallah sende kurtulursunn. ilaçlarrrr hepsi boşşş bence dere otu ve kivi yi dene menun kalacaksınnnn sevgilerrr....

canım merhaba bende hemoroit (meme) sıkıntısı vardı ben hamileliğim boyunca sabahları aç karınla dere otu yiyerek aştım. akşamlarıda mutlaka 2 adet kivi yiyorum ben 36 haftalık hamileyim. çoook şükür bir sıkıntı yaşamadım... hergün bazen günde 2 sefer wc çıkıyorum. ben böyle çözdüm tavsiyede ediyorumm kesinlikle dere otu ve kivi çözdü benim sorunumu inşallah sende kurtulursunn. ilaçlarrrr hepsi boşşş bence dere otu ve kivi yi dene menun kalacaksınnnn sevgilerrr....

cnm peki o memeler tamami ile yok oldu mu?dere otunun aç karnına bir zararı olmasın

çok gemiş olsun canım.tuvaletini yapmadan önce o bölgeye biraz yağ sürsen hani daha kolaylaştırır diye düşünüyorum.çok acımaz.hamile oluncada insan kür falanda yapamaz.inş. kurtulursun

Son düzenleme:
çok gemiş olsun canım.tuvaletini yapmadan önce o bölgeye biraz yağ sürsen hani daha kolaylaştırır diye düşünüyorum.çok acımaz.hamile oluncada insan kür falanda yapamaz.inş. kurtulursun

sağol cnm benim.zeytinyağ içiyordum zaten bugün de o kısıma süreceğim inş.çalışan biri olunca daha da zor oluyor.oturunca zor kalkıyorum:(((

sağol cnm benim.zeytinyağ içiyordum zaten bugün de o kısıma süreceğim inş.çalışan biri olunca daha da zor oluyor.oturunca zor kalkıyorum:(((

haklısın işin daha da zor.ama az kalmış bebişin gelmesine. ben bebe yağı düşünmüştüm ama o da vajinal mantar yapabiliyor. zarar vermeyecek bir yağ seni rahatlatacaktır.ayrıca bepanten de iyi gelir mi diye bir doktora danışsan canım.pişiğe iyigeliyor ya belki acısını alır.normal zamandaa da onu sürersin

öncelikle çok geçmiş olsun canım bebişinide sağlıcakla kucağına al inşallah

öncelikle ben böyle bişey yaşamadım ama geçen yıl afyona tatile gittiğimizde bir bayan kızımın yüzündeki ben için aslında gül doğuştan benim yanıma geldi kütahyada bir tane adamın bunu bitkisel olarak kaybettiğini söyledi bize numara verdi eşim aradı görüştük resmini çektik adama gönderdik ama adam tedavi edemeyeceğini söyledi yaptığı tedavileri falan konuştular eşimle hemoroid tedaviside yaptığını söylemiş numarasını veren kadın çok güzel tedavi ettiğini söyledi internette siteside var demişti

bitkilerle tedavi com canım oraya bakarsan hamile olduğunuda yazarsan belki faydası olur yanınamı çağırır yaptığı karışımımı gönderir bilemiyorum ama net sayfasında numarası var ben bi görüş derim çoğu kişinin şifa bulduğunu söylemişti tavsiye eden kişi inşallah en kısa zamanda kurtulursun canım

öncelikle çok geçmiş olsun canım bebişinide sağlıcakla kucağına al inşallah

öncelikle ben böyle bişey yaşamadım ama geçen yıl afyona tatile gittiğimizde bir bayan kızımın yüzündeki ben için aslında gül doğuştan benim yanıma geldi kütahyada bir tane adamın bunu bitkisel olarak kaybettiğini söyledi bize numara verdi eşim aradı görüştük resmini çektik adama gönderdik ama adam tedavi edemeyeceğini söyledi yaptığı tedavileri falan konuştular eşimle hemoroid tedaviside yaptığını söylemiş numarasını veren kadın çok güzel tedavi ettiğini söyledi internette siteside var demişti

bitkilerle tedavi com canım oraya bakarsan hamile olduğunuda yazarsan belki faydası olur yanınamı çağırır yaptığı karışımımı gönderir bilemiyorum ama net sayfasında numarası var ben bi görüş derim çoğu kişinin şifa bulduğunu söylemişti tavsiye eden kişi inşallah en kısa zamanda kurtulursun canım

yanlış yazmışım canım bitkiselbentedavisi com

Canim öncelikle sana iyi bir hamilelik ve hayirli bir dogum diliyorum saglicakla alirsin insallah bebisini kucagina.Bu hemoroid bende dogum esnasinda olmustu seninki ne boyutta bilemiyorum tabiki benimii yine cok kotu degildi ama faydasi olur diye düsündüm en azindan denemekte fayda var tuvalete gittiginde bi küp buzu o bölgede iyice gezdir buz eriyene kadar kurulandiktan sonrada güzelce vazalin sür bana cok iyi gelmisti 1 günde baya bi gecmisti canim insallah sanada faydasi olur bi ikinciside sakin bitkisel seylerin zarari yok diye iyip icme hamilelikte coook tehlikeli.Acil sifalar diliyorum.

Canim öncelikle sana iyi bir hamilelik ve hayirli bir dogum diliyorum saglicakla alirsin insallah bebisini kucagina.Bu hemoroid bende dogum esnasinda olmustu seninki ne boyutta bilemiyorum tabiki benimii yine cok kotu degildi ama faydasi olur diye düsündüm en azindan denemekte fayda var tuvalete gittiginde bi küp buzu o bölgede iyice gezdir buz eriyene kadar kurulandiktan sonrada güzelce vazalin sür bana cok iyi gelmisti 1 günde baya bi gecmisti canim insallah sanada faydasi olur bi ikinciside sakin bitkisel seylerin zarari yok diye iyip icme hamilelikte coook tehlikeli.Acil sifalar diliyorum.

çok saol cnm benim...dediğin gibi bitkisel şeylerden de açıkçası çok korkuyorum

kızlar doktora gittim ameliyat dior karar ver dior:(doğumcum en erken 37.haftada alırım dedi.Rabbim kimsenin başına vermesin...

rahatlamak için vazelin sürüyorum baya ii geldi memeler duruyor ama artık oturabiliyorum.aklınızda buLunsun arkadaşlar..

Geçmiş olsun hamilelik ve doğum sonrası nerdeyse tüm bayanların kabusudur
öncelikle sabahları aç karnına mutlaka ılık içine zeytin yagı karışırdığın suyu içiyorsun su nekadar çok olursa o kadar iyi merak etme bebeğe bi sıkıntı vermez
ikincisi dereotu bol ye oda iyi geliyor vebebişe kalsiyum olur bundanda korkmave en önemlisi mutlaka yap
her tuvalet çıkışı beyaz kalıp sabunu parmagına krem gibi sürüp 10 15 dk kadar meme uçlarına masaj yapıyorsun
bu hem şişin ağrısını azaltıyor hemde şişmeyle birlikte iyi temizlenmeyen bölgeyi dezenfekte ediyor
bu diğer vc çıkışlerını oldukça rahatlatacak
ve sıcak su dolu bir kaba oturacaksın bu işlemden sonra buda nene uçlarında haff bir sönme yapıp seni rahatlatacak inş
sakın yapmayı ihmal etme
inan sorunun büyük ölcüde azalacak

Birde çok önemli bişey daha bir bez parcasına sürecegin saf zeytinyagı tümgün makatta kalacak buna enaz 20gün devam...

cnm zeytinyağ kullandım çatlatıomuş o yüzden daha beter acıomuş.onu bıraktım vazelin sürüyorum acı baya azaldı.bakalım doğuma kadar ameliyat düşünmüyom...ama ya doğumdan sonra geçmesse:43:

merhabalar;
benım gebeliğimden öncede vardı kendiliğinden kayboldu gebeliğin sonlarına doğru sayısı artıı hatta kanamada yaptı bebeğim 7 aylık memeler hala duruyor .gece yatmadan pamuga zeytınyagı damlatıp o bölgeye yerleştırirsem en azından ağrısız bir dışkılama oluyor.

Korkma çatlatmaz bak marankide yazmış pamuk bekleyecek yumuşuyor zeytn yagı bir mucizedir tamm korkuyorsan zeytin yagını burak ama mutlaka sabunu ve sıcaksuyu unutma ılk doğumunmu?

çok saol cnm benim...dediğin gibi bitkisel şeylerden de açıkçası çok korkuyorum

canım benim sana söylediğim ağızdan alınan bişey değil krem gibi sürülen bişey genede kendin bilirsin çok kötüyüm dedim bende sana yardımcı olmak istedim tekrardan geçmiş olsun

Back
X