Bu halle kılçıksız nasıl başa çıkılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haber yollamak babamın asla razı olmayacağı şey.
Ben ondan gizli yapsam elime yüzüme bulaştırır mıyım ki
Neticesi ne olur
Kadın babanızla pek muhatap olamıyor belli ki. E sizi gören herkes de size çıtlatıyor. Bence siz halledebilirsiniz. Yani konuyu size her kim açarsa -illa açan olacaktır- “babam asla evlilik düşünmüyor, zaten annemin hayaliyle yaşıyor, imkansız” falan deyin. Mesaj yerine illa ulaşır.

Arsız insanlar şu dünya üzerinde en nefret ettiğim türler. Arsızla arsız olmadan had bildirilmez. Yılmasını beklemeli her seferinde seviyesine inmeden terslemelisiniz. Bana bile sinir bastı. Arsız.
Evet evet tam o seviyesine inmeden
Nasıl olacak? Şimdi mesela yolda gördü bağırarak selam verdi ne yapayım?

Heh işte az önce de yazdım. Babam evden çıkmıyor.
Ben illa rast gelirim çarşıda manavda. Selam verirse ne yapayım?
Cevap versem umut olur, vermesem başka insanlar merak eder neden tavır yaptığımı

Adiniz anilsa bile yillardir herkes sizi tanımıştır. Babanizin hastalığını biliyorlar. Hala evliyim diyen bir adamin öyle biriyle düşüp kalkmayacağını da bilirler.

Babanız lutfen benden uzak durun desin. Sizin yardiminiza ihtiyacim yok desin.
Yine olmazsa siz girin devreye. Gerekirse gururunu kırın.

Samimi bir evlilik istegi olarak gormedim ben. Buldu yağlı kapıyı, kendini atmaya calisiyor bence.

Evet evet tam o seviyesine inmeden
Nasıl olacak? Şimdi mesela yolda gördü bağırarak selam verdi ne yapayım?
Asla gülümsemeden onun nasıl olduğunu sormadan teşekkür ederim iyiyim müsait değilim işim var diyerek ayrılmak ve bu tavrı devam ettirerek . Bende sizinle geleyim dediğinde bir yere uğrayacağız araç müsait değil kusura bakmayın diye tersleyerek, yine gelmek isterse. Yani ki her seferinde net bir şekilde tavır almak ama asla seviye düşürmeden zira bu tipler çirkefinde çirkefi olur yüzgöz olmaya değmez. Sıçramasın diye uzaktan uzaktan ve hedef almadan tavır koymak gerekir. Yoksa hiç kurtulamazsınız.

Heh işte az önce de yazdım. Babam evden çıkmıyor.
Ben illa rast gelirim çarşıda manavda. Selam verirse ne yapayım?
Cevap versem umut olur, vermesem başka insanlar merak eder neden tavır yaptığımı
Siz bence tavrınızı hiç bozmayın yani bu güne kadar ilişkiniz nasılsa öyle olsun, merhaba - merhaba. Ama bazen insan tavrıyla, ses tonuyla rahatsızlığını belli eder ya. Öyle mi yapsanız siz de Çok samimi olmayı istemediğinizi belli edin. O kadarcık da olur yahu, biraz da anlasın bu hanım teyze. Bu arada siz babanızla mı yaşıyorsunuz? Yaşıyorsanız, yani babanız yalnız değilse ve buna rağmen evlenmek istiyorsa pes. Uzaktaysanız da, bu teyze siz gidince ortalığı karıştırmaz inşallah.

Ya o kocaman adam o deli düşünceli kadın annemin yemeyip içmeyip her şeyden kısıp birikimle aldığı yazlığa tatile gidecek. Ben düşündükçe deliriyorum. En ala cıngarı çıkarıp rezil etmek vardı ama.
Babamın mahkeme duvarı gibi suratına rağmen bu duruma geldik.

Allah rahmet eylesin... Okudum ben daraldım,niye bu kadar takıyorsunuz babanız onunla bir geçmişi veya bir birlikteliği yok, rahatsizlik duyduğunu bilsin ve fazla ustelenmeyin... ne çok konuşulursa o kadar uzar sizde rahat olun yanlış yapmadığınız birşey için tedirginlik yaşamayın sizi tanıyan bilir

Kadinin amaci bu yastan sonra rahat yaşamak, ki belirli yaşlardan sonra çoğu evlilik bu sebeple yapılıyor.
Siz babanızın hala annenize aşık olduğunu, asla hayatına baska bir kadın sokmak istemediğini söyleyin. Eğer kadına çarşıda pazarda denk gelirseniz, kibarca gülümsemeden iyi günler deyip oradan uzaklaşın.

Ben çok uzak bir şehirde yaşıyorum, hastalık ağırlaşınca babamın yanına geldim.
Aslında nefret ettiğimi çok güzel gösteririm, fakat işte bilirsiniz küçük ilçe bol dedikodu, söz konusu babamın ismi olunca kendi yöntemlerim olmaz. Dediğiniz gibi, ses tonum, bakışım istemesem de belli eder nefretimi.
Selamlaşmakta devam diyorsunuz yani.
Pekala. Teşekkür ederim

Sanırım yanlış anlattım.
Aracı yok.
Fatma teyze bana bunu sordu, ama benden duymamış ol diyor.

Fatma teyzeniz ben bir ağızlarını aradım düşünmüyormuş diye söyleyemez mi? Babamın niyeti yok demişsiniz kadın bunu anlayınca kendi kebdine iletişimi keser zaten. En fazla bir yazar iki yazar üçüncüde muhabbet açar, babanızın niyeti olmadığını anlayınca mesele kapanır. Babam tersleyemez demişsiniz, bu da babanızın sorunu. Kadının zorla nikah kıyacak hali yok ya. Birinin biriyle evlenmek istemesi neden isim lekeliyor ki ben bunu gerçekten anlamadım

Ah ya ne güzel yazdınız. Tanıyanlar bizi bilir, umarım ikiyüzlülük yapmazlar. Diken üstündeyim.

Kadın resmen yamanmaya çalışıyor ya pes vallahi!!! Aracılarla haber yollayın bence daha uğraşmasın.

Babamın anneme hala aşık olduğunu yazdınız ya, o kadar hoşuma gitti ki.
bahsettiğiniz davranışı sergileyeceğim kendisine.
Teşekkür ederim

Ben olsam hiç konusmazdım muhatap olmazdım. Bu tipler selam vermeyi bile yanlış anlar.
Hah değil mi?
Ee bu defa selamı almayınca da diğer insanlar konuşuyor, laf doğuyor millete.
Dedikodu çığı işte, bilirsiniz. Hem de küçük bir ilçe.

Kadının amaç belli öncesinde araştırmada yapmıştır babanızın neyi var neyi yok. Durup dururken tanımadığı adama kim yazılıp evlilik sorar? Benim bile sinirlerim zıpladı annemin dişinden tırnağından belkide ayırıp babamla yaptığı şeyleri elin kadını mal için evlenip oğluyla beraber yiyip keyif çatacak. Valla siz iyi sabırlısınız ben o kadını bulur ağzıma geleni sayardım devam ederse elimden kimse alamazdı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…