- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
- 208
- Konu Sahibi PatikliPenguen
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok beğendim aslıcım ama bembeyaz olsa daha iyi olmaz mı canım .
tabi zevk meselesi, sen beğendiysen sorun yok
uwwwwwwwwww...........süper çok beğendimm............:)
Mutluluklar dilerim:)
canım çok tşkler ama tam tarihim daha belli değil
aslı hayırlı olsun cnmmmm
gelinliğn üstü güzel de altı daha farklı olabilirdi tabi zevk meselesi
Ya üst kısmı çok begendimde alt bana fazla kabarık geldi..
Ben böyle kabarık modelleri pek sevmemde.
Uzunmussunda.
Böyle vücudunu saran bi gelinlik olabilir..
Biraz göz yoruyor bu gelinlik.
bende beğendim cnm ama biraz daha bak istersen.. mutluluklar...
Hmm...:) inşallah oda belli olur bi an önce
Ben kolay kolay gelinlik beğenmiyorum açıkcası...ama bunun çok ayrı bi havası var çok hoş
Aslıcımmmm güzel bir gelinlik kırık beyaz düşünsen nasıl olur üst tarafı güzel alt kısmı sanki çok kabarık gibi geldi bana tercih senin tabi canımm ...
dikim istemıyorum dedım ablacım bunlar tek renk oluyormus model tek cıkıyormus ama yınede tabı arastırırım:26:
benim gelinliğime benziyo biraz bence hoş zevk meselesi beğendiysen giy ben beğendim aldım kimi kabarık der kimi sade der senin içine sinmesi önemli
Hayatım sen beğendiysen sorun yok zaten önemliolan senin severek giymen çokta yakışır kuzumaa maşallah
insanın üzerınde durusu cok asil ben denedıgımde öyle hissettim yada bılmıyorum cnm bırde görünmüş degıl farklı
bizim farkımız olur alda aynı gelinliği giyelim ozaman :) altı çok benziyo üstündede göğsünde gül var benimkinin sim ve taş dolu sonuçta asil duruyo ben kendimi prenses gibi hissettim aldım yakıştırdıysan içinde mutluysan al
tarıhım belli oluncaa farklı modellerler gelırım karsınıza yıneeberaber karar verırızz ablacım benım