ay ne yapmalıyım peki...zayıf olduğum için kabarık mı tercih etmeliyim .. modeli aslında beğenmiştim ama kararsızım yine de...
bu gelinlik; fiziğini görmedim ama yakışabilir belki ama en çok yakışacak model değil. benim pek hoşuma gitmedi canım. hani kalçadan oturan klasik pronovias modelleri var ya... onlardan düşünme ihtimalin var mı acaba? hazır bu kadar zayıfsın, fiziğin kaldırır bence. belden aşağıdan kabaran gelinlikler çok zayıf gelinlere yakışmıyor bence. tabi bu benim fikrim canım. sen deneyip kendine en yakışanı seçersin.
canım bence bu da güzel ama sen zayıfsın gelinlikde dar kesim olursa sanki gösterişli olmaz hani elbise gibi kalabilir diye düşünüyorum. giydin mi bunu bilmiyorum bu gelinliğin içinde kendini nasıl gördün sence yakıştı mı üstünde güzel durdumu bizimle mümkünse paylaş. birde bazen çok hoş modeller oluyo insanın üzerinde güzel durmuyor yada hoşlanmıyorsun tarzın değil ama üstünde süper görünüyor. kesinlikle üstünde gör gelinliği bizim genel görüşümüz biraz daha kabarık olması ama kim bilir belki bu haliylede mükemmel duracak yada biraz altını kabarık yaptırıp dene birde öyle gör.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?