Gelinlik Modelleri bu gelinlik için yorumunuz nedir ? ben çok beğendim..

peridot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
87
0
86
39
Kırklareli
ben zayıfım 1.66 ya 48 kilo falanım sizce bana yakışır mı ?

Eklentiler

• $gelinlik.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 87
Güzel canım ama fiziğin güzeldir daha kabarık bişeyler düşünebilirsin bence

model hoş cnm ama bende senin yerinde olsam daha kabarık tercih ederdim, zayıf olunca daha güzel oluo kabarık modeller.. buda hoş olur ama daha çok gece elbisesi abiye tarzı durur üstünde sankimCADIARZU

mutluluklar a.s.

bence kabarik göz dolduran bir gelinlik sana daha cok yakisir...
ayrica bu gelinlik hic hosuma gitmedi gelinlik gibi degil sade bir elbise gibi duruyor....

ben begendım özellikle sırtı ve askılarndaki zerafet çok hoşuma gitti

Bence kabarıklar hiç hoş durmuyorrr kaydirigubbakcemile2

Beğendiğin gelinlik modelindeki tarlatan ve etek modeli çok güzell hafif kabarıkk..kaydirigubbakcemile2ne o öyle kabarıkk etekler öğğ hiç sevmem :))benim fikrimm

Hımm 2 yılda gelinlik mağazında dikim yapmış bayanım tecrube konuşuyor :)

ay ne yapmalıyım peki...zayıf olduğum için kabarık mı tercih etmeliyim .. modeli aslında beğenmiştim ama kararsızım yine de...

ay ne yapmalıyım peki...zayıf olduğum için kabarık mı tercih etmeliyim .. modeli aslında beğenmiştim ama kararsızım yine de...

cnm sen beğendiysen gerisi boş, aynaya baktığında işte bu diosan sorun yok..

benim kabarıktan kastım öle abartı olanlardan değil, kimiileri böle bulut gibi oluo hoş değil, ama hani etekleri hafif toplamalı modeller warya onlar çok şık bence, o tarzda düşüneblrsin...

bu gelinlik; fiziğini görmedim ama yakışabilir belki ama en çok yakışacak model değil. benim pek hoşuma gitmedi canım. hani kalçadan oturan klasik pronovias modelleri var ya... onlardan düşünme ihtimalin var mı acaba? hazır bu kadar zayıfsın, fiziğin kaldırır bence. belden aşağıdan kabaran gelinlikler çok zayıf gelinlere yakışmıyor bence. tabi bu benim fikrim canım. sen deneyip kendine en yakışanı seçersin.

arkadaşım merhaba şevkini kırmak istemem ama nacizhane fikrimi paylaşmak istedim daha hoş göz alıcı gelinlikler var sade seviyor olabilirsin ama bu resim bende gelinlikten öte abiye bir kıyafet izlenimi bıraktı sen gelinsin göz alıcı ve ihtişamlı olman gerekir diye düşünüyorum kabarık modeller çok daha hoş olabilir.ama sen beğendiysen problem yok öpüyorum sevgiler hayırlı olsun şimdiden

canımbence gelinlik çok güzel...seneye yaza da benim düğünüm var ve hep böyle modellerin yakından geçip duruyorum....:)içine sinen buysa gerisi boş zaten:))allah mutlulukla giymeyi nasip etsin

bende bir dönemler 48 kiloydum kendimi düşünerek söylüyorum
bence bunu tercih etme yada biraz daha kabarık olanını tercih et
bu elbise gibi durduğu için seni dahada zayıf gösterecek
su modele bir bak hem seninkinin benzeri hemde kabarık a.s.

klasik pronovias nsl bi model acaba ? bi örnek mümkün mü ?

aa ewt bu model çok hoşmuş..süper ya..benim beğendiğime de benziyo gerçekten..

canım bence bu da güzel ama sen zayıfsın gelinlikde dar kesim olursa sanki gösterişli olmaz hani elbise gibi kalabilir diye düşünüyorum. giydin mi bunu bilmiyorum bu gelinliğin içinde kendini nasıl gördün sence yakıştı mı üstünde güzel durdumu bizimle mümkünse paylaş. birde bazen çok hoş modeller oluyo insanın üzerinde güzel durmuyor yada hoşlanmıyorsun tarzın değil ama üstünde süper görünüyor. kesinlikle üstünde gör gelinliği bizim genel görüşümüz biraz daha kabarık olması ama kim bilir belki bu haliylede mükemmel duracak yada biraz altını kabarık yaptırıp dene birde öyle gör.

yok sadece model olarak beğendim..üzerimde henüz denediğim bi gelinlik yok..haftaya diktirmeye başlıcam...tavsiyelerinizi dikkate alıyorum..çok incesiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…