- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
- Konu Sahibi herseydahaiyiolacak
bu gün yaşadığım bir şeyi paylaşmak istiyorum.benim yaptığımda doğru değildi bunu kabul ederek başlıyorum.
bugün trende önümdeki koltukta bir adam vardı tahmini olarak yaşı 30-36 civarı.mesleğinin öğretmenlik olduğunu resimlerinden ve mesajlarından anladım.ve işte benim hatamda bu ki gözlerim ister istemez mesajlar yazdığı android telefona kaydı ve yazışmalarını kısmen okudum.
benim fark ettiğim 3 farklı kadınlar mesajlaşıyordu.
önce geçmişi kontrol ediyordu ne yazmış ne yazılmış diye
sonra döktürüyordu aradığım sensin.seni çok seviyorum,ilk defa böyle şeyler hissediyorum.çok güzelsin
bak bu foto öğrencilerimle.
bana güvenirsen seni başımın tacı yaparım.mutlu etmek için çırpınırım vs. vs...
hani bir çok bayanın ruhuna dokunan bir çok kelimeler uçuşuyordu
melek-nazlı ve nalan için
inanın yaptığımın yanlış olduğunu bile bile o kızlardan hele ki nalan'ın tel nosunu görmek istedim.sakın bu adama inanma diye yazmak için.geleceğe dair umut veren cümleler ve adam bir şerefsiz.
daha öncesinden kalbim kırılmıştı bu tarz erkekleri görünce bir daha güvenme diyorum içimden.keşke böylelerinin alnında ben şerefsizim yazsa işimiz ne kolay olurdu :)))
bugün trende önümdeki koltukta bir adam vardı tahmini olarak yaşı 30-36 civarı.mesleğinin öğretmenlik olduğunu resimlerinden ve mesajlarından anladım.ve işte benim hatamda bu ki gözlerim ister istemez mesajlar yazdığı android telefona kaydı ve yazışmalarını kısmen okudum.
benim fark ettiğim 3 farklı kadınlar mesajlaşıyordu.
önce geçmişi kontrol ediyordu ne yazmış ne yazılmış diye
sonra döktürüyordu aradığım sensin.seni çok seviyorum,ilk defa böyle şeyler hissediyorum.çok güzelsin
bak bu foto öğrencilerimle.
bana güvenirsen seni başımın tacı yaparım.mutlu etmek için çırpınırım vs. vs...
hani bir çok bayanın ruhuna dokunan bir çok kelimeler uçuşuyordu
melek-nazlı ve nalan için
inanın yaptığımın yanlış olduğunu bile bile o kızlardan hele ki nalan'ın tel nosunu görmek istedim.sakın bu adama inanma diye yazmak için.geleceğe dair umut veren cümleler ve adam bir şerefsiz.
daha öncesinden kalbim kırılmıştı bu tarz erkekleri görünce bir daha güvenme diyorum içimden.keşke böylelerinin alnında ben şerefsizim yazsa işimiz ne kolay olurdu :)))