- Konu Sahibi honeysuckle
ağladım az önce hemde dolu dolu hıçkıra hıçkıra..ofiste yalnız odamda..:2:
evet bugün benim doğum günümmüş.. hoş kk yönetiminden gelen o mesaj olmasaydı kendim bile unutmuştum..çok teşekkürler..![En Büyük KK :kkk: :kkk:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk01.gif)
sanırım artık kadınların söyleyemediği yaşlardayım
gerçi hiç yaş kompleksim olmadı benim..benim için hep yaşadığım anlar önemliydi..![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
eski yaş günlerim aklıma geldi..anneciğimin sağ olduğu ailemizin 8 kişi olduğu kalabalık bir şekilde fakir ama coskuyla kutladığımız..annemin iyiki doğdun kara kız diyerek sarılmasını özledim belkide..
hediye alamamanın mahçupluğuyla elleriyle özene bezene yaptığı pastayı yemeyi özledim..
bugünse bir ailem yok ..ne yaparım kutlarmıyım onu bile bilmiyorum ..
çok şükür en kral pastayı alacak durumdayım ama o eski tadı yokki..
bikaç arkadastan gelecek iyiki doğdun mesajları..
akşam bitanecik kızımla yenecek bir yemek ve bir pasta..
neyse duygusallaştım kusura bakmayın doluyum bugün..
evet bugün benim doğum günümmüş.. hoş kk yönetiminden gelen o mesaj olmasaydı kendim bile unutmuştum..çok teşekkürler..
![En Büyük KK :kkk: :kkk:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk01.gif)
sanırım artık kadınların söyleyemediği yaşlardayım
gerçi hiç yaş kompleksim olmadı benim..benim için hep yaşadığım anlar önemliydi..
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
eski yaş günlerim aklıma geldi..anneciğimin sağ olduğu ailemizin 8 kişi olduğu kalabalık bir şekilde fakir ama coskuyla kutladığımız..annemin iyiki doğdun kara kız diyerek sarılmasını özledim belkide..
hediye alamamanın mahçupluğuyla elleriyle özene bezene yaptığı pastayı yemeyi özledim..
bugünse bir ailem yok ..ne yaparım kutlarmıyım onu bile bilmiyorum ..
çok şükür en kral pastayı alacak durumdayım ama o eski tadı yokki..
bikaç arkadastan gelecek iyiki doğdun mesajları..
akşam bitanecik kızımla yenecek bir yemek ve bir pasta..
neyse duygusallaştım kusura bakmayın doluyum bugün..