- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
- Konu Sahibi herseydahaiyiolacak
-
bu durumda sizin alninizda ne yazardi?bu gün yaşadığım bir şeyi paylaşmak istiyorum.benim yaptığımda doğru değildi bunu kabul ederek başlıyorum.
bugün trende önümdeki koltukta bir adam vardı tahmini olarak yaşı 30-36 civarı.mesleğinin öğretmenlik olduğunu resimlerinden ve mesajlarından anladım.ve işte benim hatamda bu ki gözlerim ister istemez mesajlar yazdığı android telefona kaydı ve yazışmalarını kısmen okudum.
benim fark ettiğim 3 farklı kadınlar mesajlaşıyordu.
önce geçmişi kontrol ediyordu ne yazmış ne yazılmış diye
sonra döktürüyordu aradığım sensin.seni çok seviyorum,ilk defa böyle şeyler hissediyorum.çok güzelsin
bak bu foto öğrencilerimle.
bana güvenirsen seni başımın tacı yaparım.mutlu etmek için çırpınırım vs. vs...
hani bir çok bayanın ruhuna dokunan bir çok kelimeler uçuşuyordu
melek-nazlı ve nalan için
inanın yaptığımın yanlış olduğunu bile bile o kızlardan hele ki nalan'ın tel nosunu görmek istedim.sakın bu adama inanma diye yazmak için.geleceğe dair umut veren cümleler ve adam bir şerefsiz.
daha öncesinden kalbim kırılmıştı bu tarz erkekleri görünce bir daha güvenme diyorum içimden.keşke böylelerinin alnında ben şerefsizim yazsa işimiz ne kolay olurdu :)))
sende de ne göz varmış maşallah hepsini nasıl okuyabildin
haklısın sinirlenmekte adam tam bir adiymiş
yazık kızlara.
belki buraya üye olan vardır.adlarını gördüklerimi yazdım.net olarak göremediğim kadın isimleri vardı o listede.hani desem ki tanışıyor yok bildiğiniz evlilik vaatleri.sinirlerim zıp zıp oldu ama ne diycen adama ben mesajlarınıza baktım şerefsizsin mi? ALLAHım böyleleri ile karşılaştırmasınYuh be. Ben de bi kere otobusteyken ayakta önümde duran 45 yaslarinda bir amcanin Istanbulda eskort kizlarin fotolarina baktigini görmüştüm ve kendimi disari zor atmistim.
Dunyanin civisi cikmis. Keşke birinin de olsa numarasini gorebilseydiniz hakikaten.
bu gün yaşadığım bir şeyi paylaşmak istiyorum.benim yaptığımda doğru değildi bunu kabul ederek başlıyorum.
bugün trende önümdeki koltukta bir adam vardı tahmini olarak yaşı 30-36 civarı.mesleğinin öğretmenlik olduğunu resimlerinden ve mesajlarından anladım.ve işte benim hatamda bu ki gözlerim ister istemez mesajlar yazdığı android telefona kaydı ve yazışmalarını kısmen okudum.
sonra döktürüyordu aradığım sensin.seni çok seviyorum,ilk defa böyle şeyler hissediyorum.çok güzelsin
inanın yaptığımın yanlış olduğunu bile bile o kızlardan hele ki nalan'ın tel nosunu görmek istedim.sakın bu adama inanma diye yazmak için.geleceğe dair umut veren cümleler ve adam bir şerefsiz.
daha öncesinden kalbim kırılmıştı bu tarz erkekleri görünce bir daha güvenme diyorum içimden.keşke böylelerinin alnında ben şerefsizim yazsa işimiz ne kolay olurdu :)))
Artık telefonlar öküz gibiHer şey çok net
Amin amin..belki buraya üye olan vardır.adlarını gördüklerimi yazdım.net olarak göremediğim kadın isimleri vardı o listede.hani desem ki tanışıyor yok bildiğiniz evlilik vaatleri.sinirlerim zıp zıp oldu ama ne diycen adama ben mesajlarınıza baktım şerefsizsin mi? ALLAHım böyleleri ile karşılaştırmasın
Ya acaba bütün erkekler mi böyle?
gözlerim çok iyi görür ve ne yazık ki bazen görmemesi gerekeni de görürsende de ne göz varmış maşallah hepsini nasıl okuyabildin
haklısın sinirlenmekte adam tam bir adiymiş
yazık kızlara.
BUNLARDAN O KADAR ÇOK VAR KI ALİNLARİNDA YAZSA ALNI YAZİSIZ ERKEK KALMAZ NEREDEYSE...bu gün yaşadığım bir şeyi paylaşmak istiyorum.benim yaptığımda doğru değildi bunu kabul ederek başlıyorum.
ben yaptığımın hata olduğunu kabul ederek başladım yazıma.tüm mesajları okumasamda yaptığım hatalıydı.anlımda sana ne yazabilirbaskal
bu durumda sizin alninizda ne yazardi?
aynen öyle hani dikkatli bakmama gerek bile yok.kocaman yazılar birde renkli balonlar içinde oluncaArtık telefonlar öküz gibiHer şey çok net Eskiden minicik ekranın içine düşüp anca okuyabiliyoduk
Çogu böyle..Ya acaba bütün erkekler mi böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?