- 9 Ağustos 2009
- 850
- 202
- 40
Bende bir görümceyim mesela birde benim yaşadıklarımı kısaca özetliyim, abimin eşi evlenmeden önce bana bayılırdı onu hep abla olarak görmüştüm ki yenge diye de hitab etmedim hep ablam dedim, kuzenlerimizle bir araya gelince annesine ağlardı yanımızda kalmak için ,her konuda destek örnek bir ablaydı, babam vefat etti soloğu onun yanında aldım kollarında ağladım taaaa ki evlendi aynı eve taşındık iş değişti,, beni inanılmaz kıskandı ki hala kıskanır ojesini aldığım için laflarmı söylemedi, şu takını alabilirmiyim diye telefon ettiğimde odama girmezsin mi dedi (ben yine ses çıkarmadım) annemle problemleri oldu ki annem haklıyken onun göz yaşlarını mı silmedim, onlarla tatile gitmek istedim beni istemedi, ben kot aldım ertesi gün aldı, ben çizme aldım ertesi gün aldı ki böyle şeylere takılmam almasını problem bile etmem, yeğenim doğdu özeniyorum tabi altını değiştireyim dedim izin vemedi, çocuk 5 yaşına geldi yeğenimle ikimizin tek başımıza geçirdiği vakit yoktur ki yeğenim bana deli olur halacım diye.... Babam olmadığı için abime babalar gününde hep hediye alırım mutlaka o değiştirilir yada kulp bulunur (bu sene beğendi nasılsa ama küçük geldi yine değiştirdik, abimin isteği ile) Ohooooo daha neler neler.. Bu nedenle görümceler diye değilde bazı insanlar kıskanç desek daha doğru olur... Kendim olduğum için öyle geliyor olabilir size ama çevremizdeki insanlarda herkeze laf söylesin sana söyleyemez derler, ama iş değişti bilana da değişti eski tavrım yok sohbetim bile çok az sırnaşır yüz vermem konuştumu artık sustururum e benimde sabrımda bu kadarmış yapacak birşey yok...