• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bu gelinligi almayı düşünuyorum

:52::52::52::52:Ayyyy bayılırım kabarık gelinliğe...Kabarık bir elbiseyi düğünümden başka biryerde giyemeyeceğim için ben kabarık giymiştim prenses gibi :69:
Aslıcım çok sevindim bu arada şimdiden tebrik ederim :71:
Son olarak; evlenmeden önce birbirinden farklı birkaç modeli internetten beğenmiştim bende.Ama iş denemeye gelince tabi hepsi yakışmadı :27:Sadece birinin içine girince "işte bu" dedim.Yani giydiğinde üzerinde askıdakinden daha farklı duruyor..En güzelini, en yakışanını giyip kavuşursun inşallah sevdiceğine :70:

:52::52::52::52:Ayyyy bayılırım kabarık gelinliğe...Kabarık bir elbiseyi düğünümden başka biryerde giyemeyeceğim için ben kabarık giymiştim prenses gibi :69:
Aslıcım çok sevindim bu arada şimdiden tebrik ederim :71:
Son olarak; evlenmeden önce birbirinden farklı birkaç modeli internetten beğenmiştim bende.Ama iş denemeye gelince tabi hepsi yakışmadı :27:Sadece birinin içine girince "işte bu" dedim.Yani giydiğinde üzerinde askıdakinden daha farklı duruyor..En güzelini, en yakışanını giyip kavuşursun inşallah sevdiceğine :70:

ay kızlar durunnn yaa daha tarih felan yokk:52::52::52:bende heycan yaptımmm yaa bak şincikk:69::69::52::52:azelyam saol bebegımmm:70:rabbım en kısa zamanda benı ve tüm sevenleri kavustrsunn:69::61::61:ama dedıgın gibi denemek farklı oluyooo:31::52::52::54:

ay kızlar durunnn yaa daha tarih felan yokk:52::52::52:bende heycan yaptımmm yaa bak şincikk:69::69::52::52:azelyam saol bebegımmm:70:rabbım en kısa zamanda benı ve tüm sevenleri kavustrsunn:69::61::61:ama dedıgın gibi denemek farklı oluyooo:31::52::52::54:
Hee ben de hamile miyim topiğinde siz tebrik ederken "daha belli değil" diyordum bak nasıl oluyormuş :60::60:
Allah gönlüne göre versin :70:

evet üst kısmı çok harika ama alt kısım fazla kabarık sanki canım tabi sen beğendikten sonra gerisi önemli değil :66:

bence tek kelimeyle 'muhteşem gelinlik'

renk olarak beyaz mı olacak canım yoksa bu renk mi....bence gelinlikte beyaz daha güzel duruyor...tabiki senin gönlün nasıl isterse canım.....

Allah ömür boyu mutluluklar versin inşallah,en güzel gelin olursun düğünde....

bence tek kelimeyle 'muhteşem gelinlik'

renk olarak beyaz mı olacak canım yoksa bu renk mi....bence gelinlikte beyaz daha güzel duruyor...tabiki senin gönlün nasıl isterse canım.....

Allah ömür boyu mutluluklar versin inşallah,en güzel gelin olursun düğünde....

ay ne güzel şeyler yazdınız öyle kızlar tşk ederım cnm bende daha kırık beyaz taraftarıym:71::70:

bu arada rabbim mutlu mesut etsin inşallah bir ömür boyu mutluluklar tatlım düğün ne zaman tarih bellimi darısı forumdaki tüm bekarların başına :69:

süpermiş ben beğendim....

:71::71::71:

gelinlik güzel ama bu gelinlikle nasıl oynayacan.ben bunla hareket dahi edemezdim heralde:19:

ben cok bekledım o gün gelsın farketmezzz oynarımm:60::60:

bu arada rabbim mutlu mesut etsin inşallah bir ömür boyu mutluluklar tatlım düğün ne zaman tarih bellimi darısı forumdaki tüm bekarların başına :69:

tatlım tarıhım belli degıl dahaaa:61:zaten belli olsunnn hemenn yazarım aminnn tüm isteyenlereee:61:

Ben beğendim aslı işlemeleri falan çok güzel canım fakat kumaşını sevmedim yani parlak oluşu falan iyi gelmedi bana model süper :23::23:Sana yakışır bebem:23:

252510_228841663794388_100000056694192_980294_4687931_n.jpg

:17::17::17:

çokkk beğendim aslıcım,renk olarakta model olarakta:nazar::nazar:
hayırlısı olsun:nazar:

herkesin kendi zevki ama bana göre gelinlik tül ve dantel ağırlıklı olmalı:31:.çok parlak bi gelinlik bu tafta mı diyolar bu kumaşa bilmiyorum tam ama uçuş uçuş tül etekler danteller işlemeler küpürler olmalı bu kumaş çok ağır.tabi herkesin hayalini kurduğu bi gelinlik vardır kafasında.kafandaki buysa almalısın bence

Back