Gelinlik Modelleri Bu gelinlik hakkındaa yorummm alabilirmiyimm

eceliyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2012
33
0
26
Ankara
Arkadaslar eylülde düğünüm var bu gelinliği cok sevdim yanlar transparan sizce nasıl nolur yardım edin :):18:

Eklentiler

• $image.jpg
    19,7 KB · Görüntüleme: 350
  • $image.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 408
Çok tşk ederimmm bende kararsızım daha yeni bakmaya başladım begendım 52 kiloyum ve kabarık guzel olur die düşünüyorum

Kabarık benimde hayallerimdeki ama bu biraz fazla kabarık gibi ama seviyosan sorun yok ben şu parça parça kabarıklar varya esasen onlardan hoşlanıyorum bi denesen fena olmaz

Cok hoş duruyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gelinliğimi ben de dream on dan aldım. ama kesinlikle önermem. şaka gibi şeyler yaşadım. provada takılan iğneler dikilmemiş ve iğneler çıkarılmamış halde ayrıca eteğinde yırtıkla ve ayrıca dikiş hataları, eteği kısaltırken saçak saçak bırakma gibi daha niye saçmalık sorunlarla karşılaştım. teslimat süresi de sıkıntı yaşattı.

işini daha iyi yapan bir yerden almanı öneririm.

ayrıca ben burada gelinlik bakarken bu gelinliği çok zayıf ve uzun biri denemişti ama o transparan kısımlar bizce çok varoş gözüküyordu. önermem. ama zevk meselesi tabi.

Katalogda cok kabarık duruyor bu kadar kabarık değil aslında. Straplez istiyorum ama sanırım daha deneyecegım resimli yardım ederseniz cokta sevinirim hafif kabarık düz etek straplez üst tarafında hareket istiorum sadece asıl aklımda olan bu yani

Aaaa ciddimiii çok şaşırdım baya iyi falan diyenler var :s ama tabi yasayan bilir çok tşk ederim uyarın için siz hangi modeli almıstınız

Son düzenleme:
Aaaa ciddimiii çok şaşırdım baya iyi falan diyenler var :s ama tabi yasayan bilir çok tşk ederim uyarın için siz hangi modeli almıstınız
rose modelini aldım. sırt detayını çok beğendiğim için. ama maalesef gelinlik geldiğinde sırtındaki düğmeler dikilmemiş geliyormuş. bunu ölçüme göre provada üzerimde teğelleyip şubedeki terzi yapıyormuş. düğmeler dikildi ama resimdeki örnek modele kıyasla çok kaba oldu. ben yapsam daha güzel yapardım.
yapabildiği tek iyi şey yakadaki tülü kesmek oldu. onu da yanımda yaptı zaten. hatta üstümde.
beni çok üzdüler ama bilemiyorum şubeden şubeye değişiyordur belki. her sıkıntımı listelesem bayağı uzun tutar. eğer merak edersen tek tek anlatabilirim, buradan alacaksan sana da önlem olur. yaka kısmında güpürler var mesela, dikişleri açılmıştı bir kaç tane. kendim düzelttim. off of sorma.

Of ya ne kadar kötü bi durum :S zatn yeterince stres yasıyoruz bide böle yapmaları hiç hos değil ben ankarada baktım ama dediğim gibi daha yeni basladım cok tsk ederim uyArın için dıkkate alcam

Of ya ne kadar kötü bi durum :S zatn yeterince stres yasıyoruz bide böle yapmaları hiç hos değil ben ankarada baktım ama dediğim gibi daha yeni basladım cok tsk ederim uyArın için dıkkate alcam

gelinlik konusunda benim kadar üzülen yoktur herhalde. hiç ummadığım şeyler yaşadım. mesela ben bu zekiyelere saçımı nasıl yaptıracağımı ve duvağı nasıl takacağımı söyledim ama bunların verdiği duvak uygun değilmiş. ben de bunu anadan doğma bilemeyeceğime göre bana bunu söylemesi gereken gelinlikçiydi, duvağı verirken o duvak o saça olmaz demeliydi. sonra kuaför de dedi bu saça bu duvak olmayabilir niye bunu aldın diye. ama ben nerden bilebilirim değil mi. bu konuda da gelinlikçiye çok kızdım. duvak saçımı bastırdı çok kötü oldu.

bir de düşünsene, bana iğneli iğneli teslim etmişler. giyince battı öyle farkettim evde. görmesem batmasa iğneli iğneli düğüne gideceğim. ayrıca ütüsüz verdiler. düğünüm şehir dışındaydı. uzun yola gittim bi de yol yorgunu halimle hem foto çekimi için hem de düğün için saatlerce ütüyle uğraştım.

neyse tutamıyorum kendimi. saysam bitmez. :d

umarım seni üzmezler, istediğin gibi olur.

açıkça söyliyim benim tarzım olmayan bi gelinlik ve ben gelinlerde transparan sevmiyorum bana göre gelin masum olmalı dekoltesi fazla olmamalı hem kalp yaka hem de transparan pek hoş olmaz

Özür dilerim fakat bu bana disney çizgi filmlerindeki perileri çagristirdi, sanki fotoraftaki tek eksi olan bir sihirli degnekmis gibi.
Üstü transparan olmasida hiç iyi degil, yani gelinlik ile hiç alakali birsey degil. Desen çok iddiali bir gelinlik neyse diyecegim de fakat alti prenses modeli, üstü transparan, bu gelinligi çizen hangi akla çizmis merak ediyorum.

Bence biraz arastirmaya devam et canim. Pronovias/ La sposa modellerine bir göz at derim. Önemli olan gelinligin kabarik olmasi degil, sik, guzel, ve vücüdüna yakismasidir :)

Omuz detayını çok sevmedim ben, ama onun dışında çok hoş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…