• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bu gelinligi almayı düşünuyorum

yada tül olsa nasıl olur asagısı:44:

Ya biz yorum yapıyoruz ama senin vücudunun hatlarını bilemiyoruz. Şimdi bu kuyruklu gelinlik ince yapılıysan sana şahane olur. Göğüs straplez bel boyu düşük bel aşağıya indikçe kabaran ve kuyruk inen bir gelinlik. Eğer göğüslü biriyle straplez olmaz. Toparlayıcı özelliği olan bir gelinlik olması gerek. Balık etli yapın varsa Korseli düşünebilirsin.... Yani vücut yapın çok önemli...

$GHA-08-05.jpg ben beyaz ve boyundan bantlı gelinlikleri seviyorum straPlez pek tercihim değil üst tarafı çıkplak duruyor ve kemiklerin ortaya çıkıyor

O zaman kaçirma derm süperr bişe çnküü :) :52:

:52::52::52:kacırmıyım dimi:52::52:

sahaneymis yaaaa üst kismi cok hos allah icine sindirsin

aminnn cnmmm:69:

üstünü beğendim cnm birde duvağı süper çok zarif

tşklerrr:71:

Oooofff çok çok beğendimmmmmm !!! bembeyaz olsun bu gelinlik olsun..
Mutluluklar dilerim..

dimi bende kırık beyaz istıyorum:54:

wooouuuuuww gelinlik harika
vucüt yapınada uyuyorsa süper olur bence
ben çoook beğendim
:69:

fücut yapıma uydu cnm foto cektırmedıler ondan yoksa koyardm:23::23:

selam

çok güzel bi model gerçekten benimde yakında düğünüm var hangi modaevi yada hangi siteden bu modeli bulduğunu söylermisin hayran kaldım :34:

selam

çok güzel bi model gerçekten benimde yakında düğünüm var hangi modaevi yada hangi siteden bu modeli bulduğunu söylermisin hayran kaldım :34:

canım internette rastgele buldum normalde konyada bir gelinlikcide denedım ben tatlım:71:ama resmi cek göster:86:

Çok ama çok güzel bayıldım:52:
Mutluluklar diliyorum:123:

cogunluk begendı bende cok mutlu oldum yanlış bi seçim değil sanırım:78::69:

Ben gelinliği çok beğendim canım fakat duvağı pek hoşuma gitmedi. Daha başka bir duvakla çok daha şahane olabilir bence

Back