Gelinlik Modelleri bu gelinlige bakin kizlar...hangi marka?

canim eger googleden genel bi gelinlik aramasi yaptiysan link den bakabilirsin resme baktikdan sonra gelen yada resmi büyültmeden önce cikan haberlere bak ..

Aslında çok daha güzelide var...fakat zevkler ve renkler tartışılmaz tabiki...çok beğendiysen bu gelinliği iyi bir terzide resmin çıktısını alıp diktirebilirsin esasında...marka olarak baktığın zaman daha pahalıya patlar ve bulmanda zaten zor ihtimal...mutluluklar dilerim...

Çok hoşmuş ,mutluluklar dilerim , bende gelinliğimi seçme aşamasındayım ve karar vermek cidden çok zor, kolay gelsin...

kizlar bu türkiyeye gittigimde farkettim ki hazir gelinlik bulmak zor. genelde olmuyor direk dikiyorlar. veya cok kötüler ya güzel olanda bildigimiz ünlü markalar onlarda cok pahali. ben bu gelinligi diktirmek istiyorum fakat moda evleri hakkinda fikir almak istiyorm. istanbulda hangi moda evi bu gelinligimin tipa tip aynisini yapabilir? ve ben kumas seciminde yanlarinda olmak istiyorum ama kumastan terzilikten anlamiyorum cevremde anlayanda yok. bu gelinlikte hangi kumaslar kullanilmis? valla yardimci olursaniz cok sevinirim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…