- Konu Sahibi herseydahaiyiolacak
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu Gün Sinirlendim
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
kim bilir ne kadar süredir yazışıyorlardı.sevmekte sevilmekte ihtiyaç güzel sözlerin ikna kabiliyetinide kenara atmamak lazım.demek ki neymiş güven kolay kazanılmıyormuş.Yeni tanistigi birine boyle afili cumleler kuran adamdan bok olmicagini bilseymis o nalan. Neyse sen kendine ders cikarmis ol iyi olmus okuman. Ayaklari yere basan ciddi bir adam hicbir kadina mesajla bunlari yazmaz.
- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
ya
tutarsa ya tutarsa.İdare etmek değil aslında birinden birine olta atmaya çalışıyor. Artık hangisi tutarsa
- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
kızlar yok öyle bakmaya hiç çalışmadım.kocaman ekran önümdeydi ara sıra gözüm takıldı hangimizin olmuyor kiadam 3 tanesiyle yazışırken kafası dalgındı gözetlendiğini farketmedi demek ki.
- 9 Temmuz 2011
- 1.425
- 753
- 208
Kimseye tsm anlamiyla güvenmeyeceksin.Nasil güvenicez peki?
- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
güvenmek zor iş.duygulardan önce akılla hareket etmek lazım.
- 18 Şubat 2013
- 2.634
- 940
- 248
Bir sonraki mesajlaşmalarında işleri birbirine karıştırmıştır umarım.
- 27 Nisan 2011
- 592
- 334
- 303
vallaha bu erkek milleti ne fena.yazık kızcağızlara ya. daha kimbilir neler diyordur
- 29 Ağustos 2014
- 2.292
- 1.509
- 248
- 38
Bir de çocukları bu şerrr..size teslim ediyor ailelerbu gün yaşadığım bir şeyi paylaşmak istiyorum.benim yaptığımda doğru değildi bunu kabul ederek başlıyorum.
bugün trende önümdeki koltukta bir adam vardı tahmini olarak yaşı 30-36 civarı.mesleğinin öğretmenlik olduğunu resimlerinden ve mesajlarından anladım.ve işte benim hatamda bu ki gözlerim ister istemez mesajlar yazdığı android telefona kaydı ve yazışmalarını kısmen okudum.
benim fark ettiğim 3 farklı kadınlar mesajlaşıyordu.
önce geçmişi kontrol ediyordu ne yazmış ne yazılmış diye
sonra döktürüyordu aradığım sensin.seni çok seviyorum,ilk defa böyle şeyler hissediyorum.çok güzelsin
bak bu foto öğrencilerimle.
bana güvenirsen seni başımın tacı yaparım.mutlu etmek için çırpınırım vs. vs...
hani bir çok bayanın ruhuna dokunan bir çok kelimeler uçuşuyordu
melek-nazlı ve nalan için
inanın yaptığımın yanlış olduğunu bile bile o kızlardan hele ki nalan'ın tel nosunu görmek istedim.sakın bu adama inanma diye yazmak için.geleceğe dair umut veren cümleler ve adam bir şerefsiz.
daha öncesinden kalbim kırılmıştı bu tarz erkekleri görünce bir daha güvenme diyorum içimden.keşke böylelerinin alnında ben şerefsizim yazsa işimiz ne kolay olurdu :)))
- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
matematik dersinde anlatıyordur.Bir de çocukları bu şerrr..size teslim ediyor aileler
2 kıza aynı yazılmış 3 mesajın aynısını 1 kıza gönderdiğimizde ve bu kızlardan 1.si a noktasından bana 100 km hızla,2.si b noktasından 100km hızla ve c noktasındaki 3.kız 100km hızla üstüme doğru gelirken aklımda kalan 100 kız da 100 noktadan 100 km hızla gelirken
- 9 Ağustos 2009
- 2.987
- 2.591
- 723
birde evlidir bu utanmaz..
- 9 Temmuz 2013
- 1.054
- 1.002
- 323
Vallahi böyle erkekleri gördükçe erkek milletine güvenim kalmadı sonra bunlar gibiler yüzünden tüm erkeklere ön yargılı yaklaşıyoruz 1 tane kız neyine yetmiyor be erkek müsvettesi illa palavere illa dalavere
- 29 Ağustos 2014
- 2.292
- 1.509
- 248
- 38
katılıyorummatematik dersinde anlatıyordur.
2 kıza aynı yazılmış 3 mesajın aynısını 1 kıza gönderdiğimizde ve bu kızlardan 1.si a noktasından bana 100 km hızla,2.si b noktasından 100km hızla ve c noktasındaki 3.kız 100km hızla üstüme doğru gelirken aklımda kalan 100 kız da 100 noktadan 100 km hızla gelirken
- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.607
- 248
Bugün tramvayda siteden bir konu okurken bir adamın ekranıma baktığını görüp elimle kapadım. Sonra da dönüp adam pis bir bakış fırlattım. Sonra dikkat ettim ki herkes yanındakinin , önündekinin ekranına bakıyor
- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
o da ihtimaller içindebirde evlidir bu utanmaz..
- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
göz bu işte bazen bilerek bazen bilmeyerek görüyor bazı şeyleriBugün tramvayda siteden bir konu okurken bir adamın ekranıma baktığını görüp elimle kapadım. Sonra da dönüp adam pis bir bakış fırlattım. Sonra dikkat ettim ki herkes yanındakinin , önündekinin ekranına bakıyor
- 31 Ekim 2014
- 3.782
- 9.370
- 208
Aa ilk defa yaş kaç dışında bi şey yazdığınızı gördüm. Konuyu unuttum şaşkınlıktanYa acaba bütün erkekler mi böyle?
- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
kim bilir ne kadar süredir yazışıyorlardı.sevmekte sevilmekte ihtiyaç güzel sözlerin ikna kabiliyetinide kenara atmamak lazım.demek ki neymiş güven kolay kazanılmıyormuş.
Acikcasi seni basimin taci yaparim diyen erkek bana inandirici gelmez. Bende ne buldun ne gordun ki basinin taci yapiyosun. Bariz yalan.. He yapar ama s..nin keyfini yapana kadar.
Normal bi iliski yasamak isteyen adam karsisindaki kadina guvenmek ister biz nasil guvenmek istiyorsak. Bu da ancak uzun suren tanisma ve hayatlarini birbirine actiktan sonra olur.
- 31 Ekim 2014
- 3.782
- 9.370
- 208
Ayıp ama ya.
Ne hakkınız var sizin birinin özel hayatıyla ilgili yazışmalarını gözetlemeye. Android mis, yazılar büyükmüs vs. vs. Bahane aramayın basınızı cevirmek yerine baya detayları ezberleyene kadar okumussunuz.
Yaptıgım yanlıştı diyosanız hatanızı bilip bu konuyu kapatacaksınız. Ama ama o da bunu bunu yapıyo ögretmenim diye cocuk gibi kendinizi aklamaya calısmayacaksınız. O adam belki karısıyla kavga ediyo olacaktı. Adım gibi eminim o zaman da o onların mahremi demeyecektiniz yine merakınıza yenilip gizli gizli okuyacaktınız.
Eger aynı anda birden fazla kadınla onları kandırma amaclı konusan insanlar hakkında bi konu acmak istiyosanız bunu tek sucu sizinle aynı otobüse binmek olan bi adamın özel hayatını burada teşhir etmeden yapmalısınız.
Bakın adamın yaptıgına hic girmiyorum. Cünkü o adam ne buraya üye bi kisi ne de buradaki bi üyenin hayatıyla herhangi bi baglantısı var. Yani özel hayatını buraya taşımak istemiyo ve sizin de hicbi sekilde onun özel hayatını burada teşhir etmeye hakkınız yok. Yaptıgını onaylamasam da o adam benim yorum alanımın dısında. Sadece duruma yorum yapılabilir ama konuyu sahıs üzerinden acmıssınız ona da imkan kalmıyo.
Ne hakkınız var sizin birinin özel hayatıyla ilgili yazışmalarını gözetlemeye. Android mis, yazılar büyükmüs vs. vs. Bahane aramayın basınızı cevirmek yerine baya detayları ezberleyene kadar okumussunuz.
Yaptıgım yanlıştı diyosanız hatanızı bilip bu konuyu kapatacaksınız. Ama ama o da bunu bunu yapıyo ögretmenim diye cocuk gibi kendinizi aklamaya calısmayacaksınız. O adam belki karısıyla kavga ediyo olacaktı. Adım gibi eminim o zaman da o onların mahremi demeyecektiniz yine merakınıza yenilip gizli gizli okuyacaktınız.
Eger aynı anda birden fazla kadınla onları kandırma amaclı konusan insanlar hakkında bi konu acmak istiyosanız bunu tek sucu sizinle aynı otobüse binmek olan bi adamın özel hayatını burada teşhir etmeden yapmalısınız.
Bakın adamın yaptıgına hic girmiyorum. Cünkü o adam ne buraya üye bi kisi ne de buradaki bi üyenin hayatıyla herhangi bi baglantısı var. Yani özel hayatını buraya taşımak istemiyo ve sizin de hicbi sekilde onun özel hayatını burada teşhir etmeye hakkınız yok. Yaptıgını onaylamasam da o adam benim yorum alanımın dısında. Sadece duruma yorum yapılabilir ama konuyu sahıs üzerinden acmıssınız ona da imkan kalmıyo.
- 27 Nisan 2011
- 1.189
- 1.137
- 248
Haha zipzip bakıyorum yaş başta söylenince mızıkçılar gibi ağlamaya başlamışsınYa acaba bütün erkekler mi böyle?