D DatluCadu 5 dakkaya hazırım tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 22.576 772 413 45 25 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi DatluCadu #1 dışarda yağmur çiseliyor, rügar hiç durmadan esiyor. bnes eiş yerindeyim. oysa bu havada tertemiz evimde üstümde temiz pijamalarım elimde kahve kaloriferin dibinde yağmuru syretmek siterdim yada soba çıtırtısnda uyumak.
dışarda yağmur çiseliyor, rügar hiç durmadan esiyor. bnes eiş yerindeyim. oysa bu havada tertemiz evimde üstümde temiz pijamalarım elimde kahve kaloriferin dibinde yağmuru syretmek siterdim yada soba çıtırtısnda uyumak.
Estrella39 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2011 1.447 2 0 İstanbul 30 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi DatluCadu #2 Kimse bir şey yazmamış.. Ben bu soğuk hava da çatır çatır yanan sobanın üzerinde ekmekleri kızartmak sonra bolca tereyağı sürüp yemek isterdimmmm mmm canım da çok çekti
Kimse bir şey yazmamış.. Ben bu soğuk hava da çatır çatır yanan sobanın üzerinde ekmekleri kızartmak sonra bolca tereyağı sürüp yemek isterdimmmm mmm canım da çok çekti