bu gerçek bir dönüş değilmiş..

lilith2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
791
234
daha önce bununla ilgili başlık açmıştım..kısa süreli tanıştığım biri çeşitli bahanelerle gitmişti..ancak bir ay geçtikten sonra dün mesaj attı hatır sordu..ben de ''döndüğüne sevindim ama eksik bir mutluluk bu çünkü nedense bana samimi gelmiyorsun'' dedim..

o da şöyle yazmış'' benim sana dönebilmem için önce bizim sevgili olmamız gerekir ki biz sevgili değiliz sadece tanışmıştık.arkadaş olacaksak konuşur tanışırız ama ilerisi için söz veremem.temiz kalplisin hepsi bu''..

bu ne demek şimdi? bu herifi benimle yeniden kontak kurması için ben mi zorladım ki böyle üstten üstten konuşuyor?
amacı ne acaba?

niye hatır sorsun ki ..ortak tanıdık bir arkadaş dışında hiçbir bağımız yok..aynı şehirde bile değil..

Sizin bu kişiye bana samimi gelmiyorsun yazarken amacınız neydi?
Samimi görmediğiniz insan şüphelerinizi giderse ne olacak?

Madem siz tam anlamıyla kastetmiyorsunuz söylediklerinizi, o neden kastediyor olsun?
Neden mesajla iletişim kurmaya çalışıp işleri iyice karman çorman hale getiriyorsunuz?

işine gelince kıskanır başka erkekten işine gelmeyince biz sevgili değiliz..

sadece beni ikna etsin istedim..çünkü beğenmeyen kendisiydi..haklı bir gerekçe sunsun istedim..

sadece beni ikna etsin istedim..çünkü beğenmeyen kendisiydi..haklı bir gerekçe sunsun istedim..

Haklı gerekçe ne olabilir ki? bana daha önceden hiç çekici gelmiyordun? Daha önceden umrumda bile değildin? Canım sıkıldı rehberde gezinirken adını gördüm yoklamak istedim?

Geri dönüş yok ortada diye düşünün, umursamayın rahat edin.

tatlım. öylesine takılıyo ruh haline göre davranıyo. önemseme pek onu. sen de öylesine flört edersin ille de devam edicem diyosan. sen de burnu havada takıl ciddiye alma

işine gelince kıskanır başka erkekten işine gelmeyince biz sevgili değiliz..

sadece beni ikna etsin istedim..çünkü beğenmeyen kendisiydi..

"Sen beni beğeniyordun hala oradasın ve beğeniyorsun değil mi?

Arada yakınlık göstermezsem bana kendimi iyi hissettirecek birini aradığımda seni orada bulamayabilirim, o nedenle yoklayayım istedim de.

Kendimi boşta hissedince seninle sevgilicilik oynuyoruz, ben seni başka erkeklerden kıskanıyorum...

Sen "derdin ne kim oluyorsun da karışıyorsun" diye haddimi bildirmiyorsun ya da hayatında ne sıfatla bulunduğum belli olmadığı halde iletişime devam ediyorsun, başkası olsa çoktan birini bulurdu.

Ama ben öyle harika ve vazgeçilmez bir erkeğim ki sen ayda yılda bir de ses versem beni beklersin.

Bu arada beğenmeyen bendim, bu fikrim değişmedi o nedenle sevgili değiliz diyeyim ki bana umut filan bağlama." vs demek istemiş arkadaş.

Çok net, öyle böyle değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…