• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu gün benim doğum günüm(müş)

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.515
Puanlar
373
Yer
İstanbul
ağladım az önce hemde dolu dolu hıçkıra hıçkıra..ofiste yalnız odamda..:2:
evet bugün benim doğum günümmüş.. hoş kk yönetiminden gelen o mesaj olmasaydı kendim bile unutmuştum..çok teşekkürler..:kkk:
sanırım artık kadınların söyleyemediği yaşlardayım
gerçi hiç yaş kompleksim olmadı benim..benim için hep yaşadığım anlar önemliydi..:31:
eski yaş günlerim aklıma geldi..anneciğimin sağ olduğu ailemizin 8 kişi olduğu kalabalık bir şekilde fakir ama coskuyla kutladığımız..annemin iyiki doğdun kara kız diyerek sarılmasını özledim belkide..
hediye alamamanın mahçupluğuyla elleriyle özene bezene yaptığı pastayı yemeyi özledim..
bugünse bir ailem yok ..ne yaparım kutlarmıyım onu bile bilmiyorum ..
çok şükür en kral pastayı alacak durumdayım ama o eski tadı yokki..
bikaç arkadastan gelecek iyiki doğdun mesajları..
akşam bitanecik kızımla yenecek bir yemek ve bir pasta..
neyse duygusallaştım kusura bakmayın doluyum bugün..

Iyiki doğdun canım. Dilerim her yeni yaşın bir önceki yılda yaşadıklarından daha iyilerini sana getirir ... Nice senelere

iyi ki doğdun Allah yüzünü güldürecek haberlerle
karşılaştırsın seniiii bugünnn

iyi ki doğdun tatlım.dünde benim doğum günümdü.kimsem yok diyosun ama dünyalara bedel bi kızın var onunla yaşamın tadına bak bence.benimde bi kızım var iyi ki varmış diyorum.o benim için herşeye değer bedel.....

iyiki doğdun.ve iyiki doğurdun.hayatın sana verdiği en güzel hediye eve gittiğinde anneliğini hissettirerek gözlerinin içine bakan bir evlat.küçük bir pasta alın beraber üfleyin eskisinin tadı kadar olamasada yinede tatlı olacaktır.:38:

Doğum günün kutlu olsun. O zaman sana bugün dilenecek en güzel dilek ( belkide hepimize) Allah yalnızlıktan korusun, Etrafında o kadar kalabalık ve neşe içinde insanlar olsun ki, bugünü unuttursun, Her an yanında varlığını hissettirecek, Suratın asık olduğunu farkedip teselli edecek eşin, dostun, yarenlerin olsun... Yalnızlık çok kötü, Yakınında bulunna insanlar bile yanına gelip kutlamak yerine bir mesajla, yada facebookla mesaj göndermeyi tercih eder duruma geldi. Neyse. Sonra sana sağlık, huzur, bereket , hayırlı ömürler diliyorum :nazar:

hayatınızda yaşamak isteyipte yaşayamadığınız yada yarım kalanlarla yeni yaşınıza girmiş gibisiniz umarım herşey dilediğiniz gibi olur sevdiklerinizle...:80:

Valla bende doluyum bugün. Bu yazıyı okuduktan sonra ben de ağlıycam şimdi he.:84:

iyi ki doğdun tatlım.dünde benim doğum günümdü.kimsem yok diyosun ama dünyalara bedel bi kızın var onunla yaşamın tadına bak bence.benimde bi kızım var iyi ki varmış diyorum.o benim için herşeye değer bedel.....

seninde yeni yaşın kutlu olsun canım..
tabiki kızımın yeri ayrı.. zaten o olmasa düşünemiyorum bile..
rabbim evlatlarımızı bağışlasın ..hepimizin

Doğum günün kutlu olsun. O zaman sana bugün dilenecek en güzel dilek ( belkide hepimize) Allah yalnızlıktan korusun, Etrafında o kadar kalabalık ve neşe içinde insanlar olsun ki, bugünü unuttursun, Her an yanında varlığını hissettirecek, Suratın asık olduğunu farkedip teselli edecek eşin, dostun, yarenlerin olsun... Yalnızlık çok kötü, Yakınında bulunna insanlar bile yanına gelip kutlamak yerine bir mesajla, yada facebookla mesaj göndermeyi tercih eder duruma geldi. Neyse. Sonra sana sağlık, huzur, bereket , hayırlı ömürler diliyorum :nazar:

çok sağol.. :71:
çok çevrem var ama işte dediğin gibi.. kalabalıkta yalnızlık benimkisi..
eskiden zorlukla yapabildiğimiz huzurlu günleri özlüyorum ben..
insallah rabbim hepimize gönlümüzdekileri versin..

ahhh güzelim bugün senin doğum gününmü bende melankoli olurum böyle günlerde senin en azından bak cocuğun var benim yasım kaç oldu daha bir bebem bile yok şanslısın tatlım nice nice nice güzel senelere insallah:nazar:

ahhh güzelim bugün senin doğum gününmü bende melankoli olurum böyle günlerde senin en azından bak cocuğun var benim yasım kaç oldu daha bir bebem bile yok şanslısın tatlım nice nice nice güzel senelere insallah:nazar:

valla hiç bişeyim yoktu unutmuştum bile..
ama birden eskilere gitmek yalnızlığımı hissetmek koydu sanırım..
dilerim rabbim senin için hayırlısını versin canım benim.
.herşeyin zamanı var işte birazda kader galiba ..:26:
o günlerde gelir insallah senin için
yasın kaçki ??

Doğumgünün kutlu olsuuunn.

Sağlıklı,mutlu,huzurlu,bereketli nice yaşlar dilerim.
Bugün kendine bir güzellik yap:) Ne zamandır almak veya yapmak istediğin birşey...

bende yazdiklarini okuyunca duygulandim,Allah insallah cennette bulustursun annenizle.
Yeni yasiniz kutlu olsun,

Doğumgünün kutlu olsuuunn.

Sağlıklı,mutlu,huzurlu,bereketli nice yaşlar dilerim.
Bugün kendine bir güzellik yap:) Ne zamandır almak veya yapmak istediğin birşey...

canımsın sağol..
valla pek bişey yok çok şükür..
en büyük mutluluğum kızımla yemeğe gitmek ..
gene öyle yaparım sanırım..

ağladım az önce hemde dolu dolu hıçkıra hıçkıra..ofiste yalnız odamda..:2:
evet bugün benim doğum günümmüş.. hoş kk yönetiminden gelen o mesaj olmasaydı kendim bile unutmuştum..çok teşekkürler..:kkk:
sanırım artık kadınların söyleyemediği yaşlardayım
gerçi hiç yaş kompleksim olmadı benim..benim için hep yaşadığım anlar önemliydi..:31:
eski yaş günlerim aklıma geldi..anneciğimin sağ olduğu ailemizin 8 kişi olduğu kalabalık bir şekilde fakir ama coskuyla kutladığımız..annemin iyiki doğdun kara kız diyerek sarılmasını özledim belkide..
hediye alamamanın mahçupluğuyla elleriyle özene bezene yaptığı pastayı yemeyi özledim..
bugünse bir ailem yok ..ne yaparım kutlarmıyım onu bile bilmiyorum ..
çok şükür en kral pastayı alacak durumdayım ama o eski tadı yokki..
bikaç arkadastan gelecek iyiki doğdun mesajları..
akşam bitanecik kızımla yenecek bir yemek ve bir pasta..
neyse duygusallaştım kusura bakmayın doluyum bugün..

oyyy kıyamam sana yaa ıyıkı dogdun canım benım uzulme bılseydım ben sana pastalranın en guzelını yapardım canım benım : ) ufle ozman pastanı
38721313871176053236.jpg
Hizliupload.com

Doğumgünün kutlu olsun canım!
Önümüzdeki yılların hep mutlu ve sağlıklı olsun inşallah!

oyyy kıyamam sana yaa ıyıkı dogdun canım benım uzulme bılseydım ben sana pastalranın en guzelını yapardım canım benım : ) ufle ozman pastanı
38721313871176053236.jpg
Hizliupload.com

oyyyyyyyyyyy ne diyeyim bilemedim..bitanem..
çok duygulandım ..anlatamıyorum şuan inanki..
off mesai dolsa gitsem millet bişey var sancak sabahtan beri zırlıyorum
şimdide sevinçten..
iyiki varsınız yaaa.. :38:

Back