• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu halı nasıl kıslar???

o zman kahve ağırlıklı olsun halın herşey krem kalmasın bence ben vision seçerdim şu durumda bitanem en uygun o gerçekten

vision mu ondamı en güseli hangisi..
ben shagy istemiyorum
tatlım vision shagy benzyr sanki netten baktımda:bbo:

bellona.jpg
,[/QUOTE]

cnm en uygunu bu görünüyor siyah beyaz karışık renkte olan 1 tane halı resmi var onunda şekli çok kaba begenmedim..en iyi bu gibi duruyor ekledigin resimlerde..ama bence biras daha bak a.s.

cnm en uygunu bu görünüyor siyah beyaz karışık renkte olan 1 tane halı resmi var onunda şekli çok kaba begenmedim..en iyi bu gibi duruyor ekledigin resimlerde..ama bence biras daha bak a.s.[/QUOTE]

tatlım teşekkürler

çok ilginç bunu sectin he koltukla ilgisi pek yok sankim ya:1shok:

tatlım teşekkürler

çok ilginç bunu sectin he koltukla ilgisi pek yok sankim ya:1shok:[/QUOTE]

evet, krem ve kahveyle çok uyumsuz. nem arkadaşımız siyah-beyaz olduğunu düşündü sanırım takımın. o yüzden bunu seçti. resimde öyle görünüyor çünkü.

tatlım teşekkürler

çok ilginç bunu sectin he koltukla ilgisi pek yok sankim ya:1shok:

evet, krem ve kahveyle çok uyumsuz. nem arkadaşımız siyah-beyaz olduğunu düşündü sanırım takımın. o yüzden bunu seçti. resimde öyle görünüyor çünkü. [/QUOTE]

evet ama degil..

kıslar deriler koyu kahve digeri krema.s

sitesinden baktım.
en uyumlusu, vision ve ilk resimdeki yani koltuk için yapıldığını belirttiğin halı görünüyor.
açık renk, ferah olmasını istediğin ve perdelerinde krem olacağı için vision koyu oluyor.
bu durumda krem ağırlıklı olan ilk resimdeki kalıyor geriye. çünkü bütün olarak düşündüğümüzde turuncusu biraz göze batsada en tamamlayıcı olan ilk resimdeki
:))

sitesinden baktım.
en uyumlusu, vision ve ilk resimdeki yani koltuk için yapıldığını belirttiğin halı görünüyor.
açık renk, ferah olmasını istediğin ve perdelerinde krem olacağı için vision koyu oluyor.
bu durumda krem ağırlıklı olan ilk resimdeki kalıyor geriye. çünkü bütün olarak düşündüğümüzde turuncusu biraz göze batsada en tamamlayıcı olan ilk resimdeki
:))

bravo sana bravo:lepi:

sabahtan beri bunu birinin demesini bekliyorum..

halını içindeki renklerle aynı olan
objeler daha güzel gösterir bence

benim mobilyalarım da siyah ve krem karişik

halılarım krem kırmızı desenli
süs eşyalarımda kırmızı
hoş oluyo

koltuk takımı resimdeki gibi beyaz olmadığından ve halıdaki krem, sütlü kahve tonu perdene ve koltuğuna uygun olup istediğin gibi de açık ve ferah bir ortam yaratacağından en doğru seçim ilk resimdeki oluyor. koltuğun deri olan kahve kısmıda halıdaki kahve tonuyla çok uyumlu.
o turuncuyu niye katmışlarki işin içine :((

koltuklarda cızgı var ..yanı berjerlerde...
yasıklar desenlı..
bence düz halı gıder buna..

koltuk takımı resimdeki gibi beyaz olmadığından ve halıdaki krem, sütlü kahve tonu perdene ve koltuğuna uygun olup istediğin gibi de açık ve ferah bir ortam yaratacağından en doğru seçim ilk resimdeki oluyor. koltuğun deri olan kahve kısmıda halıdaki kahve tonuyla çok uyumlu.
o turuncuyu niye katmışlarki işin içine :((

bende hep öyle dedim neişin var o turuncunun diye.ama ben ce bogmasın diye koymuşlar canlılık katmak için sanırım
tabi baksana koltuk kenarı kahve halı kenarıda kahve çizgili çok hoşzemuszemus

bende hep öyle dedim neişin var o turuncunun diye.ama ben ce bogmasın diye koymuşlar canlılık katmak için sanırım
tabi baksana koltuk kenarı kahve halı kenarıda kahve çizgili çok hoşzemuszemus

koltukların siyah beyaz görünüyor olması yanıltmış bizi :((
sitesinde çok yakından gösteriyor ve uyumu anlayabiliyor insan. tonlar çok güzel ve benim eviminde vazgeçilmez renkleri.
en doğru seçimi yapmışsın. iyi günlerde kullan a.s.
:nazar:

koltukların siyah beyaz görünüyor olması yanıltmış bizi :((
sitesinde çok yakından gösteriyor ve uyumu anlayabiliyor insan. tonlar çok güzel ve benim eviminde vazgeçilmez renkleri.
en doğru seçimi yapmışsın. iyi günlerde kullan a.s.
:nazar:

teşekkürler canım:1hug::nazar:
sagol benim görebildigmi sende gördün sonunda oh be..:sm_cool:

evlisin birşey soriyim o zaman sana muftaga nasıl bir halı önerirsin??

Back