Hamilelikten önce de bu kadar nazlı mıydınız? İnsanlar evlerini temizlemesin mi? "Israrla devam ettiler" dediğiniz saat 7 yani; sabaha karşı mı yapsınlar? Ayrıca çocuğa dur dese ne olacak, demese ne olacak? Bakın siz de hamilesiniz, bebeğiniz sus deyince susacak mı?
Biraz bilenmişsiniz, biraz da hassassınız herhalde. Birkaç günlüğüne annenizin filan evine gidip biraz dinlenin, toparlanın isterseniz.
Çocuğa parkta yaşıyor gibi apartmanda yaşanmıyacağını öğretirseniz inanın büyüklerden daha dikkatli oluyorlar.Hamilelikten önce de bu kadar nazlı mıydınız? İnsanlar evlerini temizlemesin mi? "Israrla devam ettiler" dediğiniz saat 7 yani; sabaha karşı mı yapsınlar? Ayrıca çocuğa dur dese ne olacak, demese ne olacak? Bakın siz de hamilesiniz, bebeğiniz sus deyince susacak mı?
Biraz bilenmişsiniz, biraz da hassassınız herhalde. Birkaç günlüğüne annenizin filan evine gidip biraz dinlenin, toparlanın isterseniz.
Aynı sorun bizdede var kadın çalışıyor diye hergün istiznasız 7den sonra 9 a kadar evi süpürür yerleri kazır gibi.
Balkondan biz otururken bile sofra bezi, kilim silkelerdi hemde oturma odası balkonundan hemde hergün.
Çektim kameraya silkelerken dedim bir daha göreyim şikayet edeceğim belediyeye o oldu şimdi silkeleme yok, geçende gürültü için aradık kapısına bile gitmedik duruyorlar şimdilik.
Belediyeye zabıtaya şikayet et gelip dinliyorlar para cezasıda veriliyor.
Çok terbiyesiz insanlar malesef sanki dağda yaşıyorlar.
Birde uyarınca inadına yapmaları insanı katil eder.
Hukuki çareler arayın bence araştırın internette bu konuları
Mızmız demedim ki? Ayrıca akşam 7'ye kadar temizlik yapmanın nesi hırboluk? Hazırolda mı yaşayalım? Ha ama o bağırıp çağırma kısmı hırboluk bak orada haklısınız; hiç sevmem öyle insanları.Neden böyle hırbo hırbo tavırlar sergileyenler saygısız olmuyor da konu sahibi mızmız oluyor
Tabii ki haklısınız da işte insanlar kendi çocuğu olunca onu adeta bir Kanuni, bir Hürrem; çocuğuyla hasbelkader aynı ortamı paylaşan herkesi de onun kulu görür oluyorlar. Benim annem evde koşaradım yürüsek bile ceza verirdi fakat ekseri böyle değil. Zaten ben de hiç hazzetmem bebe-belik gürültüsünden :) Temizlik konusunda da hâlâ aynı fikirdeyim; gece yapacak değiller sonuçta.Çocuğa parkta yaşıyor gibi apartmanda yaşanmıyacağını öğretirseniz inanın büyüklerden daha dikkatli oluyorlar.
Asıl apartmanda yaşamanın ne demek olduğunu nasıl yaşanacağını bilmeyen insanlar yüzünden bu sorunlar oluyor.
Kendi tarlada çift sürer gibi yaşasın komşuları ne olursa olsun.
Yok böyle bir dünya.
Hamilelikten önce de bu kadar nazlı mıydınız? İnsanlar evlerini temizlemesin mi? "Israrla devam ettiler" dediğiniz saat 7 yani; sabaha karşı mı yapsınlar? Ayrıca çocuğa dur dese ne olacak, demese ne olacak? Bakın siz de hamilesiniz, bebeğiniz sus deyince susacak mı?
Tabii ki haklısınız ama istirahat saati nedir? Bunun normali akşam 10'dur. 500 km uzaktaysanız da gitmeyin tabii; hamile hâlde nasıl gideceksiniz.Nazlanmayla bunun alakası olacağını sanmıyorum.Girişte istiharat saatleri arasında apartmanda iş yapılmamalı yazıyor.Ben eğer dikkat ediyorsam onlar da etmeli.Ben parmak ucunda yürüyüp müzik bile dinlemekten çekiniyorsam onlarda aynı dikkati apartman sakinlerine göstermeliler.Bizim evimizde kirleniyor ve biz de süpürge yapıyoruz pislikte yaşamıyoruz.İnsanların var olup olmadığını hiçe sayarak yaşamak başka varlığına saygı duyup yaşamak başka....Ayrıca ben 500km yol gitmekten zaten bıktım evimde biraz huzur istiyorum kimse kimsenin yüzünden evinden taşınmak zorunda kalmamalı.....
Evet haklısınız daha caydırıcı kanunlar olmalı.Ev insanın dinlenme huzur bulma yeridir cehenneme çeviriyorlar insanların hayatlarını.Nazlanmayla bunun alakası olacağını sanmıyorum.Girişte istiharat saatleri arasında apartmanda iş yapılmamalı yazıyor.Ben eğer dikkat ediyorsam onlar da etmeli.Ben parmak ucunda yürüyüp müzik bile dinlemekten çekiniyorsam onlarda aynı dikkati apartman sakinlerine göstermeliler.Bizim evimizde kirleniyor ve biz de süpürge yapıyoruz pislikte yaşamıyoruz.İnsanların var olup olmadığını hiçe sayarak yaşamak başka varlığına saygı duyup yaşamak başka....Ayrıca ben 500km yol gitmekten zaten bıktım evimde biraz huzur istiyorum kimse kimsenin yüzünden evinden taşınmak zorunda kalmamalı.....
Siz çalışmıyorsunuz sanırım ki çalışmasada insan akşam hava karardımı istirahat saatidir, eve yorgun argın gelmişim kafamı dinlemek için saat 10 yada 12 yimi bekliycem çok saçma. Günün hangi saati olursa olsun rahatsız edici gürültü yapmaya kimsenin hakkı yoktur.Tabii ki haklısınız ama istirahat saati nedir? Bunun normali akşam 10'dur. 500 km uzaktaysanız da gitmeyin tabii; hamile hâlde nasıl gideceksiniz.
Tabii ki haklısınız ama istirahat saati nedir? Bunun normali akşam 10'dur. 500 km uzaktaysanız da gitmeyin tabii; hamile hâlde nasıl gideceksiniz.
Çocuk yada hasta kişinin ağlama inleme sesine kimse bişey demez ve bunlar geçici durumlardır.Benim evim de çok gürültülü ama trafik gürültüsü. Yapabileceğim bir şey yok. Siz şimdi biraz germişsiniz ilişkileri ama şunu unutmayın onlar da sizi duyuyor. Birkaç ay sonra bebeğiniz olacak, gecenin bir vakti ağlayacak. Ne yapalım bebek bu ağlıyor diyeceksiniz. Karşılıklı anlayış. Kendinize hayatı zehir edersiniz
taşınma imkanınız yok mu peki bebegın o apartmanda mumkunu yok rahat edemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?