Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar eylülde düğünüm var bu gelinliği cok sevdim yanlar transparan sizce nasıl nolur yardım edin :):18:
gelinliğimi ben de dream on dan aldım. ama kesinlikle önermem. şaka gibi şeyler yaşadım. provada takılan iğneler dikilmemiş ve iğneler çıkarılmamış halde ayrıca eteğinde yırtıkla ve ayrıca dikiş hataları, eteği kısaltırken saçak saçak bırakma gibi daha niye saçmalık sorunlarla karşılaştım. teslimat süresi de sıkıntı yaşattı.
işini daha iyi yapan bir yerden almanı öneririm.
ayrıca ben burada gelinlik bakarken bu gelinliği çok zayıf ve uzun biri denemişti ama o transparan kısımlar bizce çok varoş gözüküyordu. önermem. ama zevk meselesi tabi.
rose modelini aldım. sırt detayını çok beğendiğim için. ama maalesef gelinlik geldiğinde sırtındaki düğmeler dikilmemiş geliyormuş. bunu ölçüme göre provada üzerimde teğelleyip şubedeki terzi yapıyormuş. düğmeler dikildi ama resimdeki örnek modele kıyasla çok kaba oldu. ben yapsam daha güzel yapardım.Aaaa ciddimiii çok şaşırdım baya iyi falan diyenler var :s ama tabi yasayan bilir çok tşk ederim uyarın için siz hangi modeli almıstınız
rose modelini aldım. sırt detayını çok beğendiğim için. ama maalesef gelinlik geldiğinde sırtındaki düğmeler dikilmemiş geliyormuş. bunu ölçüme göre provada üzerimde teğelleyip şubedeki terzi yapıyormuş. düğmeler dikildi ama resimdeki örnek modele kıyasla çok kaba oldu. ben yapsam daha güzel yapardım.
yapabildiği tek iyi şey yakadaki tülü kesmek oldu. onu da yanımda yaptı zaten. hatta üstümde.
beni çok üzdüler ama bilemiyorum şubeden şubeye değişiyordur belki. her sıkıntımı listelesem bayağı uzun tutar. eğer merak edersen tek tek anlatabilirim, buradan alacaksan sana da önlem olur. yaka kısmında güpürler var mesela, dikişleri açılmıştı bir kaç tane. kendim düzelttim. off of sorma.
Of ya ne kadar kötü bi durum :S zatn yeterince stres yasıyoruz bide böle yapmaları hiç hos değil ben ankarada baktım ama dediğim gibi daha yeni basladım cok tsk ederim uyArın için dıkkate alcam
Arkadaslar eylülde düğünüm var bu gelinliği cok sevdim yanlar transparan sizce nasıl nolur yardım edin :):18: