- 13 Ekim 2016
- 3.455
- 6.155
- 158
- Konu Sahibi Namutenahii
-
Bence aparat alip aparat ile devam etseniz daha cabuk olur canmTekrar selam kızlar:) bugün eşimle ev ödevimiz vardı. Önce 1 parmağını sonuna kadar sonra 2 parmağını almaya başarabildim neredeyse çok az acı duydum, hatta zaman geçtikçe biraz zevk bile alabildim. Çalışmamız toplam 50 dk kdar sürdü. Ama çalışmaya başlamadan önce yine anestolumuzu sürdük, ve bolca da ultrason jeli. Ve eşim parmağini dakikada 1 milim 1 milim o kadar yavaşça soktu ki, o yüzden de 50 dk sürdü. O kadar mutluyum ki şuann, Allah kurtulmak isteyen herkese nasip etsin. Ve mutlaka ama mutlaka işinin ehli uzman bir doktora gidin. Tedavi çok basit bişey aslında ama uzman yardımı olmadan bence imkansız... yani benim için imkansızdıı
Bence aparat alip aparat ile devam etseniz daha cabuk olur canm
Canim gercekgen cok basit biz buyutuyoruz 3 gunde yendim benSanırım ona zaman gelmedi muhtemelen 2. Seansta olacak :) bugün ilk kez eşimle çalıştık. İlk tedavi seansımı da 3 gün önce aldım. Bu gidişat bile beni aşırı mutlu etti , yapacağıma inanıyorum Allahın izniyle :)
Canim gercekgen cok basit biz buyutuyoruz 3 gunde yendim ben
Sadece birazcik sabir ve gayretKesinlikle çok basit.. ama fobinin şiddetine göre tedavi uzayabiliyor kısalabiliyor. Ne güzel siz kolayca atlatmışsınız sizin adınıza sevindim :)
Sizin tedavi sekliniz nasildi nerde tedavi oldunuzCanim gercekgen cok basit biz buyutuyoruz 3 gunde yendim ben
Adana da apararla canimSizin tedavi sekliniz nasildi nerde tedavi oldunuz
3 gunde nasil oluyo parmak sokamazken aparatlarla nasil yapiyosunuz anlatirmisiniz korkunuz nerde bitti acaba hangi asamadaAdana da apararla canim
Devamını getirmemişsiniz, merak ettim sorayım:) ilk seans iyi geçmiş, diğer seanslar nasıldı ve şuan ne durumdasınız?Umarım yenmişsinizdir, ben yendiğinizi düşünüyorum tabi.Sanırım ona zaman gelmedi muhtemelen 2. Seansta olacak :) bugün ilk kez eşimle çalıştık. İlk tedavi seansımı da 3 gün önce aldım. Bu gidişat bile beni aşırı mutlu etti , yapacağıma inanıyorum Allahın izniyle :)
Devamını getirmemişsiniz, merak ettim sorayım:) ilk seans iyi geçmiş, diğer seanslar nasıldı ve şuan ne durumdasınız?Umarım yenmişsinizdir, ben yendiğinizi düşünüyorum tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?