Gelinlik Modelleri Bu gelinlik yakışmış mı? Yardımınıza ihtiyacım var:(

Gelinliğin çok şık ve güzel... Bence olumsuz yorumlara kulak asma, büyük çoğunluğunun gelinlik algısı "ne kadar kabarık o kadar iyi" olduğu için başka türlüsü pek kabul görmüyor. Demem o ki kalitesiz, taşlı ve kabarık bir gelinlik giyseydin "çok güzel, bayıldım" yorumlarını rahatlıkla alırdın ama sen o modelde kendi zevkini bulur muydun bilmem... Seçtiğin modelden vazgeçme derim...

kendim gelinlik için tercih etmem neden dersen nişanlığım böyle modeldi benim balık modeli :) gelinliğim daha değişik olur artık :)
ben gelinliktede çok zarif buluyorum balık modelini o yüzden ben begendim dikildiği zaman kalıp gibi oluyor zaten cuk diye oturur üstüne bende nişanlıkta önce gel gitler yasadım ama çok güzel oldu ..

gayet zarif canım mutluluklar :KK16::KK16:

Kabarık gelinlikleri hiiç hiiç sevmiyorum, gelinliği genel olarak çok beğendim.
ama üzerinize yakıştıramadım açıkçası :/ yanlış bir karar olabilir bunu almanız.
Boyunuzun 1.60 olduğu belli, topuklularla da ne kadar kurtarır bilemedim. bu gelinlikleri taşıyabilmek için boyun topuksuz minimum 1.73 - 1.75 olması lazım.

geçtiğimiz yaz çok yakın bir arkadaşım evlendi. aynı sizin seçtiğiniz gelinlik tarzı bir gelinlik tercih etti. fransız dantelli balık modeli. saçını açık kullandı ve fransız dantel işlemeli 7 metre duvak kullandı. çok güzeldi, prenses gibiydi. zaten duvak çıktı sonra gayet rahat kaldı. bu arada, arkadaşımın da boyu 1.76, 5 cm'lik topuklu seçti, hem gelinlik çok iyi durdu, hem de bütün gece dans mans derken, ayakkabılarla kendini kötü hissetmedi.. düğünde 15 cm'lik topuklu zor olur. ve ayakkabıyı çıkarttığınız anda da gelinlik bütün büyüsünü kaybeder. bence bir kere daha düşünün

canım keşke prenses tipi gelinliklere baksaydın onlar sana daha çok yakışacaktır eminim:KK49:

ben çok beğendim,insanlarda gelinlik deyince hep kabarık taşlı tuşlu pırıltılı bi izlenim uyanıyor nedense ama en ünlü tasarımcılar hep sade gelinlikler tasarlıyor,canım çok yakışmış bence fiziğine inşallah bu modeli tercih edersin

Gelinliğin çok şık ve güzel... Bence olumsuz yorumlara kulak asma, büyük çoğunluğunun gelinlik algısı "ne kadar kabarık o kadar iyi" olduğu için başka türlüsü pek kabul görmüyor. Demem o ki kalitesiz, taşlı ve kabarık bir gelinlik giyseydin "çok güzel, bayıldım" yorumlarını rahatlıkla alırdın ama sen o modelde kendi zevkini bulur muydun bilmem... Seçtiğin modelden vazgeçme derim...

kesinlikle katılıyorum

Balık modeli 1.60 boyunda da bir gelin giyebilir, çoğunluğun zevki "kabarmış etek istiyorum, etek öyle kabarık olsun ki pastaya saplanmış tek mum gibi gezeyim" şeklinde olduğu için balık modeli elbise gibi bulabilirler. Oysa balık modelli gelinlikler de çok asil ve zarif dururlar, boyu daha uzun gösteren ve kişiyi olduğundan daha zayıf gösteren bir etki yaparlar üstelik.

Benimki de balık modeldi, boyum da 1.63 üstelik. Topuklu da giyince altına, 1.67 civarı süzüldüm gelinliğimle. Gelinliğimin modeli de şu:

http://www.kadinlarkulubu.com/ikinci-el-takas/581551-gelinligimi-satiyorum.html

Benim senin gösterdiğin modelde canımı sıkan tek şey, işlemesinin az olması. Bence etek kısmı daha süslü olabilirdi.

bencede sana olmamış .bende bu modeli beğeniyorum ama dedikleri gibi uzun boylu olmak gerekiyor taşımak için .... aslında güzel bir model çok abartıyı sevmeyenler için ama boyun uzunsa yakışır yoksa güzel durmaz. bide zayıfsın ama göbeğini çok çıkarmış gelinlik .. seni daha zarıf gösterebilen modellere bakabilirsin ...

benım nısanlıgım aynen bu formdaydı benım boyum 1.71
,
sızın boyunuzu cok kısa gostermıs :S

Kabarık gelinlik sevenleri zevksiz ilan ettiniz.
Bu modeli nişan ,söz hatta hatta düğüne gelen her hangi birinin üstün de görebilirsiniz rengi farklı olur sadece.Resimin çekim şeklinden mi nedir tıknaz durmuşsun .
Model güzel ancak gelinlik için daha hoş şeyler olabilirdi.

Ay aynen katılıyorum. Herkesin yorumlarına takılma, yorumlardan en çok içine sinenleri dikkate al. :KK53: Herkes dalyan gibi veya kabarık kabarık olacak diye bir şey yok. Sonuçta senin zevkin. Ayrıca topukla 180 olup düğünde 150lik teyzelerle öpüşmek için yerlere inmen gerekmeyecek. Heheh... Bence kilon yerinde olduğu için yüksek bir topukla çok güzel olur. En az 7 cm topuk diyorum. Gelinliğe gelince bence balık etek büyük cesaret ister. Yani buna cesaret ettiysen gerçekten balık etek giyerek özel olacaksın çünkü herkes aynı şeyi giyiyor. Yoğun duvak kabarıklı büzgülü taşlı dopdolu birşey giysen sanırım herkes çok beğenir. Ama içinde mutlu olmalısın. Hem ne şanslısın ki annen ve kayınvaliden de senin beğendiğini desteklemişler. Beğenmeseler içine sinerek giyemeyebilirdin. Gökçe'nin gelinbaşı duvağın yüksekten takılması falan bence en iyi seçim. Dediğin gibi hem uzatması hem zarifliği açısından. Hatta duvağın kısa olursa daha da uzarsın. Dirsek hizasında falan olursa yani... Gelinliğe gelince ben en çok eteğinin ucundan dışarı kalan dantelleri beğendim. Gelinliğini de komple beğendim. Sade her zaman daha şık ve asildir. Komple dantel olunca da abartılı şekilde sade olmuyor, dantel sadeliğini kırıyor. Bu arada sözeden olmuş, omuzların dar duruyor. Bunun için de omuzlarından düşen kollar yaparsan süper olur. Şöyle:
$sophia-tolli-gelinlik-modelleri-1.jpg

Son düzenleme:
üzerine göre dikileceği için problem yaşayacagını sanmıyorum.Hertarafını datel olarak yaptıracak olman çok güzel..Gökçe Bahadırın duvagı çok uyumlu olacaktır.Duvagın kenarlarında 2 cm lik bir dantel de çok hoş olur..

bu model gelinlikler uzun boylu bayanlarda daha güzel duruyor.
uzun ve zayıf..boyunuz ve kilonusu bişey demiyorum ama bu gelinlikle biraz daha
kısa durmuşsunuz.inşallah 15 cm topuklu ayakkabıyla güzel durur ve rahat edersiniz.

Gelinliğimi Esra Özcan Modaevinde diktiriyorum kızlar sahibi Esra hanım gerçekten çok ilgili... kendisi de geçen yaz evlendi ben de internetten onun gelinliğini görüp beğendiğim için ilk başta oraya gittim.

Esra hanımla boyumuz ve kilomuz aynı onun gelinliği de balıkmış. Resimlerini görünce rahatladım zaten, çok şık ve zarif görünüyordu...o yüzdenn benim içime çok sindi kızlar ilk fotoda annem telefonla çekmeyi beceremedi galiba ondan biraz tıknaz göründüm:))) Çarşambaya ayakkabılarımı alıp ilk provama gidicem :)

sende kendimi gördüm diyebilirim :KK1: düğünüm için şu sıralarda balık modele kapılmış biriyim. çok eleştiri alıyorum gelinlik kabarık olurmuş elbise gibi olmazmış salon düğününe balık model gitmezmiş, elbiseyi herkes giyermiş gibi gibi.. ama bende bu modellerin daha modern ve şık olduğunu düşünenlerden biriyim. henüz gelinlikde karar vermedim kafam çok karışık :S yine bi gezinti yapıcam sanırım pff :S

sende kendimi gördüm diyebilirim :KK1: düğünüm için şu sıralarda balık modele kapılmış biriyim. çok eleştiri alıyorum gelinlik kabarık olurmuş elbise gibi olmazmış salon düğününe balık model gitmezmiş, elbiseyi herkes giyermiş gibi gibi.. ama bende bu modellerin daha modern ve şık olduğunu düşünenlerden biriyim. henüz gelinlikde karar vermedim kafam çok karışık :S yine bi gezinti yapıcam sanırım pff :S

canm bence neyi beyendysen onu al

bu gelinlik hakkında fikriniz nedir. etek ucuna ve duvak ucuna dantel koydurmayı düşünüyorum. sizce nasıl olur?üst kısım ışıltılar eklenmiş güpürdür. $10294326_1450215808556028_378587015738442827_n.jpg $10306646_1450216991889243_6462158348921363686_n.jpg $10368219_1450215741889368_1760198903789254464_n.jpg

ayrıca duvağı uzun mu yaptırmalı, kısa mı?

Son düzenleme:
balık modeli uzun boylu ve zayıflara yakışıyor daha çok. sanırım senin boyun çok uzun değil canım bence başka modellerde bakabilirsin :KK34:

X