• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu gece alışverişe doyamadımmm işte resimler:)

bluedays

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2012
607
16
68
ve en son aldıklrım papillashop ve cem seramik tencere setim:)

wok tavam , krep tavam ve romantik tavam hepsi dahil kargo ile 50 lira $romantik tavam.webp$wok tavam.webp$krep tavam.webpEki Görüntüle 565732

cem vanilya seramik tencere setimde 160 lira:)

güle güle kullan canım yalnız bu cem seramik tencere setini bende alacaktım ama satıcı kız çizik oluyor genelde cemlerde ve şikayet oluyor alma dedi bende alamadım ama öyle bir hevesle gitmiştimki mağazaya:50:almadan çıktım acaba diyorum memnunmusunuz bu cem markanın seramik ve teflonundan

Kansu seramik kullanmadım ama ablamda cem teflon var memnun:).Çizilme falan olmadı.Zaten tahta kaşık kullanıyor yemek karıştırırken:38:.

Hepsi çok çok güzel :40:

Hayırlı olsun güzel mutlu günlerde kullanmak nasip olsun :34:

Seramik tencere setine bayıldım ama :1: :16:

hepinize teşekkürler kızlar çok sağolun ne zamndır takipliyodum bu ürünleriii dün geceye nasip miş almak :):)

annem cemin teflon tencrelerini kullnıyor kaç senedir ve henüz hiç bi şikayeti olmadıı tahta kaşık kullanıyor ne çizilme nede başka bir sorun yok ona güvenerekten aldım açıkçasıı :)

güle güle kullan canım yalnız bu cem seramik tencere setini bende alacaktım ama satıcı kız çizik oluyor genelde cemlerde ve şikayet oluyor alma dedi bende alamadım ama öyle bir hevesle gitmiştimki mağazaya:50:almadan çıktım acaba diyorum memnunmusunuz bu cem markanın seramik ve teflonundan

canım çok takipliyodum ben bu ürünü sürekli aklımdaydı dün gece artık alıcam dedim ve aldım annem evde teflon tencerelerni kullanıyo hiç bi şikayeti yok olmadı yani senelerdir ona güvenerekten aldım bende şansıma artık çelik tencere setim var sahan setlerim var teflon tencere setlerimde varrr bu sermaikleride çok beğendiğim için aldım şansa bakalım :) elime bi geçsin

canım çok takipliyodum ben bu ürünü sürekli aklımdaydı dün gece artık alıcam dedim ve aldım annem evde teflon tencerelerni kullanıyo hiç bi şikayeti yok olmadı yani senelerdir ona güvenerekten aldım bende şansıma artık çelik tencere setim var sahan setlerim var teflon tencere setlerimde varrr bu sermaikleride çok beğendiğim için aldım şansa bakalım :) elime bi geçsin

teşekkür ederim canım cevap için:16:

Kansu seramik kullanmadım ama ablamda cem teflon var memnun:).Çizilme falan olmadı.Zaten tahta kaşık kullanıyor yemek karıştırırken:38:.

elifcim çok teşekkürleer canım içim rahatladı inan bende alabilirim o halde :34:

Back
X