Çok geçmiş olsun ama biz nasıl bilelim ne olduğunu? Benim başıma gelmişti, gül yaprağı yedim geçti desem yapacak mısınız?
Hastalanıyorsunuz doktora gitmiyorsunuz.
Gebelik testi pozitif çıkıyor doktora gitmiyorsunuz.
Kızınız hastalanıyor yine doktora gitmiyorsunuz.
Bence siz bi doktora gidin.
bunyem saglamdir benim,
ama bu kis bir acayip olduk ailecek,
tam aynisi olmasa da benzer sikintilari yasadim yasiyorum, gecmiyor bitmiyor bir turlu,
ben de anlam veremedim,
ben ilac kullaniyorum ama
sen de bence vakit kaybetmeden doktora git, durumuna ozel bir seyler onerir muhtemelen.
bu arada tebrikler :) saglikca dogur ve buyut
nişanlım da hasta. bir iki gün önce o da tükürüğünde kan görmüş. muhtemelen boğazların tahriş olmasından. endişe edecek bişey yoktur.
bende geçen hafta hasta oldum ve bir iki gün içinde iyileştim. ama 10 gündür öksürüyorum. bu senenin hastalıkları bir garip.
Çok teşekkür ederim :))
Biz de 2 senedir aynı aylarda grip oluyoruz hoş geçen sene domuz gribi olmuştum
Size de geçmiş olsun
Hem geçmiş olsun hem de tebrikler dilemek isterim.
Sağlıklı ve huzurlu gebelik/doğum/büyütmek nasip olur inşallah.
ben turp gibiydim ya, bu sene resmen surunuyorum,
kelin ilaci olsa durumu oldu birazcik
dun ofise cikolata ve aspirin plus alip geldim, hasta insani iyi edecek yegane iki sey diye reklam yaptim.
siz de cikolata yiyin bari, en azindan mutluluk hormonu salgilarsiniz
Gidip yiyeyim bari iyi gelir belki :)
Öncelikle uyarma nezaketinde bulunmanız çok şık bir hareket. Teşekkür ederim kendi adıma.
Çok geçmiş olsun. Umarım ciddi bir sorununuz yoktur. Acile gitmeniz iyi olur. Bu hamilelik durumundan da bahsedin ona göre tedavi başlar. Kesinlikle ihmal etmeyin. Bu yıl maalesef kötü bir dönem geçiriyoruz.
plasebo etkisi yarat,
iyi gelecegine inan,
ben cikolataya inaniyorum
Çok çok geçmiş olsun.Kızım bir hafta hastanede yattı çıktık eve ben hasta oldum.Aynı siZin gibi bronşit olmuşum,zorlamaktan boğazlarum tahriş olmuş benimde iki gündür ara ara tükürcük ve balgam ile beraber kan geliyor maalesef.Ertelemyin şu durumda hap ilaç kullanamazsınız belki ama bi yöntem tavsiye ederler inşallah.Test içinde hayırlı olsun şimdiden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?