Gelinlik Modelleri Bu gelinlik yakışmış mı? Yardımınıza ihtiyacım var:(

canım açıkcası çok duz bır model hiç beğenmedım. ama onemlı olan senın beğenmen. en ozel en guzel gununde senın ıstediğin olsun ne istiyorsan onu gıy. saç modelıne gelınce benım saçlarım salıktı tepeden taktılar duvağımı çokda guzel oldu cnm duvaksız olmaz

İlk başta saçım açık olsun istiyordum ama annem duvaksız olmaz diyor ...Ben de Gökçe Bahadır'ın gelin saçı gibi yaptırmaya karar verdim hem de boyumu uzun gösterir diye düşündüm siz ne dersiniz:)))?

$gokcebahadirgelinlikmod.jpg

İlk başta saçım açık olsun istiyordum ama annem duvaksız olmaz diyor ...Ben de Gökçe Bahadır'ın gelin saçı gibi yaptırmaya karar verdim hem de boyumu uzun gösterir diye düşündüm siz ne dersiniz:)))?

Eki Görüntüle 614903

özlem tekin ne demiş "duvaksız gelin olmaz ki" :KK9: bence de olmalı. bu saç tipi de daha çok yuvarlak ve temiz yüzlülere, yüz kusuru çok olmayanlara gidiyor sanırım. bir de saç önlerinde kısa saçlar olmayacak. yani kuaför bana öyle demişti:44: bu arad sizin koyduğunuz resimden özgü namal'a benzediğinizi çıkardım, alakasız olabilir ama :) yakışacağını düşünüyorum :KK31:

canım öncelikle eğer sade bir gelin olmak istiyorsan gelinliğin gayet hoş şu an tam sana göre dikilmediği için potluklar var sanırım.insan zaten kendi istediği gelinliği bulduğunda evet bu diyor eğer senin içine sindiyse içinde mutlu olacaksan gerisi önemli değil:-) ayrıca bu gökçe bahadırın duvak modeli çok hoş benimde haziranda düğünüm var bende böyle bir duvak istiyorum sade ve hoş bence:-)Güle güle huzurla giy inşallah:-)

Eki Görüntüle 614903

Çok yumuşak bir tülden bol büzgü ile yapsınlar. Kristal tül kesinlikle olmaz. En kötü hayal tül olmalı. Avrupa tül veya ipek tül olursa daha iyi. Bence de anneniz doğru söylemiş. Ben şahsen duvağa gelinlik kadar önem veriyorum.

Son düzenleme:
Canım yorumların aksine ben çok beğendim gelinliği üzerinde.
Tarlatan çıksa gerçekten çok daha hoş duracaktır.
tamamen dantel olması çok hoşuma gitti bence fazladan incili dantele falan gerek yok çok şık bir buket ve duvakla gelinliğini zenginleştirebilirsin zaten.:KK16:
Çok doğal gördüm seni o gelinlikle duvakta ve saçında da doğal modeller seç bence. saçın Salık olarak da duvak takabilirsin bence bu gelinlikle:KK31:

Eklentiler

• $balık-şeklinde-uzun-duvaklı-sırt-dekolteli-2013-gelinlik-modeli-216x600.jpg
    $balık-şeklinde-uzun-duvaklı-sırt-dekolteli-2013-gelinlik-modeli-216x600.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 1.670
  • $BestVeilBridesSashesOrRibbonsClassicTulleRibbonEdgeElbowVeils2012LS76405-0.jpg
    $BestVeilBridesSashesOrRibbonsClassicTulleRibbonEdgeElbowVeils2012LS76405-0.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 182
  • $wedding-hairstyles-for-long-hair-with-veil1.jpg
    $wedding-hairstyles-for-long-hair-with-veil1.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 459
Provalarım başlasın resimleri ekleyeceğim... o zamana kadar da saç şeklini düşünürüm:)))

bence yakışmış,

kabarık model fikri bana da çok uzak , ben bir sorun göremedim ,boyunu anlamadım ama topuklularla hoş duracaktır zaten.

omuzlarında güzel durmuş ,mutluluklar dilerim...

Selam kızlar,

Bugün Kadıköy'ün altını üstüne getirdim ve bir tek bu modeli beğendim. Haftaya kadar kararımı verip diktirmeye başlatmam gerekiyormuş ancak yetişir dediler... sizin de fikirlerinize ihtiyacım var, bu gelinlik vücuduma uymuş mu?
Gelinliğin hepsi resimdeki gibi fransız dantel mi olsun yoksa göğüs kısmı saten drape alt kısmı dantel mi olsun?
Bir de ben duvak kullanmak istemiyorum saçlarımın açık olmasını istediğim için ufak bir kep kullansam nasıl olur?
Eki Görüntüle 612409 Eki Görüntüle 612411 Eki Görüntüle 612412

Saç modeli ve duvak konusunda da fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim şimdiden çoooooook teşekkürler...

bence hepsi fransız dantelli olsun...hatta parlak taşlar da ekletebilirsin...saçını açık istiyosan parlak taşlarla kaplı güzel bi taç kullanabilirsin...el çğçeğini abartılı kullan derim...çünki gelinliğin dar balık model gösterişli bi çiçek çok güzel olabilir...mutluluklar...

güzelmiş gelinliğin, asil duruyor cnm.. Allah güle güle giymeyi nasip etsin..:KK16: bence gelinliğinin tamamı fransız tülü olsun.. yarıda kesme, üst kısmını ayrı, altını ayrı yaptırıp.. çünkü bu tarz gelinlikler komple dantel oluyor, özelliğide o zaten cnm.. belki aralara hafif ışıltı attırabilirsin taşlarla, belli belirsiz yani ufak pırıltılı taşlar ekliyorlar, düğünde ışıkların altında daha da parlıyorsun güzel oluyor.. ama böle kullancam dersen,ışıltı istemezsen, duvağını gökçe bahadırınki gibi yaptırıp saçla duvağın birleşme yerine beğendiğin gibi bir taç takıp ışıltıyı öle de katabilirsin.. şu resimdeki gibi mesela,

$Gelin_Aksesuar_Tac_p5-0333.jpg

annen haklı duvaksız olmaz :KK1: önemli olan senin içine sinmesi cnm, olumsuz yorumları kafana takma bence.. zaten üstüne dikilince cuk diye oturacaktır bedenine.. bide topuklular falan fıstık gibi olursun :nazar::nazar:

eğer alınmazsanız bende beğenmedim...sanırım minyon bir tipiniz var....bu gelinlikler daha çok uzun boylular da güzel duruyor...tabi fotodan gözüktüğü kadarı ile yorum yapıyorum.....

Allah mutlu mesut etsin..
Ne tatlı bir telaş bu..:KK16: :nazar:

Diktireceksen, vücuduna oturtulur zaten..
Çok güzel olacaksın :KK16:
Makyaj olarak ne düşünüyorsun?:KK31:

Yorumlarınız için çoook teşekkürler kızlar, sayenizde düşüncelerim netleşiyor:)

Bugün kabarık birkaç model de giyindim ama annem ve kayınvalidem de kesinlikle balık model giymem gerektiğini söylediler. Bu arada Ölçülerim 90-60-90 çıktı :))) boyum şu an 1.60 ve 15 cm kadar bir topuklu giydiğim zaman topuzla birlikte baya uzun gösterir diye düşüyorum...kendinden inci işlemeli krem rengi bir tül beğendik şimdilik benim içime sindi çok sade ve zarif duracak eminim:)

İlk provam iki hafta sonra, gelinlik şekillendikçe de resimlerini yükleyeceğim bol bol yorum yapmayı unutmayın:))) :KK16:

Ben beğendim canım yakışmış bence:nazar::nazar: Bende fransız danteli modellerini çok severim, doğru seçim. Ve mutluluklarr :KK16:

X