Gelinlik Modelleri Bu gelinliği, ihtiyacı olan birine vermek istiyorum.

dilemma84

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
203
5
318
İstanbul
Arkadaşlar, benden bedavaya alıp satmanız için degil, gerçekten ihtiyacınız varsa almanızı istiyorum. Biliyorsunuz gelinlik piyasasını. Aramızda, gelinliğe o kadar bütçe ayıramayacak insanlar vardır. Bu gelinlik bir arkadaşımın gelinliği, bana kına gecemde giymek istersem diye vermişti ama ben başka bir gelinlik aldım kına gecem için. Bunu da ihtiyacı olan birine vermeyi kararlaştırdık.
Gelinlik 36-38 bedene olur. Gögüsleri 85 gibi. eteğinin bazı yerlerinde ufak sökükler var ama kolayca halledilebilir. tarlatanı da içinde.
Hatta klılıfının içinde bir kaftan(biraz büyük bir boy) ve kına sepeti de bulacaksınız. Gelinliğin bir tek duvağı eksik.

LÜTFEN GERÇEKTEN İHTİYACI OLANLAR İSTESİN.

Kargo ücretini karşılamanız yeterli.

güzel bir fikir,çok iyisiniz.ama demişsiniz ya satmak için almayın diye,peki biri aldı diyelim,nerden bilceksiniz satmayacağını?malesef sizin gibi iyi niyetli insanlar kalmadı ondan soruyorum.

Tebrik ederim sizi, böyle düşünmeniz ne kadar güzel...
İnşallah ihtiyacı olan bir kızın eline ulaşır ve mutlu olur...

güzel bir fikir,çok iyisiniz.ama demişsiniz ya satmak için almayın diye,peki biri aldı diyelim,nerden bilceksiniz satmayacağını?malesef sizin gibi iyi niyetli insanlar kalmadı ondan soruyorum.

Haklısınız, sanıyorum, iyi niyetinden şüphe edersem gelip elimden almasını isterim. Böylece niyetini az çok anlama fırsatı bulurum :)

Ya da bana davetiyesini göstermesini isterim :)

Şakaa bir yana, eğer niyeti kötüyse de, sağlık olsun derim. Bir şekilde ondan çıkar diye düşünürüm bu yalanı

Allah sizin gibilerin sayılarını arttırsın bu biiir,
o gelinlik bu niyetle sizden çıktıktan sonra çok da kafanızı yormayın Rabbim niyetinizin karşılığını fazlasıyla size verecektir inşaallah, kandıran elbet bir gün kandırılır bu ikiii
aklımıza gelen ihtiyaç sahipleri olursa bildirelim inşallah.

gercekten tebrik ediyorum sizi insanlar genelde satma yada kiralama taraftari oluyor. birilerine yardim etmek istyen sayisi az kaldi artik dunyada

kişinin vicdanına kalmıştır.. insan bilmeyebilir ama ALLAH görür ve bilir.. onun için de hesap sorulur..

bende tebrik ederim tatlım bende aynı şeklde yapmayı düşünüyorum gelinliğimi.... sen verirsin eğer gerçekten ihtiyacı olmayan biri alır satarsa Rabbim ona parasını yedirmeyi de nasip etmez... gönlünü ferah tut...

Ne güzel bir yüreğin var,maşallah
Tebrik ediyorum seni canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…