• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bu gelinliğe karar verdim,sizce nasıl ?

ajikal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
1.323
1
0
36
Bursa
kızlar merhabalar,internette dolaşırken bu gelinliği gördüm ve resmen çarpıldım,çok kabarık modellerden hoşlanmıyorum,cumartesi günü bu modeli modaevi ne götürüp konuşucam.Bu arada nikah olucak sadece tarihimizde 13 haziran.o yüzden çok abatılı modellere bakmıyorum.Sizce nasıl bu gelinlik

rb1856.jpg
[/URL][/IMG]

Ben bayıldımmmmm
Müthiş bi danteli var
Ay içim açıldıııbayanssulusmile

Çok güzel ama modeli gösteren işlemeli kumaş..
Ona göre..Yani o işlemeler özellik katmış..Yoksa çok düz bir model..
Bu ayrıntıya dikkat et şekerim.

kızlar çok teşekkür ederim şimdi size bir model daha ekliyorum acaba bu kumaştan olsa aynı havayı vermezmi,o havayı veren kumaştaki belirgin desenlermi ?
2036.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
Modellerin her ikisi de çok hoş..birincisi biraz daha havalı..ama kuyruğu hareket etmeni engeller mi acaba?biraz kısa tutulursa çok hoş olabilir..fevkalade..

Modellerin her ikisi de çok hoş..birincisi biraz daha havalı..ama kuyruğu hareket etmeni engeller mi acaba?biraz kısa tutulursa çok hoş olabilir..fevkalade..

canım ben önceden 2.modelde karar kılmıştım,ama sonradan bu yukardaki ilk eklediğimi görünce ona bayıldım,diğer modeli eklememin nedeni kumaşını göstermek istemem di,acaba bu tarz işli bir kumaş olabilir mi yoksa orjinalindeki gibi dolama dolama motiflermi daha şık gösterir,bilemedim doğrusu,,

bende cok begendm cnm zaten begendigim bi modeldi bu cok hoss

Bence diğerinin işlemeleri danteli daha gösterişli
Yinede sen bilirsin cnm

güle gülegiy sende canım,bende çok beğeniyorum modelleri,çok hoşmuş seninkide

kızlar çok teşekkür ederim şimdi size bir model daha ekliyorum acaba bu kumaştan olsa aynı havayı vermezmi,o havayı veren kumaştaki belirgin desenlermi ?
2036.jpg
[/url][/IMG]

bencede canım senin de dedigin gibi o havayı veren belirgin desenler.riske girme 2. modeli diktir bence.

kızlar ben zaten kararımı vermiştim,2.modeli eklememin nedeni o kumaştan olsa modeli nasıl olurdu diye sormaktı..Parıltılı işlemeli dantellerde çok hoşuma gidiyor ama sanırım aynı havayı vermeyecek,ilk gelinliğin üstündeki kumaşı bulurum gibime geliyor,sizlerinde fikirleri benim için önemli

Back