• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Gün Sinirlendim

Hangimizin olmuyor ki mi? Benim hiç olmuyor mesela, ekranların büyük olması falan gözüme takılmıyor, kendi ekranıma veya camdan dışarı bakıyorum. Arkamdaki birinin telefonuma baktığını farkedersem de inanılmaz sinirlenirim. Özel mesajımı okuyup sonra gidip internette paylaşacak bir de, gerçekten elalemin derdi durumu bu bence.

Esas anlamadığım şey şu, sabahtan akşama kadar erkekler öyle ahlaksız, böyle şerefsiz, hepsi hayvan vs. sonra nasıl sokakta yürüyüp toplu taşımaya falan binebiliyor kadınlar, kötülerin yanında iyiler de arada kaynıyor, bakmayan erkeği, adres soran erkeği, kapı tutan erkeği de bu sefer zaten erkek değil mi sapık işte diye yaftalayınca ne oluyor? Bana kezban didi. :63:

Vallahi böyle erkekleri gördükçe erkek milletine güvenim kalmadı sonra bunlar gibiler yüzünden tüm erkeklere ön yargılı yaklaşıyoruz :KK57: 1 tane kız neyine yetmiyor be erkek müsvettesi illa palavere illa dalavere :KK34:
Taş devrinden beri var bu durum. Seni magaramın kadını yapıcam, en güzel geyikleri sana avlıcam diye aynı anda 3 kadını kandıran üstü kürklü bi adam hayal ediyorum da hic abes kacmıyo yani:KK48:
Umudunuzu kaybetmeyin:KK68:

sucustu yapmıssın resmen Allah bunları ıslah etsin ve temiz kızlarımızdan uzak eylesin.

Sonra da o kadınlar gün geliyor doğru insanla karşılaşıyorlar, ama böyle pislikler yüzünden güvenemiyorlar. Çok üzücü...

bu gün yaşadığım bir şeyi paylaşmak istiyorum.benim yaptığımda doğru değildi bunu kabul ederek başlıyorum.
bugün trende önümdeki koltukta bir adam vardı tahmini olarak yaşı 30-36 civarı.mesleğinin öğretmenlik olduğunu resimlerinden ve mesajlarından anladım.ve işte benim hatamda bu ki gözlerim ister istemez mesajlar yazdığı android telefona kaydı ve yazışmalarını kısmen okudum.
benim fark ettiğim 3 farklı kadınlar mesajlaşıyordu.
önce geçmişi kontrol ediyordu ne yazmış ne yazılmış diye
sonra döktürüyordu aradığım sensin.seni çok seviyorum,ilk defa böyle şeyler hissediyorum.çok güzelsin
bak bu foto öğrencilerimle.
bana güvenirsen seni başımın tacı yaparım.mutlu etmek için çırpınırım vs. vs...
hani bir çok bayanın ruhuna dokunan bir çok kelimeler uçuşuyordu
melek-nazlı ve nalan için
inanın yaptığımın yanlış olduğunu bile bile o kızlardan hele ki nalan'ın tel nosunu görmek istedim.sakın bu adama inanma diye yazmak için.geleceğe dair umut veren cümleler ve adam bir şerefsiz.
daha öncesinden kalbim kırılmıştı bu tarz erkekleri görünce bir daha güvenme diyorum içimden.keşke böylelerinin alnında ben şerefsizim yazsa işimiz ne kolay olurdu :)))

öyle insan müsveddelerine de hep iyi niyetli temiz kalpliler denk gelir...

Ayıp ama ya.

Ne hakkınız var sizin birinin özel hayatıyla ilgili yazışmalarını gözetlemeye. Android mis, yazılar büyükmüs vs. vs. Bahane aramayın basınızı cevirmek yerine baya detayları ezberleyene kadar okumussunuz.

Yaptıgım yanlıştı diyosanız hatanızı bilip bu konuyu kapatacaksınız. Ama ama o da bunu bunu yapıyo ögretmenim diye cocuk gibi kendinizi aklamaya calısmayacaksınız. O adam belki karısıyla kavga ediyo olacaktı. Adım gibi eminim o zaman da o onların mahremi demeyecektiniz yine merakınıza yenilip gizli gizli okuyacaktınız.

Eger aynı anda birden fazla kadınla onları kandırma amaclı konusan insanlar hakkında bi konu acmak istiyosanız bunu tek sucu sizinle aynı otobüse binmek olan bi adamın özel hayatını burada teşhir etmeden yapmalısınız.

Bakın adamın yaptıgına hic girmiyorum. Cünkü o adam ne buraya üye bi kisi ne de buradaki bi üyenin hayatıyla herhangi bi baglantısı var. Yani özel hayatını buraya taşımak istemiyo ve sizin de hicbi sekilde onun özel hayatını burada teşhir etmeye hakkınız yok. Yaptıgını onaylamasam da o adam benim yorum alanımın dısında. Sadece duruma yorum yapılabilir ama konuyu sahıs üzerinden acmıssınız ona da imkan kalmıyo.
evet hata yapmış olabilirim.özel hayatı beni de bizi de ilgilendirmiyor ama böyle adamlarının varlığını inkar edemeyiz.her detayı okumadım gözüme takılanlar oldu evet okumayabilirdim ama kısmende olsa okudum.adamın tek suçu benim gibi meraklı bir kadınının ön koltuğunda oturmak size kalsa bu da bir bakış açısı.bu arada ben öğretmenim demedim öğretmen olan o adamdı.adamın adını-soy adını nede hangi okulda çalıştığını vs vs.... yazmadım kimsenin tanımadığı bir adam hakkında gördüklerimi yazdım.beni bu kadar sert eleştirmek istiyorsanız diyecek başka bir şey kalmıyor.

Hangimizin olmuyor ki mi? Benim hiç olmuyor mesela, ekranların büyük olması falan gözüme takılmıyor, kendi ekranıma veya camdan dışarı bakıyorum. Arkamdaki birinin telefonuma baktığını farkedersem de inanılmaz sinirlenirim. Özel mesajımı okuyup sonra gidip internette paylaşacak bir de, gerçekten elalemin derdi durumu bu bence.

Esas anlamadığım şey şu, sabahtan akşama kadar erkekler öyle ahlaksız, böyle şerefsiz, hepsi hayvan vs. sonra nasıl sokakta yürüyüp toplu taşımaya falan binebiliyor kadınlar, kötülerin yanında iyiler de arada kaynıyor, bakmayan erkeği, adres soran erkeği, kapı tutan erkeği de bu sefer zaten erkek değil mi sapık işte diye yaftalayınca ne oluyor? Bana kezban didi. :63:
dimi ya ne meraklı bir kadınmışım ben.bayılırım başkalarının özel mesajlarını gizli gizli okumaya.
hatamı en baştan kabul ederek sadece böyle adamların varlığı unutulmasın güvenmenin ne kadar da zor olduğunu bu hikaye ile anlatmak istedim.
o yazdığı kadınlardan biri siz olsaydınız bunu bilmek istemezmiydiniz.

o adamın yaptığının yanında benim bir kaç mesajı okumam daha ayıp olmuş.bir gün gelir sizde enayi yerine konursunuz bunu öğrendiğinizde niye size kimse söylemedi diye düşünürsünüz işte bunun tek sebebi özel hayata saygı.evet bizleri ilgilendirmez kim kimle nerede ne yapıyor ama insanları salak yerine koyulduğunu görüp susmakta sinirleri artıran bir durum
çok ayıp bana çok ayıp ne diye gözüm ilişiyor ki mesajlara.

evet hata yapmış olabilirim.özel hayatı beni de bizi de ilgilendirmiyor ama böyle adamlarının varlığını inkar edemeyiz.her detayı okumadım gözüme takılanlar oldu evet okumayabilirdim ama kısmende olsa okudum.adamın tek suçu benim gibi meraklı bir kadınının ön koltuğunda oturmak size kalsa bu da bir bakış açısı.bu arada ben öğretmenim demedim öğretmen olan o adamdı.adamın adını-soy adını nede hangi okulda çalıştığını vs vs.... yazmadım kimsenin tanımadığı bir adam hakkında gördüklerimi yazdım.beni bu kadar sert eleştirmek istiyorsanız diyecek başka bir şey kalmıyor.
Ben siz ögretmenisiniz demedim. Baya yanlıs okumussunuz orayı.
Sanki birini ögretmenine sikayet eden cocuk gibisiniz dedim. Ama o da kötü bi adamdı diye onu bize sikayet edip kendinizin de kabul ettiginiz hatanızı aklamaya calısıyosunuz.
Bakın o istedigi kadar kötü bi adam olsun yaptıgınız yanlış. Ben bunu onaylayan bi sey yazamam buraya kusura bakmayın.
Eger aynı anda birden fazla kadını idare eden adamlardan yana bi derdiniz varsa onu bu adamın özel hayatına girmeden de anlatabilirsiniz.
Ki zaten sizin onun özel hayatına girememeniz gerekir. Kimsenin hayatına erisim hakkına sahip olamazsınız sırf yarım saat aynı otobüste gittiniz diye.
Simdi size iyi yapmıssınız desem yarın teyzenin biri liseli bi kızın sevgilisiyle mesajlasmasına göz atar mesela. Sonrada buraya konusunu acar aa ne ayıp diye. Onun ahlak anlayısına da o ters diye ona da tamam dememiz gerekir. Bunun da önünü alamayız.

dimi ya ne meraklı bir kadınmışım ben.bayılırım başkalarının özel mesajlarını gizli gizli okumaya.
hatamı en baştan kabul ederek sadece böyle adamların varlığı unutulmasın güvenmenin ne kadar da zor olduğunu bu hikaye ile anlatmak istedim.

Ben kendi can acımı düşünerek yazdım, tanımadığım birinin benim özel olarak gördüğüm bir şeye bu kadar yakından müdahil olmasının üstünden gittim, yoksa özellikle size yönelik bir eleştirim yok ama kendimize yapılmasını istemeyeceğimiz bir şeyi başkasına yapmanın mantığını anlayamıyorum. Gerçekten, adam veya kadın meraklı işte ne olacak diye düşünecek kadar saf kalpli olamam o an.

Bilmek isterdim ama kendim bilmek isterdim, başkasından duyduğumuz şeylerin doğruluğuna her zaman inanıyor muyuz ki? Ben inanmıyorum açıkçası sevdiğim insan hakkındakilere. Aldanırsam ben aldanırım, bir başka kişi yüzünden istemeden de olsa 3. kişileri hiç suçlamayayım diye düşünüyorum. Mesajların içeriğine bakarsak da inanmamak için bir çok sebep var :KK43: orası tamamen ayrı bir tartışma konusu. Hikayeniz için de ayrıca elinize sağlık, o kadar da kadir kıymet bilmeyen biri değilim :KK36:

Ben siz ögretmenisiniz demedim. Baya yanlıs okumussunuz orayı.
Sanki birini ögretmenine sikayet eden cocuk gibisiniz dedim. Ama o da kötü bi adamdı diye onu bize sikayet edip kendinizin de kabul ettiginiz hatanızı aklamaya calısıyosunuz.
Bakın o istedigi kadar kötü bi adam olsun yaptıgınız yanlış. Ben bunu onaylayan bi sey yazamam buraya kusura bakmayın.
Eger aynı anda birden fazla kadını idare eden adamlardan yana bi derdiniz varsa onu bu adamın özel hayatına girmeden de anlatabilirsiniz.
Ki zaten sizin onun özel hayatına girememeniz gerekir. Kimsenin hayatına erisim hakkına sahip olamazsınız sırf yarım saat aynı otobüste gittiniz diye.
Simdi size iyi yapmıssınız desem yarın teyzenin biri liseli bi kızın sevgilisiyle mesajlasmasına göz atar mesela. Sonrada buraya konusunu acar aa ne ayıp diye. Onun ahlak anlayısına da o ters diye ona da tamam dememiz gerekir. Bunun da önünü alamayız.
ben hata mı kabul ederek konuya başladım.kendi hatamı aklamaya çalışmıyorum.o mesajları görmemiş olmamayı okumamış olmayı tercih ederdim en azından o kişiyi her gördüğümde onun hakkında böyle olumsuz düşüncelere sahip olmazdım.bende dışarda telefonla yazışıyorum konuşuyorum beni dinleyen yada yazdıklarımı okuyan olabilir inanın kendi adıma bu durumu sorun etmiyorum.konuyu uzatmaya da gerek yok bu yaşandı ben yazdım.

Bunu kesinlikle sizden ögrenmek istemezdim. Isimlerini burada verdiginiz kadınların da özel hayatını ihlal ettiniz siz kusura bakmayın. Hangisi konusmalarını hic tanımadıkları bi kadının okumasını istiyodu sizce? Hicbiri.
Benim sevgilimle ya da sevgilim sandıgım bi serefsizle ya da aynı anda birden fazla kadınla konusmasını dert etmedigim günübirlik bi partnerimle (bu durumların hangisi daha onu bile bilmiyosunuz. bilmemelisiniz de zaten) olan konusmalarımı gizlice okuyup kendince ah vah eden bi kadın beni olsa olsa rahatsız eder. Ay allah razı olsun bacım demezdi yani o kadınların hicbiri size. Olsa olsa ne münasebet derlerdi. Yalansa buradaki kadınlardan biri cevap versin.
"Sevgilin 3 kadınla konusuyo. ben seni de sevgilini de hic tanımıyorum ama gizli gizli gözetledim kendine dikkat et." dese bi kadın size ciddiye alır mısınız bayanlar buyrun söyleyin acık acık.

ben hata mı kabul ederek konuya başladım.kendi hatamı aklamaya çalışmıyorum.o mesajları görmemiş olmamayı okumamış olmayı tercih ederdim en azından o kişiyi her gördüğümde onun hakkında böyle olumsuz düşüncelere sahip olmazdım.bende dışarda telefonla yazışıyorum konuşuyorum beni dinleyen yada yazdıklarımı okuyan olabilir inanın kendi adıma bu durumu sorun etmiyorum.konuyu uzatmaya da gerek yok bu yaşandı ben yazdım.
Ben ediyorum. Her seyi sadece kendi kriterlerinize göre degerlendiremezsiniz. Ben etmiyosam kimse etmez ediyosa da zaten gizledigi bi sey vardır gibi sıg bi anlayışı kabul etmiyorum ben.

gizli kalması gereken bir şey varsa dikkatli davranırım.herkesin elinde telefonlar nereye baksanız bir ekrana denk geliyor.her gördüğüm telefona bakmıyorum beni sanki dikizci,röntgenci mesajları okumak için an kollayan biri gibi göstermeyin.
bu gün denk geldi ve bir kaç mesaj okudum en iyisi beni aforoz edin.toplayalım tüm kk ayıplasınlar beni

bu gün yaşadığım bir şeyi paylaşmak istiyorum.benim yaptığımda doğru değildi bunu kabul ederek başlıyorum.
bugün trende önümdeki koltukta bir adam vardı tahmini olarak yaşı 30-36 civarı.mesleğinin öğretmenlik olduğunu resimlerinden ve mesajlarından anladım.ve işte benim hatamda bu ki gözlerim ister istemez mesajlar yazdığı android telefona kaydı ve yazışmalarını kısmen okudum.
benim fark ettiğim 3 farklı kadınlar mesajlaşıyordu.
önce geçmişi kontrol ediyordu ne yazmış ne yazılmış diye
sonra döktürüyordu aradığım sensin.seni çok seviyorum,ilk defa böyle şeyler hissediyorum.çok güzelsin
bak bu foto öğrencilerimle.
bana güvenirsen seni başımın tacı yaparım.mutlu etmek için çırpınırım vs. vs...
hani bir çok bayanın ruhuna dokunan bir çok kelimeler uçuşuyordu
melek-nazlı ve nalan için
inanın yaptığımın yanlış olduğunu bile bile o kızlardan hele ki nalan'ın tel nosunu görmek istedim.sakın bu adama inanma diye yazmak için.geleceğe dair umut veren cümleler ve adam bir şerefsiz.
daha öncesinden kalbim kırılmıştı bu tarz erkekleri görünce bir daha güvenme diyorum içimden.keşke böylelerinin alnında ben şerefsizim yazsa işimiz ne kolay olurdu :)))

Yalancının mumu yatsıya kadar.

Allah büyük bulur belasını..

otobüste yandakinin gazetesini okumak diye bir şey var da mesaj okumayla ilk defa karşılaşıyorum :KK53:

o kıza gerçekleri yazsan ne olacak ki? 3 kişiyi aynı anda idare eden mal seni mi yalancı çıkaramayacak.. nasıl olsa hiçbir sır sonsuza kadar gizli kalmaz..

Arada benim de aklıma bir şeyler yapmak geliyor. Biri hakkında.... Herkesin bir cezası oluyor hayatta o yüzden Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın..

Back