Gelinlik Modelleri bu gelinlik hakkindaki görüsleriniz hanimlar?

1 ay icinde sorgusuz sualsiz iade sansim var sanirim :)) etegi taftaymis hic de anlamam bu islerden bu arada :KK51:
tafta olmak zorunda yoksa bacak arasına kacarmıs :=) ben taftasız kullanmak ıstedım
kadın öyle dedı bana :=)

yoksa ben kasnak ıle mı karıstırdım taftayı :KK53:

hahah olabilir belki tafta kumas türü degil mi ya :KK70:
şu alta kabartmak ıcın gıyılen şeyin adı neydı ? :KK53: kasnak ve bişi diyorlardı unuttum.
tafta kumas turu olabılır :KK70:
eger altına kasnak dedıgım şeyden gıyersen hamıle gıbı durmazsın
ki onu gıymek zorundasın dedıgım gıbı rahat edemezsın :=)

heh buldum nette tarlatan :KK70:
1521_kucuk.jpg

iste benim de aklimdan o gecti,nasil bisey takmis ki bu bayan,hani silikon gibi gögse yapisan sütyenimsiler var acaba öle bisey mi kullandi ola?

Buna benzer bir gelinlikti benimki.. sütyen takmadim.. kendi modelinde dahil.. dolgulu sütyen kısmını gizlemisler içine.. sende takmak zorunda kalmiyorsun :-) hiç de belli olmuyor..

Ben de takmadım gelinlikle. Gelinliğin göğüs kısmına sadece destekli kup ekleniyor. Eğer aklında sütyen soru işaretiyse onu halledersin. Ben modeli beğendim, sıradan değil. Sırtı çok güzel. Ön dekoltesi değişik bir model. Benim gelinliğimşn bel kısmı da böyle büzgü kuşaklıydı. Hamile gibi falan durmadım. : D eğer kilolu değilsen bu gelinlik güzel durur. Hele zayıfsan daha güzel durur. Fiyatı da çok iyiymiş. Benc düşün.
Dediğim sütyen alternatifi şeyin adını hatırlamıyorum ama Google'da kup sütyen deyince birkaç tane çıkıyor. Büyük çamaşır mağazalarına sorabilirsin.

model çok güzel ama site ne kadar güvenilir bir site...
kumaşına dokunmak lazım, burada gördüğünüz kumaştan bir tık aşağıda kötü bir kumaş gelirse işte o zaman modeli at çöpe...
ğöğüs kısmı epey bir açık V şeklinde göğüs bitimine kadar inmiş..

göğüsleriniz iki yana ayrılmış gibi çirkin bir görüntü olabilir, birisi sağa birisi sola bakıyor şeklinde...
göğüsü toplamaktan ziyade ayırmışlar...

sizin vücut ölçülerinize uyacak mı ?
manken gibi kaldırabilecekseniz, kesinlikle güzel :KK66:

bahsettiğniz şekilde bir düğün içinde kabarık gelinliklerden ziyade zaten böylesi daha zarif bir tercih olacak :KK66:

model çok güzel ama site ne kadar güvenilir bir site...
kumaşına dokunmak lazım, burada gördüğünüz kumaştan bir tık aşağıda kötü bir kumaş gelirse işte o zaman modeli at çöpe...
ğöğüs kısmı epey bir açık V şeklinde göğüs bitimine kadar inmiş..

göğüsleriniz iki yana ayrılmış gibi çirkin bir görüntü olabilir, birisi sağa birisi sola bakıyor şeklinde...
göğüsü toplamaktan ziyade ayırmışlar...

sizin vücut ölçülerinize uyacak mı ?
manken gibi kaldırabilecekseniz, kesinlikle güzel :KK66:

bahsettiğniz şekilde bir düğün içinde kabarık gelinliklerden ziyade zaten böylesi daha zarif bir tercih olacak :KK66:

bu manken gibi sayilirim belki o benden uzundur ama tip olarak böyle gözüküyorum.. :)

canım öncelikle yaşını öğrenmek isterim kaç yaşındasın?
tüm yorumları okudum teker teker.herkes sevmiş beğenmiş.hevesini kırmak istemiyorum ama ben beğenmedim.yani çok kötü bir gelinlik değil.hatta güzel gelinlik ama aması var işte.biraz nasıl desem,nasıl anlatsam bilemedim.yaşı ileri olan yani 35-40 yaşları arasında gelin olacak kadınların tercih edeceği bir gelinlik modeli bu.fotolara belki on defa baktım dikkatlice ama bu düşüncemde durdum ve o yüzden yaşını sordum ama sen çok beğenmişsin anlaşılan.önemli olan senin beğenmen.beğendiysen giymelisin.sütyen kısmınıda merak etme.gelinliklerin hemen hemen hepsinin göğüs kısmına sütyen gibi birşey dikiliyor zaten.:)

tüm yorumları okudum teker teker.herkes sevmiş beğenmiş.hevesini kırmak istemiyorum ama ben beğenmedim.yani çok kötü bir gelinlik değil.hatta güzel gelinlik ama aması var işte.biraz nasıl desem,nasıl anlatsam bilemedim.yaşı ileri olan yani 35-40 yaşları arasında gelin olacak kadınların tercih edeceği bir gelinlik modeli bu.fotolara belki on defa baktım dikkatlice ama bu düşüncemde durdum ve o yüzden yaşını sordum ama sen çok beğenmişsin anlaşılan.önemli olan senin beğenmen.beğendiysen giymelisin.sütyen kısmınıda merak etme.gelinliklerin hemen hemen hepsinin göğüs kısmına sütyen gibi birşey dikiliyor zaten.:)

=) tesekkür ederim cok degerli yorumun icin hala almadim gelinligi,düsünme degerlendirme asamasindayim,acikcasi sözlümün ve benim maddi durumumuza uygun olmasi hasebiyle dikkatimi cekti bu gelinlik:KK51: yoksa benim icin de vazgecilmez bir model degil dogrusu yasim 26..

açıkcası bende aynı şeyi düşündüm. çok hoş bi gelinlik ama yaş durumu var bencede.lütfen alınma bide çok büyük risk değilmi gelinlik gibi birşeyi internetten almak?

açıkcası bende aynı şeyi düşündüm. çok hoş bi gelinlik ama yaş durumu var bencede.lütfen alınma bide çok büyük risk değilmi gelinlik gibi birşeyi internetten almak?

yok estagfurullah alinmiyorum haklisin tabi , ama iste magazalarda cok pahali gelinlikler onun icin böle arayisa girmek durumunda kaliyor insan..

benim gelinliğime benziyo.çok açık tarzlar güzel ama düğünde pek rahat edilmez açıldı mı diye hep düzeltmek zorundasın.bununla baya rahat edersin.yaka kısmına bayıldım.benimkinin yakasına göre bin kat güzel

yok estagfurullah alinmiyorum haklisin tabi , ama iste magazalarda cok pahali gelinlikler onun icin böle arayisa girmek durumunda kaliyor insan..

düğün ne zamanki o güne kadar arar bulursun.bide mağazada çok pahalı diye düşünme onlar 3binden kapı açıp bin liraya bırakıyolar en son

X