bu gerçek bir dönüş değilmiş..

Ancak bu kadar güzel açıklanabilirdi...

Ağırdan al tatlım, muhattap bile olma... Belki ki paşa biraz ilgisiz kalmış, yazışacak birilerinin arayışına girdiğine göre.

Bitiyorum erkeklerin su özelliklerine. Adam kendi mesaj atiyor gunler belki aylar sonra. Ama yine de siz ona merakliymissiniz imaji yaratmayi beceriyor. Vay anasini.

ya ben tanıyorum bu tipleri
Canı ister sevgili gibi davranır,canı istemez noluyoo hooop biz neyizki der
Senle sevgili olsa bile bir aya kalmaz yine gider
Çünkü suan boslukta doldurcak yer ariyor
Bu tip adamlara en güzel cevap sessiz kalmaktir

Ben ne şekilde tanıştığınızı ve sonra iletişimin neden koptuğunu merak ettim

Eğer arkadaş gibiyseniz 1 ay öncesinde de (yada sevgililik başlangıcı gibi) verilen cevapta bi anormallik göremedim

senin ilgin için yazmış . hatır soran birine niye dönmek muhabbeti yapıyosun ki

Beklenti icine girmek uzer demisler. Adamla sevgili degilmissiniz zaten ne diye dönsün? :/

insanları ne kadar çabuk ciddiye alıosunuz ya :) sadece hal hatır sormuş sende iyim deyip hal hatır sor hal hatır sorana bile böle atlarsanız sizi böle bozarlar erkeklere yüz vermeyin ve bu kadar ciddiye almayın yaşınızın tadını çıkarın

Ben ne şekilde tanıştığınızı ve sonra iletişimin neden koptuğunu merak ettim

Eğer arkadaş gibiyseniz 1 ay öncesinde de (yada sevgililik başlangıcı gibi) verilen cevapta bi anormallik göremedim
tanıştırılmıştık..ilk görüşmede çok beğenmişti..ikinci görüşmede birbirimizi tartalım uygunsak evlenelim falan demeye başladı..ailesinden özel zevklerinden herşeyden bahsediyordu..müthiş yakın davranıyordu.ama bna yapay yada boşluktan geldi bu hızlı bağlılığı...bu yüzden çok ciddiye almadım ..biz birbirimize uygun değiliz diyip gitti..ben o arada pişman oldum ..onu üsteledim..özür falan diledim..tekrar geri döndü ve sonra bu sefer de biz farklıyız dedi gitti..en son da bu mesajı attı işte..

Durum böyleyse hemen siteme girmişsin oda kendini geri cekmiş.bi atkadasımı aradığımdaniye hiç aramıyosun derler ya aradığına pişman olursun aynı oyle bence

Döndüğüne sevindim gibi mesajlar yazarsan böyle davranmasıda doğal...Adam belli ki seni sevgili olarak görmemiş ve seni yer yer yoklayıp yedekte tutma amacında..Bu ilişkiden birşey çıkmaz yol ver gitsin hiç muhattap olma

Durum böyleyse hemen siteme girmişsin oda kendini geri cekmiş.bi atkadasımı aradığımdaniye hiç aramıyosun derler ya aradığına pişman olursun aynı oyle bence
hoşlandığı bir kadın olsam yine de geri çekilir miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…