Ben tercih etmem fakat genel itibarıyle hoş sade canım :))
Evet fiyati gerçekten çok çok uygunfiyat olarak da bana cok cazip geliyor suan indirimde ve 220 euro
Evet fiyati gerçekten çok çok uygun
Eger içine sindiyse al tabiki :)
ben sevdım. tül olmasında bana gerısı önemlı degıl :=) sade ve guzel
yalnız sutyen takınca arkadan sutyen kısmı gozukmez mı bunda?
ya da kemer kısmına denk gelıyor olabilir :=)iste benim de aklimdan o gecti,nasil bisey takmis ki bu bayan,hani silikon gibi gögse yapisan sütyenimsiler var acaba öle bisey mi kullandi ola?
Belki hiç takmamistiriste benim de aklimdan o gecti,nasil bisey takmis ki bu bayan,hani silikon gibi gögse yapisan sütyenimsiler var acaba öle bisey mi kullandi ola?
Belki hiç takmamistir
Evet dediğin gibkuallanmis da olabilir..
ya da kemer kısmına denk gelıyor olabilir :=)
o nasıl bişi hiç bilmiyorum :=) ama prenses model dedıklerı tülden olmaması ve ustu güpür olması cok guzel.ha kokcasi olmayan sütyen.. olabilir =))
o nasıl bişi hiç bilmiyorum :=) ama prenses model dedıklerı tülden olmaması ve ustu güpür olması cok guzel.
bıraz helen tarzına benzıyor
benım gelınlıgım helen modelıydı
altında da güpürler olsaydı daha ıyı olurdu. düğün mü nikah mı olacak?bu gelinlige karar vermek icin 1 gün 10 saatim kaldiindirim sona erecek zira
altında da güpürler olsaydı daha ıyı olurdu. düğün mü nikah mı olacak?
törenli nikah yanı :=) en guzelısade bir tören öyle oynamali falan degil,misafirlerin sohbet edip yemek yedigi bir organizasyon düsünülüyor.
törenli nikah yanı :=) en guzelı
o zaman bu olur. ama tabı dedıgım gıbı altında da güpürler olaydı işte o zaman şahane olurdu. başka uygun model yok mu o sıtede?
evet eklenır ama uzerındekı güpürden olması gerek :=) ama dedıgım gıbı bu da guzelo eklenilebilecek bi detay midir,fiyatina göre ancak bu,oyle törene en uygun olarak bunu buldum aslina bakarsan..
evet eklenır ama uzerındekı güpürden olması gerek :=) ama dedıgım gıbı bu da guzel
fıyatı cok uygun
ve kötü de degıl
üstü falan cok guzel.
netten alacaksın sanırım,sorun cıkmasın? gelınlık bu sonucta