Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahahah ayy delii çok yaşa senSayısını hatırlamıyorum 38 olabilir..
Hihoyytt elimin kiri ayol
bir derdim varın konusu değil bu. lütfen konularımızı ilgili bölüme açalım. bdv kurallarına dikkat edelimBen 31 yaşındayım ve 2 sevgilim oldu ikiside uzun sürdü ama bittiler hala bekarim, ,, ya siz
haa. o zaman maksat muhabbetse bu konu geyiğe giderYok dert diil maksat muhabbet gidenler icin uzuldugum günler gelio da bazen
Araştırma mı ? - Soran erkek mi ? -
Neyse soruya olan cevabım ;
25 yaşındayım - En azından 30 kişi belki emin değilim
hiç saymadım , sayamadım her 2-3 haftaya 1 tane düşer , her gün aynı yemek mi yenirmiş
Kadın olanların sayısını biliyorum ama 5 tane , en son esmer gibisi denk gelmez bir daha ( benim diğer sarışın yüzünden bozuldu , bıraktı beni)
4 gündür hayatımda biri yok , yalnızım
27.01 , marilyn monroe , S shot , Duka Tesla sizlerinkini de yazın bakim ,
Düzenleme : Çocukluk aşkım olmadı benim bu arada (ciddiydi bu), arap atı gibi sonradan açıldım ben[/QUOT]
Eeee kocaya noldu son 4 günde?
Eline erkek eli degmeyenlerdenim bende. Ne erkeği ayol!
Eeee kocaya noldu son 4 günde?
Eline erkek eli degmeyenlerdenim bende. Ne erkeği ayol!
wuuuu çok cesurcaSevgiliyi sormuş , kocayı değil , hem karıştırmasana sen onu Tüh kocayı aldattığım çıktı ortaya
Sende çocuğu eli eline değmeden yaptın zaten , biliyordum
Araştırma mı ? - Soran erkek mi ? -
Neyse soruya olan cevabım ;
25 yaşındayım - En azından 30 kişi belki emin değilim
hiç saymadım , sayamadım her 2-3 haftaya 1 tane düşer , her gün aynı yemek mi yenirmiş
Kadın olanların sayısını biliyorum ama 5 tane , en son esmer gibisi denk gelmez bir daha ( benim diğer sarışın yüzünden bozuldu , bıraktı beni)
4 gündür hayatımda biri yok , yalnızım
27.01 , marilyn monroe , S shot , Duka Tesla sizlerinkini de yazın bakim ,
Düzenleme : Çocukluk aşkım olmadı benim bu arada (ciddiydi bu), arap atı gibi sonradan açıldım ben