bu halı nasıl kıslar???

sana uygun olanları ikl sıraya göre yaz o zaman şeker düşünelim..CADIARZU

1 delvin
2 onda
3 vision
4 schnel halı ben böle düşünüyorum hayatım diğerlerinin tamamını elersek burdan bir oylama yapabiliriz

resimler çok küçük olduğu için tam olarak en uyumlusu şu diyemiyorum ( delvin gri ağırlıklı gibi görünüyor. koltuklarınsa krem.

vision ve büyük ilk resim (onda) en uyumlular gibi geldi bana.

resimler çok küçük olduğu için tam olarak en uyumlusu şu diyemiyorum ( delvin gri ağırlıklı gibi görünüyor. koltuklarınsa krem.

vision ve büyük ilk resim (onda) en uyumlular gibi geldi bana.

evet gri agırlıklı olmaz kisositososito

sagol canım

bellona bunlar..

renk olarak schnell de uyumlu ama deseni uyumsuz bence (

onda sanki çok sportfif degilmi..
koltuk modelini düşünün şekerler

geriye bir tek vision kalıyor. zaten diğer arkadaşlarda vision konusunda hemfikirdi. koyu renk düşünmüyormuşsun ama bence açık renk halıyla uğraşmak çok zor (

kıslar birde halı perde uyumlu olmalıdır...
benim perdelrde koyu krem
krem tonları yane?*

bitanem vision halının deseni yastıklarla biraz uyumlu görünüyor ben ilk vision demiştim sen koyu istemeyince farklı yöne gittim ama olgununda dedii gibi koyu renk bile olsa daha uygun bence temizlik açısından

diğerlerine göre daha uyumlu a.s olanların içinde en iyi seçenek o görünüyor.
thanks cnım sagol perdeyi dedüşünmek gerek kıslar..
bu biraz kahve koyu kalır ama..ben ferah ev istiyorum
renkler ortamal yarıya olmalı he
bitanem vision halının deseni yastıklarla biraz uyumlu görünüyor ben ilk vision demiştim sen koyu istemeyince farklı yöne gittim ama olgununda dedii gibi koyu renk bile olsa daha uygun bence temizlik açısından

sagol cnm bugün sizin için magzaya gidip onları canlı şekilde incelicema.s.

kıslar birde halı perde uyumlu olmalıdır...
benim perdelrde koyu krem
krem tonları yane?*

seçenekler sadece bu resimlerdekiyle mi sınırlı ? daha içine sineni bulunur mutlaka. vision aklında bulunsun belki mağazada bu desene yakın kremi daha ağırlıklı bir halı denk gelir.

kaydirigubbakcemile5

rica ederim hayatım sen git bi canlılarını gör ona göre karar ver daha sağlıklı böylesi tabi burda krem görünür bi bakarsın grili çıkar burda giri görünür kreme daha yakın bi renktir en güzeli git incele daha rahat karar verirsin ölelikle kolay gelsin saha bitanem peki mobilyan ne renkti senin o da kremmiydi

canım zaten iki gün öce incelendim canlı canlı pek fark yok..
tatlım benim herşeyim krem evet

o zman kahve ağırlıklı olsun halın herşey krem kalmasın bence ben vision seçerdim şu durumda bitanem en uygun o gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…