- Konu Sahibi PatikliPenguen
kankaa düğün var desene ![KK64 :64: :64:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk64.gif)
bence model çok hoş,ama altı fazla kabarık giibi![KK61 :61: :61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
çok yakışır kankama![KK48 :48: :48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![KK64 :64: :64:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk64.gif)
bence model çok hoş,ama altı fazla kabarık giibi
![KK61 :61: :61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
çok yakışır kankama
![KK48 :48: :48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kankaa düğün var desene
bence model çok hoş,ama altı fazla kabarık giibi
çok yakışır kankama![]()
Ayyyy bayılırım kabarık gelinliğe...Kabarık bir elbiseyi düğünümden başka biryerde giyemeyeceğim için ben kabarık giymiştim prenses gibi
Aslıcım çok sevindim bu arada şimdiden tebrik ederim
Son olarak; evlenmeden önce birbirinden farklı birkaç modeli internetten beğenmiştim bende.Ama iş denemeye gelince tabi hepsi yakışmadıSadece birinin içine girince "işte bu" dedim.Yani giydiğinde üzerinde askıdakinden daha farklı duruyor..En güzelini, en yakışanını giyip kavuşursun inşallah sevdiceğine
![]()
Hee ben de hamile miyim topiğinde siz tebrik ederken "daha belli değil" diyordum bak nasıl oluyormuşay kızlar durunnn yaa daha tarih felan yokkbende heycan yaptımmm yaa bak şincikk
azelyam saol bebegımmm
rabbım en kısa zamanda benı ve tüm sevenleri kavustrsunn
ama dedıgın gibi denemek farklı oluyooo
![]()
Hee ben de hamile miyim topiğinde siz tebrik ederken "daha belli değil" diyordum bak nasıl oluyormuş
Allah gönlüne göre versin![]()
tek kelimeyle muhteşemmmmm....
evet üst kısmı çok harika ama alt kısım fazla kabarık sanki canım tabi sen beğendikten sonra gerisi önemli değil![]()
bence tek kelimeyle 'muhteşem gelinlik'
renk olarak beyaz mı olacak canım yoksa bu renk mi....bence gelinlikte beyaz daha güzel duruyor...tabiki senin gönlün nasıl isterse canım.....
Allah ömür boyu mutluluklar versin inşallah,en güzel gelin olursun düğünde....
süpermiş ben beğendim....
gelinlik güzel ama bu gelinlikle nasıl oynayacan.ben bunla hareket dahi edemezdim heralde![]()
bu arada rabbim mutlu mesut etsin inşallah bir ömür boyu mutluluklar tatlım düğün ne zaman tarih bellimi darısı forumdaki tüm bekarların başına![]()