Bu hareketi ne anlama geliyor cok uzgunum lutfen yardim edin:(

delight111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2017
3
0
26
ortak arkadaslarimizin cok oldugu bir erkek beni begenmis 3 farkli arkadasimizida bizi yapsinlar diye benimle konusturdular. fakat ben o an istemedim cocugu tanimiyordum. yaklasik 1 aydir cocukla cok ortak arjadasimiz oldugu icin laf arasinda cocugun nasil biri oldugu karakteri hakkinda az cok bilgi sahibi oldum ve kabul etmedigim icin biraz pismanlik duydum. 3 gun once 5 6 arkadas bizim oturdugumuz kafeye geldiler bunu o cocugun istedigine eminim. 1 tane ortak arkadasimiz geldi bizim masamiza oturdu geri kalanlar baska bir masaya. cocuk beni gorebilicek sekilde oturdugu icin surekli beni izliyor. ben cok heyecanlandim cunku olsun istiyoeum acikcasi ama hevesli gibi gorunmemek icinde kimseye begendigimi soyleyemiyorum ama bir sekilde hep o cocugun konusunu aciyorum herneyse. 5 dk sonra cocuk arkadasimizi arayip hadi kalkalim yemek yemeye dedi ve kalktilar yani hic yanima gelmedi merabalasamadik tanisamadik. durum boyle olunca bende beni begenmedi bir bahane buldu ortamdan ayrildi gibu dusundum ister istemez. kac gundur bu olay aklimda ve uyku uyuyamiyorum lutfen siz ne dusunuyosunuz yazin simdiden cok tesekkurler umarim acik bir sekilde anlatabilmisimdir

İlk adımı o atmış ama sen tanımadığın için istememissin neden gelsin masana.. şimdi sıra sende adım at.

Seni isteseydi illaki gelirdi ama bu erkeklerde vur kaç gibi değişik bir sistem var seni beğendiğini söyleyip sonra uzun bir süre konuşmazlar.

X