- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
- 248
- Konu Sahibi herseydahaiyiolacak
Hangimizin olmuyor ki mi? Benim hiç olmuyor mesela, ekranların büyük olması falan gözüme takılmıyor, kendi ekranıma veya camdan dışarı bakıyorum. Arkamdaki birinin telefonuma baktığını farkedersem de inanılmaz sinirlenirim. Özel mesajımı okuyup sonra gidip internette paylaşacak bir de, gerçekten elalemin derdi durumu bu bence.
Esas anlamadığım şey şu, sabahtan akşama kadar erkekler öyle ahlaksız, böyle şerefsiz, hepsi hayvan vs. sonra nasıl sokakta yürüyüp toplu taşımaya falan binebiliyor kadınlar, kötülerin yanında iyiler de arada kaynıyor, bakmayan erkeği, adres soran erkeği, kapı tutan erkeği de bu sefer zaten erkek değil mi sapık işte diye yaftalayınca ne oluyor? Bana kezban didi.
Esas anlamadığım şey şu, sabahtan akşama kadar erkekler öyle ahlaksız, böyle şerefsiz, hepsi hayvan vs. sonra nasıl sokakta yürüyüp toplu taşımaya falan binebiliyor kadınlar, kötülerin yanında iyiler de arada kaynıyor, bakmayan erkeği, adres soran erkeği, kapı tutan erkeği de bu sefer zaten erkek değil mi sapık işte diye yaftalayınca ne oluyor? Bana kezban didi.