bu gün benim doğum günüm(müş)

uzulme bacim olmasi gerekenler yaninda gerekmeyenlerin cani nerede isterlerse orda olsunlarr iyiki dogdun yeni yasin mutlu gunlerinin baslangici olsun

iyikidoğmuşsun canım...duygusal yengeç sendromu..bende yengeçim hayat işte canım çocukken en ufak şeylerle mutlu olurdum ama artık mutlu olmak okadar zorki..sıkma canını umarım bu yaşın sana uğur getirir

Hamilelerin duası kabul olurmuş..

Sana yeni yaşında ayaklarını yerden kesecek, senin hak ettiğin ve seni hak edecek çok güzel, tutukulu bir aşk diliyorum canım..
Bunun sana yaşama sevinci getireceğine inanıyorum.

Ayrıca d.gününde kızıyla pasta yiyecek kadar şanslı olmayanlar da vardır, çocuğu olmayanlar, olamayanlar, sağlığı olmayanlar, parası olmayanlar..

Doğamız gereği hep kendimizden daha iyisine özeniriz biliyorum.
Ama bazen de kötüyü görüp şükretmek gerekiyor. Bu aralar ben de çok sık yapıyorum..

Bu arada ben de yengecim..
Hayata 1-0 yenik başlamışız bu kadar duygusal ve fedakar bir burca sahip olmakla.

evet kuzum dualar kabul olur bilirim ..(bu arada sen ne zaman doğuruyon gelcem kuzuyu görmeye)
yakın olsak aksamları yardımım dokunurdu severim ben bebek bakmayı..
aşkmı hani nerde iş ofis arası aşk pek bulunmuyor ..:26lsa iyimi olurdu belki
İpekcim hep şükrediyorum zaten.. o kadar şey atlattımki..
ama oldu bugün işte yağmur yağdı böyle oldu ahh bu yağmur
güzel dleklerin için çok sağol bitanem

Son düzenleme:

Hayata 1-0 yenik başlamışız bu kadar duygusal ve fedakar bir burca sahip olmakla.

şşşt ne oluyor yengeçler bastı burayı..
bugün şımartılmak istedim sanırım..buradaki arkadaslarda şımarttılar sağolsunlar
seviliyormuşum

doğum gününüz kutlu olsun..sağlıklı, mutlu , huzurlu, sevdiklerinizle nice senelere inşallah...

ay ipekcim bana dua et barii şu hamile halinden bende faydalanayım evet duygusal yengeçç hassas yengeççç çok iyi bi anne olursun eminim..benim 8 temmuz bu arada bende şımartılmak istiyorum haberiniz olsun

ay ipekcim bana dua et barii şu hamile halinden bende faydalanayım evet duygusal yengeçç hassas yengeççç çok iyi bi anne olursun eminim..benim 8 temmuz bu arada bende şımartılmak istiyorum haberiniz olsun

dilerim rabbim gönlündekileri versin canım benim..
notumu aldım şımartcaz elbirliğiyle..

Konu içeriği nedeniyle "Özel günler,haftalar" başlığına taşındı.

bugün benim dogum günümmm bugün doganlar var mi baska?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…