Bu halılara bir bakar mısınız?

amazon1981

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
157
0
316
44
Diğer
arkadaşlar benim laminantlarım akçaağaç koltuklarımı koyukahve kaplatacağım halılarımın rengini kahve mi krem mi seçmeliyim fikir verir misiniz lütfen beğendiğim halılar bunlar değişik fikirleriniz varsa beklerim
[/url][/IMG]

Bencede kesinlikle bu olmalı.Krem halı akçaağaç döşemeyle çok bayar,kahverengi de çok koy kaçar ama bu yada benzerleri süper olur...

Yada yine ana renkler bunlar olmak şartıyla,biçok canlı rengi içinde barından -ama azar azar tabi,küçük küçük çiçekler ya geometrik şekiller olabilir- bir halıda düşünebilirsiniz.Biraz heyecan ve coşku katabilir odanın havasına....

Güle gile kullanın şimdiden,sevgiler

çok teşekkürler arkadaşlar fkirlerinizi paylaştığınız için bir arkadaşımız daha tarz halı demiş ama nasıl mesala beğenirsem düşünebilirim tabiki neden olmasın

halının güzel olması önemli ama bence kullanışlı olmasına dikkat et temizlemesi kolay olan toz göstermeyen ben güzel gördüm oturma odama halı aldım aldığıma alacağıma pişman oldum canım çok iyi kaliteli olması daha iyi koyu renk çok toz gösterir açık renkmobilya vede laminantı güzel seçmişsin sana kolay gelsin zor karar vermesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…