• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hastalık nasıl geçecek?

Hayırlı olsun ,sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi.
Ben geçen sene bu zamanlar oğluma hamileydim,ağır bir sinüzit geçirdim ve adeta sürünüyordum,doktorum uygun antibiyotiği yazdı içtim mecburen. Yapacak birşey yoktu çünkü kızım vardı ilgilenmem gereken,yatıp dinlenerek atlatabileceğim birşey zaten değildi,kar zarar hesabı yapıp kullandım.
Bu sene de faranjit atlattım(atlatamadım hala tam anlamıyla)bu da baya ağır seyirli geçti yine amiyane tabirle süründüm ve yine antibiyotik hala tam anlamıyla iyiyim diyemiyorum. Iki sene öncesine kadar hastalandığımı hatırlamıyorum böyle ağır,hafif atlatabiliyordum ama bu ikisi bambaşkaydı.
Bu sebeple bence gecikmeden doktora gidin,uygun tedaviyi düzenler. Geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun.

Zor hasta olan biriyim.
Ama bu kış bir hastalandım 2 ay oldu antibiotik falan verdi doktor kulağa kadar gitmiş ihthap.
Biton ilaç kullandım hala balgam gelio boğazımdan bitürlü tam geçmedi.
Tahrişten dolayı kanlı balgam geliodu ,biton tetkik yapıldı tahrişten oluyomuş.
Ballı limonlu su içiyorum ılık,
Nane limon yine ballı.
Hafifliyor ama tamamen geçmedi hala.
Hastalıklarda bi değişti

Bebek icin tebrik ederim ♡
Benim neredeyse 1 ayi dolduracak, sizinle ayni belirtileri yasadigim bir hastaligim var. Once ses kisikligi ve burun akintisiyla basladi, ses kisikligi iyilesti burun siddetlendi, sonra burun hafifledi, kulaklar tikandi siddetli agriyla.
Kulaklar tikaliyken Birde bademcikler sisti, burun hala kurumadi. Balgamli oksurukte basladi.
Benim hamileligin son ayi oldugu icin ilac almak istemedim, ne de olsa 10 gune gecer diye, ama hayatimda Boyle uzun ve siddetli bir soguk alginligi yasamamistim.
Ne lanet virusse artik, soyu sopu korumadi.
Siz bence bir an once doktora gidin, benim gibi beklemeyin cunku kendi kendine zor gecen bir hastalik, bosuna perisan oldugunuzla kalirsiniz.

Akut bronşit teşhisi koydular antibiyotik içiyorum.
Hamilelik değerlerim de düşüktü onu takibe aldılar.

Back