Saç Rengi ve Saç Boyama Bu hangi renk??

OoMeLeKoO

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
23
0
86
Ankara
Kızlar merhaba öncelikle ben yeni üyeyimm adım Melek :) şimdiden memnun oldumm
Bu saç rengi hangi renk bilen war mıı aynısına nasıl ulaşırım? Bide şuanki saçım koyu kestane ama siyah tuttu boyadım ama işlemedi.. Nasıl hallederim ve bu saçı nasıl tutturabilirm?

hoşgeldin melek.. fındık kabuğuda olabilir ama açık kumralada benzio.. arkadaşım saçın koyu tuttuysa bu rengi yakalaman çok zor. kendin yapamazsın o yüzden saçınla uğraşma fazla.. ama kuaför halledebilir benimde saçım seninki gibi olmuştu bir ara kuaföre gittim önce saçımın rengini bitkisel bir losyonla açtı ondan sonra boyadı.. hem bu saç tek renk değil aralarda hafif gölgeler var o yüzden renk bu kadar güzel duruyor..

Kızlar zaten kuaföre yaptırıcamda işte saç açtırmaktan korkuyorum siyah olduğu için. Bi kere açtırmıştım madur kaldım yani saçlarım yandı hiç düzen tutmadı o yüzden korkuyorum başka yolu yok mu?

Ayy desene yine çıt çıta mahkum olucam :)
Tşkler cevaplar için kızlar.. Bu arada fındık kabuğu böyle mi oluyormuş bn daha farklı bekliyordum :)

o renk tam bı acık kahve ve genc arkadaşlarımız rahatlıkla kulanabilir sarı yapınca ne anlıyorlar ilk ay güzel ondan sonra yıpratıyo sacı bozuyo döküyo

bu saç rengine ulaşmanız imkansız. kendi saçının aralarına balyaj şeklinde 2 ton açık ışıltılar atımış. sizin saçınız siyah tutmuş. siyahtan ancak kahve tonlrına dönebilirsiniz.yada kahve ışıltılar atabilirsiniz yıpranmayıda göz ardı etmemek gerek.

beyhan saçlarını yakmadan ancak aralara çok ince ve sık atışlar şeklinde kahve tonunda attırarak rengini kırdıra bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…