Gelinlik Modelleri bu gelinlik hakkindaki görüsleriniz hanimlar?

ben sevdım. tül olmasında bana gerısı önemlı degıl :=) sade ve guzel
yalnız sutyen takınca arkadan sutyen kısmı gozukmez mı bunda?

ben sevdım. tül olmasında bana gerısı önemlı degıl :=) sade ve guzel
yalnız sutyen takınca arkadan sutyen kısmı gozukmez mı bunda?

iste benim de aklimdan o gecti,nasil bisey takmis ki bu bayan,hani silikon gibi gögse yapisan sütyenimsiler var acaba öle bisey mi kullandi ola?

o nasıl bişi hiç bilmiyorum :=) ama prenses model dedıklerı tülden olmaması ve ustu güpür olması cok guzel.
bıraz helen tarzına benzıyor
benım gelınlıgım helen modelıydı

bu gelinlige karar vermek icin 1 gün 10 saatim kaldi indirim sona erecek zira

sade bir tören öyle oynamali falan degil,misafirlerin sohbet edip yemek yedigi bir organizasyon düsünülüyor.
törenli nikah yanı :=) en guzelı
o zaman bu olur. ama tabı dedıgım gıbı altında da güpürler olaydı işte o zaman şahane olurdu. başka uygun model yok mu o sıtede?

törenli nikah yanı :=) en guzelı
o zaman bu olur. ama tabı dedıgım gıbı altında da güpürler olaydı işte o zaman şahane olurdu. başka uygun model yok mu o sıtede?

o eklenilebilecek bi detay midir,fiyatina göre ancak bu,oyle törene en uygun olarak bunu buldum aslina bakarsan..

o eklenilebilecek bi detay midir,fiyatina göre ancak bu,oyle törene en uygun olarak bunu buldum aslina bakarsan..
evet eklenır ama uzerındekı güpürden olması gerek :=) ama dedıgım gıbı bu da guzel
fıyatı cok uygun
ve kötü de degıl
üstü falan cok guzel.
netten alacaksın sanırım,sorun cıkmasın? gelınlık bu sonucta

1 ay icinde sorgusuz sualsiz iade sansim var sanirim :)) etegi taftaymis hic de anlamam bu islerden bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…