• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hale geldiğime İNANAMIYORUM..

Ben de bir şey oldu sandım. Boğazınızı tutamıyorsanız ağlamayın bu kadar, ya yemek yemek ya da zayıflık. İkisi aynı anda olmuyor. Başlığa bakan da 150 kilo morbid obez sanar sizi zaten. Bi sakin.

İlla obezmı olmak gerekiyor.. Bunu erken fark etmezsem oladabilirim doğru diyosunuz. Sadece iradesiz ve hırssız olduğumu fark ettim hırsımı nasıl geri kazanabilirim diye açtım bu konuyu..

Burdaki olay kilo çok almam veya vermem değil bu yüzden açmadım sadece iradesiz hırssız bir insan değildim nasıl bu hale geldim onun için bu derdim.. Kendimle alakalı bir durum önceden hırslıydım yaparım diyorum yapıyordum ama şimdi öyle değil. Sadece bu hale nasıl geldım rahat geniş insan oldum bilemiyorum..

Diyetisyeninizin verdiği diyetten memnun musunuz? Benim diyetimde makarna da vardı hamburger de. Hamburgerin ekmeğini günlük ekmeğimden düşüyorduk, köftesi de et zaten. Ama patates kızartması yeme diyordu sadece. Yani diyetisyeniniz size uygulayabileceğiniz bir diyet verirse gaza geliyorsunuz. Ama imkansız diyetler yarı yolda bırakabiliyor.

Diyetisyene her hafta gidiyor musunuz? Diyetisyene bunuları anlatırsanız hafta içi bir gün bile çağırabilir sizi. Ben de veremem sanıyordum ama 10 kilo verdim 4 ayda.

Hastanede çalıştığım için cuma günü kontrolum vardı ama gitmicem.. Kendime yakıştıramıyorum yine aynı kilolarda gitmeyi ve iptal ettim..

diyetisyen ne diyorsa o, ne eksik ne fazla...
kendinize göre yorumlamayın, hurmanın da, kuru/yaş meyvenin de, hatta salatanın bile fazlası zarar, ölçülere dikkat şart.
10 eti form hiç olmamış meslela... neyse moral bozmayalım daha fazla, bu güzel bir ders olsun size, bidaha diyetisyenin listesinin dışına çıkmayın.

Diyetisyeninizin verdiği diyetten memnun musunuz? Benim diyetimde makarna da vardı hamburger de. Hamburgerin ekmeğini günlük ekmeğimden düşüyorduk, köftesi de et zaten. Ama patates kızartması yeme diyordu sadece. Yani diyetisyeniniz size uygulayabileceğiniz bir diyet verirse gaza geliyorsunuz. Ama imkansız diyetler yarı yolda bırakabiliyor.

Evet ama imkansız bir diyet verdi. En son 65,5 düşmüştüm aynı diyetisyenle listem bu kadar ağır değildi. Ama şuanki listemde ekmeğim hiç yok 1 dilim bile.. Ara öğün sadece yeşilçay öğle için ara öğünüm ise 10 tane badem..

diyetisyen ne diyorsa o, ne eksik ne fazla...
kendinize göre yorumlamayın, hurmanın da, kuru/yaş meyvenin de, hatta salatanın bile fazlası zarar, ölçülere dikkat şart.
10 eti form hiç olmamış meslela... neyse moral bozmayalım daha fazla, bu güzel bir ders olsun size, bidaha diyetisyenin listesinin dışına çıkmayın.

Nazik cevabınız için teşekkür ederim doğru diyorsunuz ders olması lazım..

Evet ama imkansız bir diyet verdi. En son 65,5 düşmüştüm aynı diyetisyenle listem bu kadar ağır değildi. Ama şuanki listemde ekmeğim hiç yok 1 dilim bile.. Ara öğün sadece yeşilçay öğle için ara öğünüm ise 10 tane badem..

Bu şekilde pes edersiniz ama. Daha uygulanabilir, yavaş ama kalıcı kilo verilmesi hedeflenmeli. Ben waffle yemek istiyorum dediğimde serbest günümde onu bile vermişti. Ama ben de diyeti sporla destekleyim uymak için elimden geleni yaptım. Diyetisyeninizi değiştirebilirsiniz. Ankarada olsanız benimkini önerirdim ama değilsiniz sanırım.

Bu şekilde pes edersiniz ama. Daha uygulanabilir, yavaş ama kalıcı kilo verilmesi hedeflenmeli. Ben waffle yemek istiyorum dediğimde serbest günümde onu bile vermişti. Ama ben de diyeti sporla destekleyim uymak için elimden geleni yaptım. Diyetisyeninizi değiştirebilirsiniz. Ankarada olsanız benimkini önerirdim ama değilsiniz sanırım.

Bu şekilde tavsiye verici konuşmanız bile yeterli gerçekten :21: Malesef istanbuldayım. Bende bu şekilde istiyorum ama dışınada çıkınca kendimde suçluluk duyuyorum. Regl zamanları sizde de kilo artışı oluyormuydu acaba..

Ben de nasıl incelirim değil de,nasıl t-shirtler almalıyım ki böyle bol bol falan, göbeğim saklansın diye düşünüyorum yaz için :))
Umursamıyorum çünkü iştahım çok açık bu aralar ve de yemeyince çok mutsuz oluyorum.

Aynen bende öyleyim mutsuzum sanki sürekli yemek yemem lazım yoksa olmaz gibi karnım tok yine yiyorum. Çok kötü bir alışkanlık haline geldi malesef.:KK14:

Bu şekilde tavsiye verici konuşmanız bile yeterli gerçekten :21: Malesef istanbuldayım. Bende bu şekilde istiyorum ama dışınada çıkınca kendimde suçluluk duyuyorum. Regl zamanları sizde de kilo artışı oluyormuydu acaba..

Olmuyordu. Ben zaten gıdım gıdım veriyordum. Her hafta 500 gr. Hatta ilk gittiğimde 500 gramı duyunca nasıl yanı olmuştum. Çok amiyane olacak ama o gün tuvalete gitmiştim o 500 gramı ordan vermişimdir diye üzülüp durmuştum. Ama istikrarlı bir şekilde her hafta verdim. Cumartesi serbest günümüzdü. Küçük kaçamaklar yaptım tabi. 100 gram et bana yetmiyordu bazen 200 gram falan yapıyordum onu. Çok yediğimi hissedersem sporu ihmal etmemeye çalışıyordum Öyle gidiyordu.

="caninfistigi, post: 50554300, member: 276480"]Bu şekilde pes edersiniz ama. Daha uygulanabilir, yavaş ama kalıcı kilo verilmesi hedeflenmeli. Ben waffle yemek istiyorum dediğimde serbest günümde onu bile vermişti. Ama ben de diyeti sporla destekleyim uymak için elimden geleni yaptım. Diyetisyeninizi değiştirebilirsiniz. Ankarada olsanız benimkini önerirdim ama değilsiniz sanırım.
Bana önerebilirseniz memnun olurum. Ben de diyetisyen arıyorum. Yakın diye 19 Mayıs Hastanesindekine gitmeyi düşünüyordum ama referansla gitmek içimi daha rahatlatacak.

Bir de bana diyetisyen, diyetisyen harici bir yerde tartılma demişti. Her hafta aynı saatte gitmeye özen gösteriyordum. Orda da ödem varsa çıkıyordu. Yağ kas su hepsi ayrı ayrı çıkıyor.

Öncelikle merhaba arkadaşlar,
Diyetle ilgili konu açmıştım diyetisyene başlıyorum diye. Herşey çok güzel gidiyordu 71,4 'den 6 günde 68,600'u görmüştüm fakat reglimin yaklaşması ile alakalı olucak sürekli tatlı istiyorum tatlı yemek istiyorum işyerindede 1 paket hurmam vardı tatlı krizleri için. Günde 10 tane eti formla hurma yiyordum. Abarttığım farkındaydım ama durduramıyordum çikolata pasta yemektense hurma daha sağlıklı geliyordu.. Ve dün sabah tartıldım 70 olmuşum. Şok oldum:KK57: Regl olucam şiştim vucudum su topladı diye avutuyorum kendimi.. Öğlen yemeğindede arkadaşlarla hamburger yedik sırf orda kilo aldığımı gördüm diye tutamadım kendimi. Yazıklar olsun bana kendimi hırslı iradeli sanardım önceden öyleydim gerçekten en fazla kilom 64'u hemen dengelerdim ama şuan öyle değilim iştahım çok açıldı. Ve yazın aile dostlarımızla tatile gidicez ayarladık ve gidiceğimiz arkadaşımızın eşi doğum yaptı benden zayıf.. :oops: Bu hırsla başladım ama devam ettiremiyorum motivasyonum sıfır.. Eskiden olan hırsım iradem gücüm artık yok.. Siz nasıl devam ediyordunuz lütfen bana akıl verin 10 kilo vermek istiyorum.. Nasıl vericem neler yapıcam..:cry:
Seker tuz ve un cikacak hayatindan, saat 18:00den sonra bir sey yemeyecek ve cok erken yatacaksin ve gunde iki saat hizli yuruyus yapacaksin. Yapabilir misin?

Her gün günde bir bardak suya bir damla sirke damlatip için.
En az 1.5-2 litre su için. Kilonuza gore icmeniz gereken su miktari değişir. Internette hesaplayan siteler var onlara bakın.
Kati yagi hayatinizdan cikarin, aycicek yağını yemeklerden azaltin. Tercihen zeytinyagina alişin.
Tatlı yok, bitirin. Sadece meyve sebzeden aldiginiz sekerin size yettigini bilin. Gerisi lüks.
Kan sekeriniz düştüğünde hurma yemeyin. Agziniza bir pinçik tarçın atin, sekerinizi düzenler.
Neden kilo vermek istiyorsunuz bunu aklinizdan cikarmayin. Hirslanin. Gayenize uyun.
Her şey kafada bitiyor.

Son düzenleme:
Back