• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU GÖBİŞŞŞŞŞŞŞ BENDEN HİÇ GİTMİYOR

150 boya 56 kilo fazla hanımlar. ha annelerimize sorsanız onlara göre ideal ve mükemmel bir kilo, hatta az bile diyebilirler.
konuya gelecek olursak 45 kg civarı olursanız göbek filan kalmaz. ha olmalı mısınız, orası sizin bileceğiniz bir şey. ama en az 50 olmak ve spor yapmak zorundasınız. kolaylıklar dilerim🌸

Merhabalar arkadaşlar,

Kendimi bildim bileli göbeğim var,
hep göbekliydim hep nasıl kurtulacam bu göbekten yardım edin bana e olur
Bende öyleyim maalesef. Kilom çok yok ama 60 kilo olunca 6 aylık hamile gibi oluyordum. 2 aydır diyet+göbek egzersizi çalışıyorum göbekte erime var şükür ama daha yolum var.

10 yaşınıza göre fazla olur ama bi 3-5 verseniz iyi olur ama son kiloları vermek zaten çok zor ayları bulur o yüzden istikrarlı olmanız lazım
gerçekyen güzel zayıflamak istiyorum ya, ama bir türlü yapamadım. Aşırı iştahı açık kan ilaçları kullanıyorum o yüzden mi

Yenim ediyorum boyum 1.50 kilom şuanda 56 konuyu kendim açtım sandım bende göbekten muzdaribim malesef 1 kilo verdim abur cuburu azaltarak🤣💐
valla mı:d çok sevindim aynı sorunlarımızın olmasına :dddd
beraberr mi başlasak diyete :D

Bende öyleyim maalesef. Kilom çok yok ama 60 kilo olunca 6 aylık hamile gibi oluyordum. 2 aydır diyet+göbek egzersizi çalışıyorum göbekte erime var şükür ama daha yolum var.
MaşaAllah azimli birine benziyorsunuz^^ Mühteşem ya değişimleri görmek

Kız bende 1.50 ve 42 kilo falandim bence 40 bile oldum çok kötü ya aşırı zayıf duruyom bende 50-55 olmak istiyorum kilolu Felan değilsin aslında göbek nasıl oluyor ya 🥲🥲🥹
benim bide yanaklarım var ve kemikli yüz yapım sağolasın kilo hemen orada ve bel bölgemde hemen başlıyor... Ben gerçkten güzel fiziğe sahip olmak istiyorum.... Yüzüm güzel ama balık etli gibi durmam benim rahatsız ediyor ya.

valla mı:d çok sevindim aynı sorunlarımızın olmasına :dddd
beraberr mi başlasak diyete :D
başlayın arkadaşlar🤗 benim boyum da size yakın. şu an 51'li kilolardayım. ve ağustos'ta 56 idim. 5 ayda 5 kilo verdim. kulağa az gelebilir ama hem son kilolar olması, hem de aralarda istediğim her şeyi yiyererek kilo vermem sayesinde şu an yemeklere saldırma, sevdiğim yemekleri görünce gözümün dönmesi gibi bir şey yaşamıyorum. Hem de yavaş gittiği için kalıcı olma ihtimali daha yüksek.
özetle 5 ayda 5 kilo az demeyin. 5 ay çabuçak geçip giderken siz incecik olacaksınız😇

başlayın arkadaşlar🤗 benim boyum da size yakın. şu an 51'li kilolardayım. ve ağustos'ta 56 idim. 5 ayda 5 kilo verdim. kulağa az gelebilir ama hem son kilolar olması, hem de aralarda istediğim her şeyi yiyererek kilo vermem sayesinde şu an yemeklere saldırma, sevdiğim yemekleri görünce gözümün dönmesi gibi bir şey yaşamıyorum. Hem de yavaş gittiği için kalıcı olma ihtimali daha yüksek.
özetle 5 ayda 5 kilo az demeyin. 5 ay çabuçak geçip giderken siz incecik olacaksınız😇
Nasıl bir yol izlediniz lütfen söyleyin aralıklı oruç gibi mi

Nasıl bir yol izlediniz lütfen söyleyin aralıklı oruç gibi mi
kalori sayarak verdim ben. diyet günlüğüm diye burada bir konum da var. oraya bakarsanız ağustos ayından beri aldığım kaloriyi her gün not ettim. aylık toplam kalorimi 30'a bölerek kaç kaloride ne kadar zayıflıyorum onu gördüm. ben ortalama 1630 kalori ile ayda 500 g veriyorum. kalori saymadan önce 1600 kalorinin beni şişmanlatacağını düşünürdüm. ama şunu anladım, demek ki ben kilo aldığım zamanlar düzenli olarak günlük 2000 kalorinin üzerinde besleniyormuşum.
aralıklı oruç gibi ama tam değil. yani saat takibi yapmıyorum. öğlene doğru kahvaltı, akşam yemeği ve çayın yanında illa ki bir atıştırmalığım oluyor. genel olarak 1200 kalori aldım. arada 1000'e indiğim ya da 3000'e çıktığım da oldu.
diyet günlükleri sayfasında diyet günlüğüm var. oradan aldığım kalorileri ve verdiğim kiloları görebilirsiniz.
yarın hemen başlayın🤗 en kolay yöntem bu inanın. sağlıklı bir beslenme şekliyle kalori saymak.

benim bide yanaklarım var ve kemikli yüz yapım sağolasın kilo hemen orada ve bel bölgemde hemen başlıyor... Ben gerçkten güzel fiziğe sahip olmak istiyorum.... Yüzüm güzel ama balık etli gibi durmam benim rahatsız ediyor ya.
Keşke ben balım etli durssm sende benim gibi olsan 😅😅😅

Back
X