bu halı nasıl kıslar???

super87

Guru
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
14.267
9
408
kıslar mobilyam bu...
bu mobilyaya bu halı gitmiş mi??* sizce:uhm:

halı çok güzelmiş ama sanki mobilyalara gitmemiş,tabi renkler ve zevkler tartışılmaz

halı çok güzelmiş ama sanki mobilyalara gitmemiş,tabi renkler ve zevkler tartışılmaz

tatlım yorum içi çok mersi...

ama bu halı bu koltuk için yapılmış...ona özel yane...

uymama nedeni ney açıkla bakalım..
turuncu canlandırmak için koymuşlar sanırım benim fikrim bu...??

Canım ekledim koltuk takımını ve seçeceğin halı modellerini
Kıslar burdan hangisi uyar sizde fikir verin bakalım kaydirigubbakcemile2

,

bende halının renk ve deseninin mobilyalarla uyumlu olmadığını düşünüyorum (

ılk mesajdaki halı da koltuk takımı da güzel ama bence birbirlerine uymamışlar. Koltukların beyazının içinde halının kremi çok sarı kalmış. Son mesajdaki halılardan küçük resimlerin ilk sırasının dördüncü halısı (net çıkmamış ama siyah beyaz gibi duran) çok yakışır bence.
Bu arada resimde koltukların derisi siyah gibi görünüyor. Eğer kahverengi ise; son mesajda alttaki üç büyük halıdan en üstteki ve ortadaki çok iyi gider.

bende halının renk ve deseninin mobilyalarla uyumlu olmadığını düşünüyorum (

ilgine teşekkür cnm

hayatım sanırım resimdeki görünen renge göre halının rengi sanki biraz mobilyalara göre koyu kalmış o yüzden uymamış gibi görünüyor böle bakınca halının taban rengi biraz daha açık olsaydı eğer daha uygun görünürdü fikrimce bebeğim koltuk rengi burdan deri kısımları siyah gibi görünüyor eğer siyahsa siyahlı beyeazlı bir halı seç kahverengili beyez ise kremli kahveli seçebilirsin bitanem meselaaaa lindadrkın eklediklerinin arasından vision halı yazıyor ya 3.sırada en baştaki o daha uygun gibi tatlım a.s

canım eğer koltuk takımına göre seçilecekse bu koltuk takımına halı hiç uymamış bence yastıkların deseniyle falan uyumlu olan bi tek vision halı uyabılır o da çok iyi değil yani ama ilk resim kesinlikle uyumsuz

aa aynı anda düşünmüşüz yukardaki arkadaşla.bak iki kişi aynı şeyi söylüyorsa bi düşün derim ben

teşekkürler canım yorum için

kıslar derisi koyu kahve.

krem koyu kahve koltukların tüm rengi..

canım çok sagol...yerimseniben
yorumları dökğn kıslar..
nedenlerini de yazına.s.

aa aynı anda düşünmüşüz yukardaki arkadaşla.bak iki kişi aynı şeyi söylüyorsa bi düşün derim ben

evet ben de şimdi gördüm aynı düşünüyorum ben de supercim koyu kahve kremse model o zmn lindarkın ekledii büyük halılardan ilki de çok uygun olur bitanem bence

tatlım vision çok koyu degilmi ya..
ben açık renkten yanayım herzamanŞeniz:sm_confused:

hayatım o zaman ya büyük resimledeki ilk sıradakini yada delvin yazan varya ilk sırada 4. hani onu düşünebilirsin

tatlım delvinde çok beyaz kaçmaz mı...çok oldum ben de yakaydirigubbakcemile3

delvinide düşünmüştüm bir ara ama akannehir

yok hayatım kaçmaz bence hatta düşünsene mesela kıvırcık halılar varya shaggy onların düz renklerinden alıyorlar ortaya mesela koltuğun döşeme renginde çok şık duruyor açık kaçmaz en uygun delvin bence şu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…