- Konu Sahibi honeysuckle
hehehe gel beklerız bız aksama kadar orda olucaz
![]()
yağmur yokmu oralarda..
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehehe gel beklerız bız aksama kadar orda olucaz
![]()
kızınla beraber nice güzel yıllara...Allah sağlık derdi vermesin,geri kalan dertlerin üstesinden gelebilecek güç versin..doğum günün kutluu olsunnnn
öptümmm şeker
dur kız agzını hayrı ac yagmasın![]()
ee bura sel götürüyor..
yağmaz insallahh![]()
uzulme bacim olmasi gerekenler yaninda gerekmeyenlerin cani nerede isterlerse orda olsunlarr iyiki dogdun yeni yasin mutlu gunlerinin baslangici olsun
ağladım az önce hemde dolu dolu hıçkıra hıçkıra..ofiste yalnız odamda..:2:
evet bugün benim doğum günümmüş.. hoş kk yönetiminden gelen o mesaj olmasaydı kendim bile unutmuştum..çok teşekkürler..
sanırım artık kadınların söyleyemediği yaşlardayım
gerçi hiç yaş kompleksim olmadı benim..benim için hep yaşadığım anlar önemliydi..
eski yaş günlerim aklıma geldi..anneciğimin sağ olduğu ailemizin 8 kişi olduğu kalabalık bir şekilde fakir ama coskuyla kutladığımız..annemin iyiki doğdun kara kız diyerek sarılmasını özledim belkide..
hediye alamamanın mahçupluğuyla elleriyle özene bezene yaptığı pastayı yemeyi özledim..
bugünse bir ailem yok ..ne yaparım kutlarmıyım onu bile bilmiyorum ..
çok şükür en kral pastayı alacak durumdayım ama o eski tadı yokki..
bikaç arkadastan gelecek iyiki doğdun mesajları..
akşam bitanecik kızımla yenecek bir yemek ve bir pasta..
neyse duygusallaştım kusura bakmayın doluyum bugün..
iyikidoğmuşsun canım...duygusal yengeç sendromu..bende yengeçimhayat işte canım çocukken en ufak şeylerle mutlu olurdum ama artık mutlu olmak okadar zorki..sıkma canını umarım bu yaşın sana uğur getirir
![]()
Hamilelerin duası kabul olurmuş..
Sana yeni yaşında ayaklarını yerden kesecek, senin hak ettiğin ve seni hak edecek çok güzel, tutukulu bir aşk diliyorum canım..
Bunun sana yaşama sevinci getireceğine inanıyorum.
Ayrıca d.gününde kızıyla pasta yiyecek kadar şanslı olmayanlar da vardır, çocuğu olmayanlar, olamayanlar, sağlığı olmayanlar, parası olmayanlar..
Doğamız gereği hep kendimizden daha iyisine özeniriz biliyorum.
Ama bazen de kötüyü görüp şükretmek gerekiyor. Bu aralar ben de çok sık yapıyorum..
Bu arada ben de yengecim..
Hayata 1-0 yenik başlamışız bu kadar duygusal ve fedakar bir burca sahip olmakla.
Bu arada ben de yengecim..
Hayata 1-0 yenik başlamışız bu kadar duygusal ve fedakar bir burca sahip olmakla.
ay ipekcim bana dua et barii şu hamile halinden bende faydalanayımevet duygusal yengeçç hassas yengeççç çok iyi bi anne olursun eminim..benim 8 temmuz bu arada bende şımartılmak istiyorum haberiniz olsun
![]()
dilerim rabbim gönlündekileri versin canım benim..
notumu aldım şımartcaz elbirliğiyle..![]()