Bebek İkinci El Bu hamağı kullanan varmıı?

Zencefil45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
68
7
86
Arkadaslar bu hamağı almak istiyorum ama emin olamadım kullananlar memnun olup memnun olmayanlar varsa lütfen yazıın

Eklentiler

• image.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 301
Eğer bu tarz isterseniz bende var..sadece Anneaneye gidince kullanıldı. Kutusuna kaldırdık. Tertemiz. Bursa İli. .

Eklentiler

• 20160510_160358.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 303
Rengi resimdeki ile ayni..hiç bi problemi yok sıfır diyebilirim..devamli yatan bi cocuk olmadığı için az yattı üstünde...ama çok kullanışlı bi ürün. .arkadaşım da almıştı kolik olan bebekler için çok iyi...Cok memnun kaldı.
fiyatta 100 tl düşünüyorum..bursada iseniz elden teslim olur.Osmangazi ilçesi

Peki bişey sorcam bu tarz hamakta bebek agırlıgı ile aşağı dogru inermi acaba benım bebeğim 4.5aylık paylastıgım resımdekı hamak yatak gıbı oldugu ıcın onu terch ettim digerleri sankı ortasından yere degicek gibi yerede yakın ya bılmıyorum

Kumaş kısımlar %100 pamuk gabardin
*Stand kayın ağacı, üzerinde bebek gözlerini etkilememesi için mat cila vardır.Uçtan uca uzunluk 1.5 metre, bebeğin yattığı kısmın uzunluğu ise 1 metredir.
*İçinde kendi minderi ve çarşafı bulunmaktadır.
*Cibinliği sayesinde bebeğinizi koruyabilir huzurlu bir uyku uyumasını sağlayabilirsiniz.
*istenildiğinde 5 dakika da sökülüp seyahatlerinizde yanınızda taşıyabilirsiniz.

*Kafa düzlüğünü bel kaymalarını engeller.

*Bebeğinizin omurgasını desteklediği için omur iliğin gelişmesinde faydalıdır.

*En önemli özelligi ise bebeğiniz cenin pozisyonunda yattiği için gaz probleminin önüne geçmektedir, kolik sancılarını engeller.

*Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 0 / 3 yaş
Taşıma Kapasitesi: 20kg.

Arkadaşım kızını 1.5 yaşına kadar yatırdı devamli kumasinda esneme bile olmadı...çok kullanışlı ..yine de Siz bilirsiniz.

ben kullandım gayet işimi gördü nerdeyse 2 yaşına kadar yattı ne düştü ne başka birşey oldu.ayrıca portatif sökülüp takılabiliyordu bizimki

Ben aynısının kırmızı rengini aldım,çok kullanışlı ve kaliteli gerçekten, hem de kızım 7 aylıkken aldım, erken almadığıma çok pişman oldum, sadece en fazla 1 ay kullanabildik, çünkü kızım kalkmaya başladığı için tehlikeli olmaya başladı, kemerini takmak bile işe yaramadı, kemerin altından üstünden çıkıyordu, gözümüz arkada kalıyordu sürekli, o yüzden kullanmadık artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…