• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hastalık nasıl geçecek?

Chek

Sebebi neydi ki?
Pro Üye
14 Ekim 2012
5.702
12.324
498
Konunun yeri burası değil ama biliyorum ama bir müddet kalırsa çok iyi olacak benim için.
Ayrıca şu an yemek yiyenler, bir şey içenler, midesi çabuk bulananlar konunun geri kalanını okumayabilir :)

Pazar günü öğleden sonra boğaz ağrısı ve acısı başladı ama nasıl bir acı kıpkırmızı olmuş boğazlarım.
Ertesi gün geçmezse doktora giderim dedim sabaha acısı geçmiş bu sefer burun akıntısı, dedim grip herhalde
Pazartesiyi yoğun burun akıntısıyla bitirdim.
Salı günü burun akıntım bitti öksürük başladı baya öksürdüm.
Çarşamba ve dün (özellikle dün daha fazla) nefes verirken hırıltı geliyor ve çok balgam çıkarıyorum.
Ve çarşamba akşamı, perşembe sabahı gebelik testi yaptım pozitif çıktı kan da vermedim.
Dün kızım hastalandı o yüzden doktora gitmedim.
Doktora gitmek için Cumartesiyi bekliyordum ama biraz önce balgam içinde iplikçik gibi kan gördüm tedirgin oldum. Akşam eşim gelince acile gideceğim ama korktum biraz.
Ateşim çok çıkmadı, en fazla 37,5 olmuştur.
Başına böyle bir şey gelen var mı?

bunyem saglamdir benim,
ama bu kis bir acayip olduk ailecek,
tam aynisi olmasa da benzer sikintilari yasadim yasiyorum, gecmiyor bitmiyor bir turlu,
ben de anlam veremedim,
ben ilac kullaniyorum ama :KK43:

sen de bence vakit kaybetmeden doktora git, durumuna ozel bir seyler onerir muhtemelen.

bu arada tebrikler :) saglikca dogur ve buyut

Çok geçmiş olsun ama biz nasıl bilelim ne olduğunu? Benim başıma gelmişti, gül yaprağı yedim geçti desem yapacak mısınız?

Hastalanıyorsunuz doktora gitmiyorsunuz.
Gebelik testi pozitif çıkıyor doktora gitmiyorsunuz.
Kızınız hastalanıyor yine doktora gitmiyorsunuz.

Bence siz bi doktora gidin.

nişanlım da hasta. bir iki gün önce o da tükürüğünde kan görmüş. muhtemelen boğazların tahriş olmasından. endişe edecek bişey yoktur.

bende geçen hafta hasta oldum ve bir iki gün içinde iyileştim. ama 10 gündür öksürüyorum. bu senenin hastalıkları bir garip.

Çok geçmiş olsun ama biz nasıl bilelim ne olduğunu? Benim başıma gelmişti, gül yaprağı yedim geçti desem yapacak mısınız?

Hastalanıyorsunuz doktora gitmiyorsunuz.
Gebelik testi pozitif çıkıyor doktora gitmiyorsunuz.
Kızınız hastalanıyor yine doktora gitmiyorsunuz.

Bence siz bi doktora gidin.

Doktora gitmeyi gebelik testimin sonucunu görmek için ertelemiştim, çünkü röntgen falan çekiyorlar bazen emin olmak istedim, bir de böyle normal grip gibi başladı.
Zaten çarşamba akşamına kadarda normal grip gibiydi.
Perşembe kızım hastaydı ama doktora götürecek kadar değil o yüzden bekledik
Geriye bugün kalıyor zaten.
Bu arada bana teşhis koyun değilde başına gelmiş olan anlatır içimi rahatlatır diye düşünmüşrtüm

bunyem saglamdir benim,
ama bu kis bir acayip olduk ailecek,
tam aynisi olmasa da benzer sikintilari yasadim yasiyorum, gecmiyor bitmiyor bir turlu,
ben de anlam veremedim,
ben ilac kullaniyorum ama :KK43:

sen de bence vakit kaybetmeden doktora git, durumuna ozel bir seyler onerir muhtemelen.

bu arada tebrikler :) saglikca dogur ve buyut

Çok teşekkür ederim :))
Biz de 2 senedir aynı aylarda grip oluyoruz hoş geçen sene domuz gribi olmuştum :D
Size de geçmiş olsun

nişanlım da hasta. bir iki gün önce o da tükürüğünde kan görmüş. muhtemelen boğazların tahriş olmasından. endişe edecek bişey yoktur.

bende geçen hafta hasta oldum ve bir iki gün içinde iyileştim. ama 10 gündür öksürüyorum. bu senenin hastalıkları bir garip.

Ben de ( geçen sene domuz gribi harici) böyle bir grip az geçirmişimdir. Baya zorluyor beni.

Çok teşekkür ederim :))
Biz de 2 senedir aynı aylarda grip oluyoruz hoş geçen sene domuz gribi olmuştum :KK70:
Size de geçmiş olsun

ben turp gibiydim ya, bu sene resmen surunuyorum,
kelin ilaci olsa durumu oldu birazcik :rolleyes:

dun ofise cikolata ve aspirin plus alip geldim, hasta insani iyi edecek yegane iki sey diye reklam yaptim.
siz de cikolata yiyin bari, en azindan mutluluk hormonu salgilarsiniz:KK72:

ben turp gibiydim ya, bu sene resmen surunuyorum,
kelin ilaci olsa durumu oldu birazcik :rolleyes:

dun ofise cikolata ve aspirin plus alip geldim, hasta insani iyi edecek yegane iki sey diye reklam yaptim.
siz de cikolata yiyin bari, en azindan mutluluk hormonu salgilarsiniz:KK72:

Gidip yiyeyim bari iyi gelir belki :)

Öncelikle uyarma nezaketinde bulunmanız çok şık bir hareket. Teşekkür ederim kendi adıma.

Çok geçmiş olsun. Umarım ciddi bir sorununuz yoktur. Acile gitmeniz iyi olur. Bu hamilelik durumundan da bahsedin ona göre tedavi başlar. Kesinlikle ihmal etmeyin. Bu yıl maalesef kötü bir dönem geçiriyoruz.

Bu hastaliktan bende de oldu hatta kizima bulaştı balgamini d kusamiyor.sanki kara kışta kalmis gibi balgamda kan görünce yok artij dedim.sizinki2-3güne yayılmış beni bir günde hummma gibi tuttu.bir titreme bir sitmalanma.ates çok yuksek degil ama dökülüyordu kaslarim bacaklarim ağrıdı.beni şaşırtan bir günde yamultmasi.birde üstüne sırtım tutuldu.ilaclarimi içiyorum.gecer gibi olup daha bi saga sola boyun kiviramiyorum.
apks. balgam sokucu efervesan tablet ve öksürük şurubu verdi dr.bide 10 tane igne.iğneyi vurununca o balgam çıkmıyor fakat içinde kuruyor gibi.havanın soğuğunda nefesimizi içimize çekerken bogaza ciğere iskence gibi agri acı saplaniyor.yağmur yemis gibi terlemek sart yoksa titreme devam ediyor.hadi terlediniz gecer gibi oldu.sonra birden geniz yakan bir hapsuruk ile daha senle işim bitmedi der gibi kendini hatirlatiyor.

Öncelikle uyarma nezaketinde bulunmanız çok şık bir hareket. Teşekkür ederim kendi adıma.

Çok geçmiş olsun. Umarım ciddi bir sorununuz yoktur. Acile gitmeniz iyi olur. Bu hamilelik durumundan da bahsedin ona göre tedavi başlar. Kesinlikle ihmal etmeyin. Bu yıl maalesef kötü bir dönem geçiriyoruz.

Çok teşekkür ederim ben de
Akşam eşim gelince gideceğiz hemen 7 gibi, gitmişken kan da vereceğim hamilelik için
İnşallah yoktur

Çok çok geçmiş olsun.Kızım bir hafta hastanede yattı çıktık eve ben hasta oldum.Aynı siZin gibi bronşit olmuşum,zorlamaktan boğazlarum tahriş olmuş benimde iki gündür ara ara tükürcük ve balgam ile beraber kan geliyor maalesef.Ertelemyin şu durumda hap ilaç kullanamazsınız belki ama bi yöntem tavsiye ederler inşallah.Test içinde hayırlı olsun şimdiden:)

Çok çok geçmiş olsun.Kızım bir hafta hastanede yattı çıktık eve ben hasta oldum.Aynı siZin gibi bronşit olmuşum,zorlamaktan boğazlarum tahriş olmuş benimde iki gündür ara ara tükürcük ve balgam ile beraber kan geliyor maalesef.Ertelemyin şu durumda hap ilaç kullanamazsınız belki ama bi yöntem tavsiye ederler inşallah.Test içinde hayırlı olsun şimdiden:)

Size de çok geçmiş olsun çocuklar hasta olunca insan fena oluyor dinlemedim bile ben
Akşam gideceğim doktora bakalım ne diyecek
Test için de teşekkür ederim bakalım bi bebiş var mı içeride :)

Kandan dolayi tedirgin olduysanız boğaz tahrişindendir o.
Geçmiş olsun, hayırlı olsun.

Hayırlı olsun ,sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi.
Ben geçen sene bu zamanlar oğluma hamileydim,ağır bir sinüzit geçirdim ve adeta sürünüyordum,doktorum uygun antibiyotiği yazdı içtim mecburen. Yapacak birşey yoktu çünkü kızım vardı ilgilenmem gereken,yatıp dinlenerek atlatabileceğim birşey zaten değildi,kar zarar hesabı yapıp kullandım.
Bu sene de faranjit atlattım(atlatamadım hala tam anlamıyla)bu da baya ağır seyirli geçti yine amiyane tabirle süründüm ve yine antibiyotik hala tam anlamıyla iyiyim diyemiyorum. Iki sene öncesine kadar hastalandığımı hatırlamıyorum böyle ağır,hafif atlatabiliyordum ama bu ikisi bambaşkaydı.
Bu sebeple bence gecikmeden doktora gidin,uygun tedaviyi düzenler. Geçmiş olsun

Back