- Konu Sahibi honeysuckle
-
Iyiki doğdun canım. Dilerim her yeni yaşın bir önceki yılda yaşadıklarından daha iyilerini sana getirir ... Nice senelere
iyi ki doğdun tatlım.dünde benim doğum günümdü.kimsem yok diyosun ama dünyalara bedel bi kızın var onunla yaşamın tadına bak bence.benimde bi kızım var iyi ki varmış diyorum.o benim için herşeye değer bedel.....
Valla bende doluyum bugün. Bu yazıyı okuduktan sonra ben de ağlıycam şimdi he.:84:
Doğum günün kutlu olsun. O zaman sana bugün dilenecek en güzel dilek ( belkide hepimize) Allah yalnızlıktan korusun, Etrafında o kadar kalabalık ve neşe içinde insanlar olsun ki, bugünü unuttursun, Her an yanında varlığını hissettirecek, Suratın asık olduğunu farkedip teselli edecek eşin, dostun, yarenlerin olsun... Yalnızlık çok kötü, Yakınında bulunna insanlar bile yanına gelip kutlamak yerine bir mesajla, yada facebookla mesaj göndermeyi tercih eder duruma geldi. Neyse. Sonra sana sağlık, huzur, bereket , hayırlı ömürler diliyorum
ahhh güzelim bugün senin doğum gününmü bende melankoli olurum böyle günlerde senin en azından bak cocuğun var benim yasım kaç oldu daha bir bebem bile yok şanslısın tatlım nice nice nice güzel senelere insallah
Doğumgünün kutlu olsuuunn.
Sağlıklı,mutlu,huzurlu,bereketli nice yaşlar dilerim.
Bugün kendine bir güzellik yap:) Ne zamandır almak veya yapmak istediğin birşey...
ağladım az önce hemde dolu dolu hıçkıra hıçkıra..ofiste yalnız odamda..:2:
evet bugün benim doğum günümmüş.. hoş kk yönetiminden gelen o mesaj olmasaydı kendim bile unutmuştum..çok teşekkürler..
sanırım artık kadınların söyleyemediği yaşlardayım
gerçi hiç yaş kompleksim olmadı benim..benim için hep yaşadığım anlar önemliydi..
eski yaş günlerim aklıma geldi..anneciğimin sağ olduğu ailemizin 8 kişi olduğu kalabalık bir şekilde fakir ama coskuyla kutladığımız..annemin iyiki doğdun kara kız diyerek sarılmasını özledim belkide..
hediye alamamanın mahçupluğuyla elleriyle özene bezene yaptığı pastayı yemeyi özledim..
bugünse bir ailem yok ..ne yaparım kutlarmıyım onu bile bilmiyorum ..
çok şükür en kral pastayı alacak durumdayım ama o eski tadı yokki..
bikaç arkadastan gelecek iyiki doğdun mesajları..
akşam bitanecik kızımla yenecek bir yemek ve bir pasta..
neyse duygusallaştım kusura bakmayın doluyum bugün..
oyyy kıyamam sana yaa ıyıkı dogdun canım benım uzulme bılseydım ben sana pastalranın en guzelını yapardım canım benım : ) ufle ozman pastanı
Hizliupload.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?