• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu gün benim doğum günüm(müş)

valla hiç bişeyim yoktu unutmuştum bile..
ama birden eskilere gitmek yalnızlığımı hissetmek koydu sanırım..
dilerim rabbim senin için hayırlısını versin canım benim.
.herşeyin zamanı var işte birazda kader galiba ..:26:
o günlerde gelir insallah senin için
yasın kaçki ??

şimdi nişanlıyım yasım 28 2 sene ben düşünmüyorum cocuk falan olucam o zaman 30 yani bende bazı seylere geç kaldım
eskiyi hiç düşünüp yıpratma kendini sakın .....ne oldu ne bitti hiç bilmiyorum ama delip geçmiş belliki istanbuldaysan yarın bol güneşli bir gün olucak al kuzunu yanına çık biraz dışarıya.... o mis kuzuyuda öp benim için

oyyyyyyyyyyy ne diyeyim bilemedim..bitanem..
çok duygulandım ..anlatamıyorum şuan inanki..
off mesai dolsa gitsem millet bişey var sancak sabahtan beri zırlıyorum
şimdide sevinçten..
iyiki varsınız yaaa.. :38:

rıca ederım canım ne demek :D sen dogum gunusn gelmeden bana haber ver bıdakıne yapım sana pasta neylı seversen:D

şimdi nişanlıyım yasım 28 2 sene ben düşünmüyorum cocuk falan olucam o zaman 30 yani bende bazı seylere geç kaldım
eskiyi hiç düşünüp yıpratma kendini sakın .....ne oldu ne bitti hiç bilmiyorum ama delip geçmiş belliki istanbuldaysan yarın bol güneşli bir gün olucak al kuzunu yanına çık biraz dışarıya.... o mis kuzuyuda öp benim için

çok geç değil..zaten şimdilerde kimse erken yapmıyor evlilik yada çocuğu..
olgun anne olmak daha iyi çocuğa yetebilme acısından..
istanbuldayım canım..
çok teşekkür ederim..öperim tabiki..

Nice mutlu senelere.

Ne güzel bir kızınız varmış, niye ailem yok diyorsunuz ki? Mutlaka sıkıntılarınız olmuştur, nick inize bile yansıtmışsınız, ama bugünü bir dönüm noktası kabul edip hayatın güzel taraflarına bakmaya çalışın artık ne olur. Sizi sizden başkası mutlu edemez, karamsarlığı değil mutlu olmayı seçin inşallah bugünden sonra.:71::71:

Son düzenleme:
canımsın..sen böyle dedikten sonra hiç kaçırırmıyım..
alıştırma bak her sene isterim..
cidden çok sevindim .. çok güzel bir duygu..:9:

aa ask olsun kız ben kacmam ben severım tatlı yapmayı mutfakdan cıkmam ben :D helekı ısın ıcınde pasta var ıse :D oooo elımd emalzememde olsun tamam o gorudgun pastayı ocakda arkadasın dogum gunu vardı ona yaptım :D

Nice mutlu senelere.

Ne güzel bir kızınız varmış, niye ailem yok diyorsunuz ki? Mutlaka sıkıntılarınız olmuştur, nick inize bile yansıtmışsınız, ama bugünü bir dönüm noktası kabul edip hayatın güzel taraflarına bakmaya çalışın artık ne olur. Sizi sizden başkası mutlu edemez, karamsarlığı değil mutlu olmayı seçin inşallah bugünden sonra.:71::71:

çok teşekkürler..
yok yanlış anlaşılmasın genelde mutluyum bugünki halimden..
benimki sadece eskiye özlem..bugün doldum neden bilmiyorum işte..
çok kalabalıkta yetişipte sonradan tek kalmak koyuyor galiba..
beni üzen bitek annemin yokluğu..doğum günüde olunca eski canlandı gözümde bi an..
yoksa çok şükür bugünüme..

Mutluluğun Türk Enflasyonu kadar yüksek, üzüntün memur maaşı kadar düşük,geleceğin Demirel’in keli kadar parlak olsun. Doğum günün kutlu olsun talihsiz

aa ask olsun kız ben kacmam ben severım tatlı yapmayı mutfakdan cıkmam ben :D helekı ısın ıcınde pasta var ıse :D oooo elımd emalzememde olsun tamam o gorudgun pastayı ocakda arkadasın dogum gunu vardı ona yaptım :D

süper gözüküyor ellerine sağlık..
bende hiç beceremem..
aç kapıyı geliyorum..:6:

Son düzenleme:
Doğumgünleri de genelde böyle duygusal geçer:)

Doğum günüm kutlu olsun canım. Allah kızınla size hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah.

Nice mutlu yıllara

İyiki doğdunuz,yeni yaşınızda bütün güzellikler sizinle olsun

mutlu yıllar canımmm! :) hiç üzme kendini,herkesin kendini yalnız ve mutsuz hissettiği zamanlar olur..ama biricik kızına sarıldığında eminim geçicektir bu :) :3:

kızınla beraber nice güzel yıllara...Allah sağlık derdi vermesin,geri kalan dertlerin üstesinden gelebilecek güç versin..doğum günün kutluu olsunnnn:54:

öptümmm şeker

mutlu yıllar canımmm! :) hiç üzme kendini,herkesin kendini yalnız ve mutsuz hissettiği zamanlar olur..ama biricik kızına sarıldığında eminim geçicektir bu :) :3:

çok teşekkürler..

evet arada geliyorlara bana böyle bugünde öyle bir gün :5:
kızım akşamdan planlar yapıyordu çaktırmıyor bide kendince .:9:
dünyadaki tek varlığım..

Back